Fondatorul primului canal de stiri cu program 24 de ore din 24 a anuntat ca si-ar dori sa revina la conducerea postului pe care l-a ceat. Este vorba despre Ted Turner, care a declarat intr-un interviu acordat Bloomberg TV ca si-ar dori sa preia sefia Time Warner, pentru a realiza anumite schimbari la Cartoon Network si CNN, transmite publicatia The Hollywood Reporter.

Ted Turner a infiintat in 1980 prestigiosul post international de stiri Cable News Network. La 29 de ani de la fondarea CNN si intr-o perioada de criza pentru media din Statele Unite, magnatul american vorbeste despre modificarile pe care le-ar realiza: la CNN ar vrea mai multe stiri internationale, cu accent pe situatia din China. "Mai putina vorba, mai multe stiri", a subliniat Turner.

Prin Cartoon Network, el ar aduce in atentia copiilor importanta mediului inconjurator. Asa ca ar pune din nou pe ecrane desenele 'Captain Planet', prin care cei mici ar vedea un erou care are grija de mediu "in loc de doar Superman".

Nu este pentru prima oara cand Ted Turner isi exprima dorinta de a vedea mai multe stiri de mediu si internationale pe posturile pe care le-a fondat. La inceputul anului, el a declarat ca ar vrea ca informatiile sa aiba "mai multa substanta". Si "daca actiunile scad si mai mult, as putea sa cumpar tot inapoi", a precizat atunci Turner, citat de The Huffington Post.

In varsta de 71 de ani, Ted Turner a renuntat la media si este implicat in prezent in actiuni de protejare a mediului, dar sustine si numeroase acte de caritate. A donat 1 miliard de dolari pentru sustinerea cauzelor Natiunilor Unite, fond din care s-a creat United Nations Foundation. Turner este acum presedintele consiliului de administratie al United Nations Foundation.