Radu Pilat a preluat conducerea creativa a Momentum, agentia de BTL a grupului McCann. Trilulilu a lansat serialul online "Viata in 3", sustinut de Romtelecom, productia si conceptul apartinand agentiei Frank. Iar sefii filialelor din regiune ale retelei MEC s-au reunit in cadrul unui forum, la Bucuresti.

  •  Conducerea creativa a Momentum, agentia de BTL a McCann World Group Romania, a fost preluata luna aceasta de Radu Pilat, care lucreaza la McCann din 2002. Un comunicat de presa il citeaza pe Silviu Sefer, general manager Momentum, care explica: "Decizia numirii lui Radu Pilat pe această poziție este parte din noua abordare pe care Momentum o propune și este un efect al faptului că publicitatea a intrat într-o perioadă în care grupurile țintă sunt tot mai nișate și cu nevoi din ce în ce mai specifice.  Devine relevantă interacțiunea directă și apropiată a consumatorului cu produsul și povestea lui. În loc să chemăm în arenă 10.000 de oameni, s-ar putea să fie nevoie și de 10 abordări adaptate și livrate către comunități de 1.000 de oameni. Experiența devine astfel mult mai personală, influențând sentimentele și deciziile mult mai adânc decât bombardamentul impersonal de pe canalele media clasice". Vezi comunicatul aici
  • Platforma Trilulilu gazduieste, incepand de luni, un serial online sustinut de Romtelecom, "Viata in 3", serial accesibil la adresa viatain3.trilulilu.ro. Episoadele vor fi difuzate in fiecare luni si vineri. Serialul spune povestea unor tineri care se muta impreuna intr-o casa din Bucuresti. Conceptul, productia si implementarea serialului, ce va include 43 de episoade, au fost realizate de agentia Frank. Vezi detalii in comunicatul de presa.
  • Sefii filialelor din Europa Centrala si de Est ai retelei Mediaedge:cia s-au reunit zilele acestea la Bucuresti, in cadrul evenimentului Forumul CEO 2010, potrivit unui comunicat MEC Romania. Forumul s-a axat pe tendintele globale din media digitale si pe comunicarea in social media si a marcat si aniversarea a zece ani de prezenta MEC in Romania. Vezi detalii in comunicatul de presa.