Emilia Bunea, directorul general al ING Fond de Pensii, preia functia de director financiar la ING Asigurari Europa Centrala

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Marţi, 30 martie 2010, 14:30 Economie | Asigurari

Emilia Bunea, director general al ING Fond de Pensii, va prelua de la 1 aprilie functia de director financiar in cadrul ING Asigurari Europa Centrala, a anuntat marti ING Asigurari de Viata. Conducerea ING Fond de Pensii va fi preluata de Marius Popescu, in prezent director general al ING Investment Management, dupa ce mandatul acestuia va primi aprobarea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Emilia Bunea, in varsta de 40 de ani, a intrat in cadrul ING in septembrie 2007, cand a preluat mandatul de Director Financiar al ING Asigurari de Viata. Incepand cu luna august 2008, Bunea a fost desemnata CEO al ING Fond de Pensii. Cu o cariera in domeniul financiar de 13 ani, Emilia Bunea este, de asemenea, responsabila in cadrul Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR), pentru coordonarea Comisiilor Juridica si de Actuariat.

Marius Popescu, in varsta de 35 de ani, are o experienta de noua ani in domeniul financiar, in ultimii cinci ani dezvoltandu-si cariera in cadrul ING. S-a alaturat echipei ING in 2005, ca manager de investitii al ING Asigurari de Viata, pentru ca in 2008 sa preia mandatul de director general al ING Investment Management Romania.

Potrivit datelor CSSPP, ING Fond de Pensii administra la sfarsitul lunii februarie 2010 active nete in valoare de 1,077 miliarde lei, detinand o cota de 39,51% din piata pensiilor private obligatorii (care cumula un total al activelor nete de 2,725 miliarde RON). La aceeasi data, ING Fond de Pensii avea 1.633.248 participanti, dintre care aproximativ 95% au platit cel putin o contributie de la inceputul colectarii in sistem.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

479 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version