ASF a aprobat numirea unor noi membri in echipele de conducere ale Grawe, Asirom si Allianz-Tiriac Asigurari

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Miercuri, 21 octombrie 2015, 15:35 Economie | Asigurari

Misu Negritoiu, presedintele ASF
Foto: Hotnews
Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat miercuri numirea lui Othmar Ederer in functia de Presedinte al Consiliului de Supraveghere al Grawe Romania, a lui Juraj Lelkes in calitate de membru si Presedinte al Directoratului la Asirom VIG, precum si a lui Petros Papanikolaou ca membru si Presedinte al Consiliului de Administratie la Allianz-Tiriac Asigurari, potrivit unui comunicat al autoritatii remis HotNews.ro.

  • Ce alte decizii a mai luat miercuri conducerea ASF:

Membrii Consiliului ASF au aprobat modificarea actelor constitutive in cazul a 13 brokeri de asigurare, ca urmare a majorarii capitalului social al acestora.

A fost aprobata admiterea la tranzactionare pe sistemul alternativ de tranzactionare administrat de BVB, in baza dispozitiilor Legii nr. 151/2014 privind clarificarea statutului juridic al actiunilor care se tranzactioneaza pe piata Rasdaq sau pe piata valorilor mobiliare necotate, a actiunilor emise de societatile UNIREA S.A. Cluj-Napoca si SUPORT LOGISTIC BUCURESTI S.A.

Consiliul ASF a aprobat retragerea de la tranzactionare si radierea din evidenta ASF, avand in vedere dispozitiile Legii nr. 151/2014 si a Regulamentului nr. 17/2014, a actiunilor emise de un numar de 84 de societati.

A fost aprobat prospectul intocmit in vederea admiterii la tranzactionare pe piata reglementata administrata de Societatea Bursa de Valori Bucuresti S.A. a actiunilor emise de societatea ROMCAB S.A. Targu Mures.

Consiliul ASF a aprobat sanctionarea unor persoane si societati pentru nerespectarea dispozitiilor Legii nr. 151/2014 privind clarificarea statutului juridic al actiunilor care se tranzactioneaza pe piata Rasdaq sau pe piata valorilor mobiliare necotate si a dispozitiilor Regulamentului nr. 17/2014.

Au fost propusi pentru avizare si reavizare 11 agenti in vederea desfasurarii activitatilor de marketing pentru fonduri de pensii, fiind retrase avizele pentru alti 165 de agenti de marketing.

Consiliul ASF se intruneste in fiecare saptamana pentru a decide asupra masurilor care trebuie adoptate pentru buna functionare si pentru supravegherea eficienta a pietelor financiare non-bancare, a participantilor si operatiunilor pe aceste piete.


Citeste mai multe despre   
Jurnal din Israel​

​FOTOGALERIE Tel Aviv: plaje, muzici si trupuri

Greu sa gasesti in lume un oras care petrece mai mult, care se odihneste mai seren. Un New York pe Malul Mediteranei, un colt de Europa sofisticata in Orientul Mijlociu, o destinatie de plaja excelenta, un oras in care noptile de distractie se continua si dupa ce se crapa de ziua. Oameni pe longboard-uri colorate coboara spre faleza orasului, de multe ori purtand doar o pereche de pantaloni scurti. Esti in inima civilizatiei est-mediteraneene, cu hedonismul ei milenar, cu cultul inca pastrat al corpurilor frumoase, cu o senzualitate subtila, dar neascunsa.

943 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi