Decembrie este luna cadourilor si in toata nebunia asta trebuie sa mai cumperi si cate ceva pentru casa ta. Bine, sau poate vrei sa faci un cadou unor apropiati, asa ca de "casa noua". Motive de cheltuit bani se vor gasi mereu. Asadar, va propunem o lista de "motive" pentru cheltuit banii, mai ales ca acum e ocazia perfecta sa beneficiezi de ofertele de Craciun ale comerciantilor.

Dusi cu cardul de CraciunFoto: Smile Media

1. Espressor de cafea

Cafeaua a devenit deja pentru multa lume parte a unui ritual. Bei cafeaua pentru gust, pentru rafinament, si de ce nu, pentru energie. Mirosul de cafea de dimineata este ca un parfum fin care te imbie la relaxare si calm. Din acest motiv, fie ca vorbim de unul manual sau automat, un espressor nu ar trebui sa lipseasca dintr-o casa.

Un expressor manual DeLonghi ar putea fi solutia perfecta pentru a iti prepara cafeaua de zi cu zi. Cu o presiune de 15 bari, espressorul poate fi folosit ori cu capsule, ori cu cafea macinata.

Il puteti gasi la Flanco: http://bit.ly/2AxBBx6

2. Combina frigorifica

Combinele frigorifice au devenit niste obiecte fara de care nu prea putem avea un trai decent. Fie ca se defecteaza, ori fie ca vrem un produs mai performant, alegerea unei combine frigorifice nu e deloc usoara. Gama fiind una extrem de diversificata, este extrem de greu sa te decizi rapid asupra unei singure combine. Indiferent ca vorbim de elemente cum ar fi clasa energetica, volumul total, tipul de refrigerare, dimensiunile, deshiderea usilor si incadrarea intr-o bucatarie etc, toate aceste elemente sunt decisive in achizitia unei combine frigorifice.

Noi propunem doua modele de combine care au avut ca filtre de selectie urmatoarele aspecte: clasa energetica, volumul total, sistemul de refrigerare si nu in ultimul rand, pretul.

Samsung RB33J3830SA/EF - o combina No Frost ce intra in clasa energetica A+, avand un volum brut total de 348 litri, totul la un pret de pana in 1.700 de lei. Aaa, sa va mai spunem ca daca achizitionati produsul pana pe 31 decembrie 2017 beneficiati de extragarantia de 3 ani (5 ani in total).

O puteti gasi la Flanco: http://bit.ly/2BFRn9i

Beko GN163022S- o combina de tip side by side, cu clasa energetica A+ si full no frost, avand un volum total net de 558 litri. E una dintre cele mai ieftine combime de tip side by side (pretul pleaca de la 2.400 de lei), dar cu siguranta pentru cine are spatiul necesar e un must have in locuinta. Daca mai adaugam si garantia de 10 ani pentru invertor, atunci e clar un best buy in zona sa de pret.

O puteti gasi la Altex (http://bit.ly/2iUVHWD) sau la alti comercianti (http://bit.ly/2ANCIFy)

3. Televizor

Alegerea unui televizor poate fi la fel de anevoiasa ca alegerea unui telefon mobil. Exista prea multi producatori, prea multe functii, gama variata de pret, astfel incat nu stii daca pretul mare reprezinta si investitia smart de care ai nevoie. Va propunem trei tipuri de televizoare care au la baza criterii clare de selectie: diagonala de peste 100 cm, rezolutia sa fie de tip smart TV, minim Full HD, Wi-Fi integrat, tehnologia ecranului sa fie LED sau OLED. Astfel avem urmatoarele recomandari:

Televizor LED Smart Wellington - probabil cel mai ieftin televizor de tip smart TV cu ecran LED. Are o rezolutie de tip Full HD, Wi-Fi integrat, ecranul de 109 cm si la un pret care nu sare cu mult peste 1.200 de lei, e clar un best buy in zona sa de pret.

