Gheorghe Hagi si Gica Popescu vor aparea la TVR 1 in ipostaza de "reporteri speciali" cu ocazia meciului Real Madrid-FC Barcelona de miercuri seara, realizand interviuri ce vor fi difuzate in cadrul "Studioului UEFA Champions League". La Pro TV, finala "Romanii au talent" a fost urmarita de 3,3 milioane de romani la nivel national, in mediul urban 2,1 milioane de telespectatori urmarind in medie pe minut emisiunea, potrivit Paginademedia.ro.

  • Gica Popescu si Gheorghe Hagi vor aparea in ipostaza de reporteri pentru TVR 1, cu ocazia meciului Real Madrid-FC Barcelona, ce va fi difuzat de postul public miercuri, la ora 21.45, potrivit unui comunicat de presa.  Gica Popescu a obtinut un interviu pentru TVR cu Jose Mourinho, antrenorul Real Madrid, la doua saptamani dupa interviul cu Josep Guardiola, antrenorul FC Barcelona. Interviurile pe care Hagi si Popescu le mai realizeaza cu Emilio Butragueno si Fernando Hierr vor fi difuzate la "Studioul UEFA Champions League", emisiunea ce precede, de la 21.00, meciul de miercuri.
  • 3,3 milioane de romani au urmarit la nivel national, in medie pe minut, finala emisiunii "Romanii au talent", difuzata luni seara de Pro TV. Potrivit Paginademedia.ro, la nivel urban show-ul castigat de Adrian Tutu a fost urmarit de 2,1 milioane de telespectatori in medie pe minut (18,4 rating), Pro TV fiind urmat la mare distanta de DigiSport (meciul Steaua-Dinamo, 345 mii de telespectatori in mediul urban) si Kanal D. Cele mai urmarite editii ale emisiunii Romanii au talent au fost cele din 18 si 25 martie, acestea fiind urmarite, in medie, de 4,3 milioane de romani. Vezi mai multe aici.