La Titan Mar, bazandu-ne pe o experienta de peste 20 de ani in domeniul pietrei naturale, creeam proiecte cu totul speciale incepand de la case particulare, proiecte rezidentiale precum Floreasca Lake, Ansamblu rezidential Baneasa pana la lucrari dintre cele mai ample si mai complexe; reabilitare muzee si spatii de interes public precum Muzeul de Arta, Teatrul National Bucuresti, Muzeul Taranului Roman, Casa Capsa, precum si alte proiecte speciale: Biblioteca Nationala, Opera Center ING, Mega Mall, Rosetti Tower, Hotel Sheraton, Ramada Sibiu, Aeroport Henri Coanda.

Medalion WaterjetFoto: Titan Mar

Titan Mar inseamna mai mult decat rafinament; inseamna tehnologia de ultima generatie in care investim permanent, nobletea materialelor naturale de cea mai buna calitate – onix, marmura, granit, travertin, andezit si ardezie; inovatie si creativitate prin programe speciale de fidelizare a clientilor nostri cu scopul de a oferi cele mai eficiente solutii si de a satisface toate cerintele si exigentele acestora.

(Foto: Bar onix luminat)

Si pentru ca in centrul atentiei noastre stau clientii si partenerii nostri, Titan Mar deschide sezonul reducerilor prin promotia de toamna Black Week – in perioada 05 – 09 octombrie 2015!

Va invitam sa ne vizitati la sediul nostru din Soseaua de Centura nr. 1 Bis, sa beneficiati dereduceri de pana la 60% la o gama variata de materiale!