Start-up-ul cu cea mai rapida crestere la nivel mondial, Groupon, va fi reprezentat la evenimentul NetCamp, in data de 8 decembrie. Licenta pentru Romania a revistei Joy a fost preluata de Ringier, iar ultima editie a revistei Bolero va fi cea din ianuarie.

  • Ringier Romania anunta ca va publica revista Joy Romania incepand cu numarul din februarie 2011, dupa ce a incheiat un contract de licentiere pentru Romania cu Marquard Media AG, editorul si detinatorul licentei internationale a revistei. Pana acum, Joy a fost publicata, pe piata locala, de Edipresse, care a decis sa nu prelungeasca licenta. Ringier precizeaza, totodata: "Ca editor al revistei Bolero, revista concurenta cu Joy pe segmentul pocket glossy, Ringier a decis sa consolideze piata prin inchiderea revistei Bolero si preluarea licentei Joy (...). Ultima editie a revistei Bolero va fi cea din ianuarie". Vezi mai mult in comunicatul de presa
  • Cem Tunakan, managing director al viitoarei filiale din Romania a Groupon, va lua parte la evenimentul NetCamp, ce va a vea loc in data de 8 decembrie, la Bucuresti. Groupon este start-up-ul cu cea mai rapida crestere la nivel mondial si desfasoara operatiuni la nivel international, propunand zilnic consumatorilor o oferta unica de produse si servicii care devin disponibile cu conditia sa fie achizitionate de un grup de persoane. La NetCamp - eveniment dedicat antreprenoriatului online si proiectelor web - Cem Tunakan va prezenta modelul de business al companiei.