Il puteti gasi la putin peste 1.200 de lei: http://bit.ly/2z3CVoV

Televizor LED Curbat Smart Samsung - cu o diagonala de 123 de cm si o rezolutie de tip 4K Ultra HD, televizorul Samsung poate reprezenta o solutie perfecta pentru un living. Probabil este si cel mai ieftin televizor din gama dispozitivelor cu ecran curbat, putand fi achizitionat la preturi care pleaca de la 2.375 de lei (http://bit.ly/2iVpcrf).

Televizor OLED Smart LG - pentru cei cu dare de mana, dar care vor sa se resfete, exista televizoarele care folosesc una dintre cele mai noi tehnologii in materie de productie de ecrane. Astfel, ecranele de tip OLED sunt foarte atragatoare, imaginea fiind extrem de clara, dar toate acestea venind si cu un cost pe masura. De exemplu, televizorul propus de catre LG are preturi incepand de la 5.000 de lei: http://bit.ly/2iVAH1R.

Chiar daca pare mult, va recomandam, asta doar daca stati bine cu inima, sa cautati televizoarele care au tehnologia OLED si sa va uitati la preturi.

4. Masina de spalat rufe

Nu cred ca are sens sa mai intram in detaliile necesitatii unei masini de spalat rufe. Le fel, comerciantii ofera o gama extrem de variata de produse care pot satisface orice client. In recomandarile noastre am luat in calcul clasa energetica, capacitatea mare de spalare si pretul.

Samsung WW80J5345MW/LE - capacitate de spalare de 8 kg, clasa energetica A+++, 1.200 de rotatii per minut si 10 programe de spalare. De asemenea, daca cumparati produsul pana la finalul anului puteti beneficia de extragarantia de 3 ani. O masina de spalat cinstita, la un pret care pleaca de la 1.300 de lei: http://bit.ly/2iWoIkR.

Beko WTV9632X0 - capacitate de spalare de 9 kg, clasa energetica A+++, 1.200 de rotatii per minut si 15 programe de spalare. In plus, daca cumparati produsul pana la finalul anului puteti beneficia de extragarantia de 3 ani. Pretul pleaca de la 1.150 de lei: http://bit.ly/2Bgf0nW.

Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D - capacitate de spalare de 10 kg, clasa energetica A+++, 1.400 de rotatii per minut si 16 programe de spalat. Toate la un pret de pana in 2.000 de lei: http://bit.ly/2iV1hbB.

5. Masina de spalat vase

Chiar daca o masina de spalat vase pare un rasfat, ideea e ca nu e chiar asa. Cu o masina de spalat vase se poate face o economie considerabila de detergent si apa. Nu mai trebuie sa amintim ca nici nu vor mai exista discutii despre cine spala vasele. Produsele sunt extrem de variate si pleaca de la cele mai ieftine (aproximativ 750 de lei) - http://bit.ly/2BGGqUV pana la produse extrem de bune raportate la calitate pret. Noi va recomandam masina de spalat vase Sharp QWT34F463IEU. Are 8 programe de spalare, clasa energetica A+++, capacitate de 12 seturi. Fiind construita din inox, cu siguranta va arata foarte bine in orice bucatarie. O gasiti aici: http://bit.ly/2z43pqm

In loc de incheiere:

Pana la urma decizia de achizitionare a unui produs trebuie sa fie una personala, axata pe nevoile si capacitatile fiecaruia. Cifrele privind pretul si detaliile tehnice ale produselor sunt luate de pe site-urile comerciantilor in momentul scrierii acestui articol. Anumite elemente tehnice, pretul sau disponibilitatea produselor, pot fi schimbate in timp. Incercati sa cautati produsele si pe alte site-uri, folosind motoarele de cautare si agregatoarele de preturi pentru a gasi oferta cea mai buna sau produsele pe care le doriti. Link-urile produselor de mai sus nu sunt de tip profitshare si nici nu reprezinta reclama platita de catre comerciantii in cauza.