Ca programator ai multe oportunitati de evolutie pe plan profesional, iar pentru a o gasi pe cea care ti se potriveste trebuie sa ai in vedere o serie de criterii. Lucrezi de acasa ori de la birou, in echipa sau ca freelancer? Alegi o echipa de cativa oameni, o companie medie sau o corporatie? Ramai in tara sau emigrezi? Este mai bine sa te perfectionezi pe o singura tehnologie sau este recomandat sa te specializezi pe tehnologii multiple? Despre avantajele, dar si dezavantajele acestor abordari a discutat online cu CEO si co-fondator Zitec, unul dintre cei mai doriti angajatori din industria IT din Romania.

Alexandru Lapusan, CEO ZitecFoto: Hotnews

Alexandru Lapusan este absolvent al Facultatii de Automatica din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti. In iunie 2003 a decis sa urmeze calea antreprenoriatului si a pus bazele companiei de software Zitec, care astazi este un producator important local de produse si aplicatii online complexe.

Echipa Zitec depaseste in prezent 100 de specialisti, care dezvolta impreuna proiecte pentru clienti de top din peste 15 tari.

  • Intalnirea s-a incheiat