Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Asistenta de doua milioane euro pentru analiza sectorului comunicatiilor

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Luni, 26 noiembrie 2007, 21:43 Economie | Telecom

Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRCTI) va primi, printr-un proiect Phare, asistenta tehnica in procesul de analiza a pietelor relevante din sectorul comunicatiilor. Proiectul, de a carui implementare se va ocupa consortiul format din companiile WIK-Consult GmbH si Gibson, Dunn & Crutcher Trustees Limited, are o valoare de aproape doua milioane euro si este finantat integral de Uniunea Europeana, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Implementarea proiectului, care urmareste imbunatatirea capacitatii institutionale a autoritatii de reglementare, urmeaza sa se desfasoare pe o perioada de 12 luni, din noiembrie 2007 pana in noiembrie 2008.

“Scopul contractului in valoare de 1.998.245 euro este sa asigure reglementatorului pietei de comunicatii din Romania asistenta tehnica si training „on-the-job” in procesul de definire si analiza a pietelor relevante din sectorul comunicatiilor electronice, in stabilirea masurilor de reglementare adecvate si in procesele de consultare la nivel national si european cu privire la pietele relevante analizate, care trebuie efectuate potrivit obligatiilor ce revin Romaniei ca stat membru al Uniunii Europene in conformitate cu cadrul european de reglementare pentru retelele si serviciile de comunicatii electronice”, se arata in comunicatul ANRCTI.

Cele doua companii care au castigat licitatia internationala pentru acest proiect si-au propus, printre altele sa evalueze nivelul concurentei pe pietele relevante definite, sa ofere recomandari privind mentinerea, modificarea sau retragerea masurilor de reglementare deja impuse sau impunerea unor noi obligatii in sarcina furnizorilor cu putere semnificativa, precum si sa ofere asistenta pe parcursul procedurilor de consultare nationala si de notificare a Comisiei Europene si a autoritatilor nationale de reglementare din celelalte state membre ale Uniunii Europene.

Pana la sfarsitul acestui an, ANRCTI va publica Planul operational de revizuire a pietelor relevante din sectorul comunicatiilor electronice din Romania, care va cuprinde calendarul activitatilor de definire, analiza si reglementare a acestor piete, stabilit impreuna cu echipa de consultanti ai WIK si Gibson, Dunn & Crutcher in etapa de planificare a proiectului

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

66 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version