Agentiile BBDO New York si BETC Euro RSCG, publicatiile New York Times si New Yorker, Twitter si actorul Jim Carrey se numara printre castigatorii editiei 2010 a Webby Awards. Profitul Time Warner a crescut cu 9,8% in primul trimestru, iar News Corp nu se lasa mai prejos.

  • Jim Carrey, New York Times, agentia BBDO New York, Twitter, Mashable si The Huffington Post se numara printre castigatorii editiei 2010 a premiilor Webby, considerate Oscarurile Internetului. New York Times si New Yorker au primit premiile juriului si ale publicului la categoria "Best Copy/Writing". Twitter a castigat un premiu la sectiunea "Best Practice". Mashable.com a castigat premiul pentru blog de business, iar The Hufffington Post - pentru blog politic. Flickr a luat premiul la categoria "Comunitate", Jim Carrey - la categoria "Fan Site", iar agentiile BBDO New York si BETC Euro RSCG pentru cea mai buna campanie integrata online (Starbucks Love Project), respectiv pentru viral marketing (Evian Rollerbabies). Vezi lista completa a castigatorilor aici
  • Grupul Time Warner anunta o crestere de 9,8% a profitului in primul trimestru al acestui an, pana la 728 milioane de dolari, multumita unor venituri mai mari din publicitate inregistrate de operatiunile sale de cablu, de reviste si de vanzari de DVD-uri, scrie The Guardian. Grupul anunta venituri in crestere cu 5%, pana la 6,5 miliarde de dolari, precum si o crestere a veniturilor din publicitate, atat pe segmentul TV (+9%), cat si online si in presa scrisa (+5%), comparativ cu primul trimestru al anului trecut.
  • Conglomeratul media News Corp, detinut de magnatul Rupert Murdoch, a inregistrat un profit de 839 milioane de dolari in ultimul trimestru fiscal, multumita, in mare parte, succesului inregistrat de filmul Avatar, insotit de o crestere a veniturilor din publicitate pentru posturile sale de televiziune si de ziarele detinute in Marea Britanie, scrie tot The Guardian. Avatar a determinat o crestere de 76% a profitului Twentieth Century Fox, studio detinut de News Corp. Potrivit sursei citate, publicatiile controlate de Murdoch in Marea Britanie - The Sun, News of the World, The Times, The Sunday Times - au inregistrat o crestere de 10% a veniturilor din publicitate, in pofida unei scaderi usoare a tirajelor.