Indicii Bursei de Valori București au avut astazi o evoluție predominant negativa, cu prețuri de inchidere situate in apropierea valorilor de referința. Singurii indici care au inchis pe verde au fost BET-FI, care dupa o scadere de aproape 2% in deschiderea sesiunii a urcat pana aproape de 3%, pentru a inchide ulterior la 1.03%, și BET-NG, care a crescut la inchidere de la aproape -0.2% la 0.11%. Lichiditatea pieței a fost in scadere fața de zilele anterioare, doar 5 companii de pe piața REGS fiind tranzacționate pentru valori depașind 1 milion de RON.

Pe secțiunea BVB s au realizat tranzacții cu acțiuni in valoare de 14 milioane RON; la acestea s-au adaugat aproape 9 milioane RON realizate in urma ofertei inițiale de unitați de fond a OTP WiseRO.

Pe piața RASDAQ s-au realizat tranzacții in valoare de 4.17 milioane RON, la care au contribuit o tranzacție pe piața Deal cu acțiuni Remarul 16 Februarie SA Cluj Napoca, pentru suma de 2.54 milioane RON, și șase tranzacții pe piața XMBS cu acțiuni FIMARO Development SA Cluj Napoca in valoare totala de un milion RON.