Tempo Creative Group are, de joi, o noua structura de conducere, in care membrii fondatori vor alcatui board-ul grupului, care a numit echipa de management executiv. Eliza Rogalski preia pozitia de CEO al grupului. Schimbarea are drept scop "o mai buna intelegere a rolului membrilor fondatori", acela de dezvoltare a grupului, potrivit unui comunicat de presa.

Echipa de conducere TempoFoto: Rogalski-Grigoriu

Cum arata noua structura de conducere Tempo:

  • Boardul grupului este format din membrii fondatori Dragos, Corina si Vlad Grigoriu, impreuna cu Florina Varzariu
  • Managementul executiv este format din Eliza Rogalski - CEO Tempo Creative Group; Aura Toma - CEO Tempo Advertising; Simona Dan - CEO Rogalski Grigoriu Public Relations
  • "Rolul boardului va fi de dezvoltare a grupului prin diversificarea serviciilor existente prin achizitii, parteneriate, cat si prin infiintarea de la zero a unor noi companii"
  • Fiecare membru al boardului are prioritatile sale: Corina Grigoriu - eficienta operationala; Florina Varzariu - politica financiara; Vlad Grigoriu - dezvoltare profesionala, dezvoltarea portofoliului de servicii si a bazei de clienti; Dragos Grigoriu va coordona activitatea boardului
  • Tempo Creative Group este format din Tempo Advertising (servicii ATL), Kinecto (solutii de comunicare digitala), Rogalski Grigoriu Public Relations, Orchestra (servicii BTL).

UPDATE Eliza Rogalski spune ca discutiile privind schimbarea structurii de conducere a Tempo au inceput in 2007.

Eliza Rogalski, pentru HotNews.ro:

  • "Prima oara cand am discutat cu Dragos si Vlad (Grigoriu - n.r.) acest plan era in 2007, la sfarsit, cu putin inainte sa plec la scoala, la Berlin. Si atunci, ca si acum, motivatia este una singura si tine de un anumit nivel la care grupul a ajuns si de ceea ce avem de facut in continuare. Boardul creeaza viziunea unui grup de companii. Managementul executiv o pune in aplicare. Relatia este una de lucru in echipa, asa cum a fost si pana acum."
  • Despre eventualele sale prioritati in noua pozitie: "E o trecere naturala, nu am o lista de urgente si prioritati, am insa o lista de intrebari la care voi cauta raspuns in urmatoarea perioada impreuna cu colegii mei. Ele tin de intelegerea comunicarii astazi si de felul in care ne putem face meseria pentru a avea un impact pozitiv in lumea in care ne miscam."
  • "Implicarea mea va fi egala in companiile din grup. Nu exista o companie favorizata, chiar daca una din ele imi poarta numele (Rogalski Grigoriu). Le-am spus colegilor mei de la Rogalski Grigoriu doar sa aiba grija de numele meu, l-am construit cu multa grija si responsabilitate."

Vezi detalii in comunicatul de presa