Analiza WBS: Indicii BVB au inregistrat cresteri sustinute

de I.B.     HotNews.ro
Marţi, 23 martie 2010, 21:55 Economie | Burse

 documente
(23 Mar 2010) PDF, 265KB
Indicii Bursei de Valori București au inregistrat astazi creșteri susțiunute, cu aprecieri maxime de peste 2.4% și variații la inchidere cuprinse intre 1.86% (BET-C) și 2.38% (BET-FI).

Atat sectorul bancar cat și cel energetic au contribuit la avansul de astazi al acțiunilor, cele mai importante creșteri din componența indicelui BET fiind inregistrate de Transgaz (+3.8%), OMV Petrom (+2.42%), Banca Transilvania (+2.18%), Transelectrica (+4.66%) și BRD (+1.31%). Principala evoluție negativa a fost inregistrata de acțiunile Rompetrol Rafinare, care au scazut astazi cu 0.8%.

Lichiditatea pieței de acțiuni a crescut astazi pana la 31.51 milioane de lei, pe fondul unei creșteri generale a volumului tranzacționat pe principalele titluri listate pe piața. Sectorul obligațiunilor a realizat astazi o tranzacție cu titluri de stat cu maturitate in martie 2013 in valoare de 4.19 milioane de lei. Pe piața RASDAQ s-au tranzacționat acțiuni in valoare totala de 5 milioane de lei.


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

89 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri