O stewardesa din China a murit electrocutata in timp ce vorbea la iPhone-ul sau care se gasea la incarcat, scrie Reuters, citand presa locala. Nu e deloc clar cum s-a intamplat si nici care sunt cauzele, iar cei de la Apple spun ca sunt intristati de intamplare si vor colabora cu autoritatile, informeaza Reuters.

Ma Ailu, o stewardesa in varsta de 23 de ani la China Southern Airlines, a murit electrocutata cand a raspuns la un apel primit pe telefonul iPhone 5. La scurt timp dupa intamplare, sora ei a povestit ce s-a intamplat pe Sina, cea mai mare retea sociala chineza, iar postarea a devenit virala, mai ales ca utilizatorii erau sfatuiti sa nu raspunda la un telefon care e in priza.

Politia investigheaza incidentul dar nu are inca o varianta, iar cei de la Apple spun ca vor colabora cu autoritatile. Se stiu prea putine despre circumstante, dar s-a zvonit ca fata ar fi fost uda pe maini.

Stirile despre oameni care mor electrocutati in timp ce vorbesc la telefon sunt foarte rare si pana acum au venit mai ales din India, tara unde retelele de energie electrica sunt de multe ori improvizate intr-un mod periculos.