Asigurarea de viata ar trebui considerata un drept fundamental de care ar trebui sa beneficieze toti romanii. Cu toate acestea, perceptia romanilor asupra asigurarilor de viata este ca sunt prea scumpe si greu accesibilie. Informatii despre beneficiile si modul in care poti achizitiona simplu o asigurare de viata patrund cu greu in toate arterele tarii, unde majoritatea romanilor raman fara sprijin in fata unui eveniment neprevazut.

Emilia Bunea si Calin RanguFoto: Hotnews

In contextul in care peste 80% dintre asigurarile de viata sunt detinute de locuitorii capitalei, vanzarea de asigurari prin telefon vine ca solutie la asigurarea vietilor romanilor din intreaga tara in mod accesibil si simplu, la costuri reduse si cu beneficii relevante.

Afla de la Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life si Calin Rangu, Director - Directia Protectia Consumatorilor, ASF, cum functioneaza vanzarile de asigurari de viata prin telefon, cum raspund nevoilor noastre, ce drepturi avem din perspectiva consumatorilor si care sunt principalele beneficii pe care le au clientii, intr-o discutie online care a avut loc luni de la ora 14.00.

Aceasta initiativa tine cont de nevoia de informare si educare financiara, pentru o protejare corecta a drepturilor si intereselor consumatorilor.

Nota:

  • Intalnirea online s-a incheiat. Urmariti in comentarii raspunsurile celor doi invitati.