Avertismente scrise si amenda de 10.000 lei pe piata de brokeraj si intermediere de pensii private

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Joi, 31 iulie 2008, 13:27 Economie | Asigurari

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a sanctionat cu avertisment scris doua societati de brokeraj, respectiv Pension Broker Pool Broker de Pensii Private (actuala Broker House - Broker De Asigurare) si Kunden Broker de Asigurare pentru incalcarea normelor pe piata pensiilor private, a anuntat joi institutia. Administratorul unic al Pension Broker Pool Broker de Pensii Private a fost amendat cu 10.000 lei.

Prima societate de brokeraj, Pension Broker Pool Broker de Pensii Private, a primit avertisment scris pentru incalcarea prevederilor privind marketingul de pensii administrate privat si a prevederilor privind intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale de catre entitatile autorizate, reglementate si supravegheate de CSSPP pentru anul financiar 2007.

Pentru incalcarea acestor prevederi legale, Dinu Gavril Moldovan, administrator unic al Pension Broker Pool Broker de Pensii Private a fost amendat cu 10.000 lei.

Tot avertisment scris a primit si societatea Kunden Broker de Asigurare, pentru incalcarea prevederilor privind marketingul prospectului schemei de pensii facultative.

In luna iunie a acestui an, CSSPP a sanctionat ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii cu amenzi de peste 1,38 milioane lei pentru incalcarea legislatiei in domeniul pensiilor private obligatorii si facultative din Romania, acestea fiind primele amenzi acordate pe piata pensiilor private.

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

1709 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri