Automobile Dacia va incepe livrarile modelului Sandero - al cincilea din gama sa - la sfarsitul lui iunie, iar spre sfarsitul acestui an va iesi pe piata si versiunea restilizata a Logan Sedan, a spus Francois Fourmont, directorul Grupului Renault in Romania, la deschiderea oficiala a uzinei de cutii de viteze a Renault la Mioveni.

Fourmont a precizat ca livrarile berlinei bicorp Sandero vor incepe luna viitoare spre final, insa nu a dat estimari privind cifrele de vanzari. El a precizat inca ca 12 furnizori de componente si-au deschis fabrici in Romania special pentru acest model, doua treimi dintre ei afllandu-se in judetul Arges.

Fourmont a mai spus ca versiunea restilizata a Loganului Sedan va fi lansata mai tarziu, spre finalul acestui an, insa nu a dorit sa precizeze data exacta.

Presa a scris recent ca Loganul restilizat va imprumuta "in special in partea din fata elemente de la Sandero".

Seful Grupului Renault in Romania a adaugat ca, la anul, Dacia va incepe productia experimentala a primului SUV al marcii, model ce va fi lansat fie la finalul lui 2009, fie in debutul lui 2010. El nu a dorit sa dea detalii despre pret si nici despre posibilitatea lansarii unei versiuni 4X4.

Intrebat daca Grupul Renault intentioneaza sa lanseze o versiune restilizata pentru modelul MCV, el a spus ca nu s-a luat inca nicio decizie, dar sa va hotari in saptamanile urmatoare.