VIDEO: Marcel Iures vorbeste despre excelenta si masini

de Smile Media    
Miercuri, 29 mai 2013, 7:52 Economie | Auto

(P) Marcel Iures a acceptat provocarea lansata de Mercedes-Benz de a vorbi despre excelenta si despre traiectoria sa pe plan personal si profesional în cadrul proiectului „Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei. Aceasta platforma reunește o serie de manifestari menite sa promoveze ideea de excelenta si sa aduca aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler - "The best or nothing".Te invitam sa urmaresti inregistrarea integrala a interviului exclusiv sustinut de Marcel Iures, unul dintre cei mai mari actori romani de teatru si film pe site-ul www.mercedes-benz.ro.

Vei afla despre perspectiva actorului asupra excelentei, despre cariera sa, masina pe care o conduce si pasiunea sa pentru automobile.

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

1723 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri