Astazi, economisirea este o parte fireasca a activitatii noastre. Cu totii ne dorim sa facem mai mult cu mai putin. Internetul este plin de sfaturi despre cum putem economisi bani in casa, la cumparaturi, atunci cand mergem cu masina, cum sa alegem cele mai bune depozite.

Depozitul Start DubluFoto: Bancpost

Imaginati-va cum ar fi insa ca fiecare economie pe care o facem sa beneficieze de un start dublu. Perfect posibil cu Depozitul Start Dublu de la Bancpost! Produsul de economisire cu cel mai profitabil debut ofera acum deponentilor dobanda dubla in prima luna de 7,50% p.a. la lei, 4% p.a. la euro, 3% p.a la dolari si 2,50% p.a. pentru franci elvetieni. Pentru restul perioadei, respectiv pentru urmatoarele 5 luni, dobanda lunara este de 3,75% p.a. la lei, 2% p.a. la euro, 1,50% p.a. la dolari si 1,25% p.a. la franci elvetieni.

Si pentru ca o veste buna nu vine niciodata singura, orice depozit constituit pana in data de 10 decembrie 2013, aduce posibilitatea de a castiga una din cele trei excursii la Roma, Londra sau Paris, destinatia finala urmand a fi aleasa de castigator. (Campanie promotionala supusa unor termeni si conditii. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati regulamentul campaniei.)

Util de stiut: Depozitele Start Dublu pot fi constituite pe o perioada de sase luni, iar suma minima pentru constituire este de 5.000 LEI sau 1.000 EUR/USD/CHF, fara limita superioara de suma. Dobanda lunara poate fi capitalizata sau virată în contul curent. In plus, poti retrage partial bani din depozit oricand, fara sa fii nevoit sa lichidezi depozitul, pastrand insa suma minima necesara pentru constituirea depozitului. Fondurile din depozitele constituite la Bancpost sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar în limita sumei de 100.000 EUR/echivalent lei per deponent.