Avertismente scrise si amenda de 10.000 lei pe piata de brokeraj si intermediere de pensii private

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Joi, 31 iulie 2008, 13:27 Economie | Asigurari

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a sanctionat cu avertisment scris doua societati de brokeraj, respectiv Pension Broker Pool Broker de Pensii Private (actuala Broker House - Broker De Asigurare) si Kunden Broker de Asigurare pentru incalcarea normelor pe piata pensiilor private, a anuntat joi institutia. Administratorul unic al Pension Broker Pool Broker de Pensii Private a fost amendat cu 10.000 lei.

Prima societate de brokeraj, Pension Broker Pool Broker de Pensii Private, a primit avertisment scris pentru incalcarea prevederilor privind marketingul de pensii administrate privat si a prevederilor privind intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale de catre entitatile autorizate, reglementate si supravegheate de CSSPP pentru anul financiar 2007.

Pentru incalcarea acestor prevederi legale, Dinu Gavril Moldovan, administrator unic al Pension Broker Pool Broker de Pensii Private a fost amendat cu 10.000 lei.

Tot avertisment scris a primit si societatea Kunden Broker de Asigurare, pentru incalcarea prevederilor privind marketingul prospectului schemei de pensii facultative.

In luna iunie a acestui an, CSSPP a sanctionat ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii cu amenzi de peste 1,38 milioane lei pentru incalcarea legislatiei in domeniul pensiilor private obligatorii si facultative din Romania, acestea fiind primele amenzi acordate pe piata pensiilor private.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

1707 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version