Evenimentul caritabil "Fotbal pentru viata" - partida transmisa miercuri seara de TVR 2 - a fost urmarit de 430.000 de telespectatori si a atras 134.000 de euro. Iar UPC anunta includerea mai multor programe noi in grila digitala, printre care si postul de stiri din Republica Moldova Jurnal TV.

  • 430.000 de telespectatori au urmarit, in medie, la TVR 2 partida amicala "Fotbal pentru viata", in care legende ale fotbalului romanesc au infruntat echipa formata din artisti si oameni de presa. Fondurile stranse in urma evenimentului caritabil de miercuri seara, organizat de fundatiile "Salvati-va ingerii" si "Gheorghe Hagi", vor fi donate spitalului "Marie Curie" din Bucuresti. Potrivit unui comunicat al televiziunii publice, evenimentul a adunat 134.000 de euro, din care 50.000 de euro provin din sms-uri, iar 80.000 din donatii de la diverse firme.
  • UPC isi extinde grila digitala de programe cu un canal TV in format HD si alte cinci posturi, potrivit unui comunicat al companiei. De la 1 septembrie grila digitala va include postul Discovery HD Showcase, serviciul de televiziune digitala prin cablu incluzand de la aceeasi data posturile E! Entertainment, TCM, Movies 24, Cartoon Network si televiziunea de stiri din Republica Moldova Jurnal TV.