Valeriu Nistor, Country Director IBM Romania va continua sa reprezinte AmCham Romania in calitate de Presedinte al organizatiei. Vice-presedintii AmCham sunt Radu Florescu, CEO Saatchi & Saatchi si Bogdan Ion, Country Manager EY Romania, se arata intr-un comunicat al Camerei de Comert Americana in Romania. Din Consiliul Director fac parte James Stewart, vice- presdinte Raiffeisen Bank, trezorier, precum si Cristian Agalopol, Vice-President Citibank; Cristian Colteanu, President & CEO GE Romania, Bulgaria & Rep. of Moldova; Jacopo Murzi, Administrator, Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson&Johnson Daniela Nemoianu, Executive Partner KPMG Romania; Nadia Crisan, Managing Director McGuireWoods Consulting Romania; Kostas Loukas, General Manager, Microsoft si Ionut Simion, Partner, PwC Romania.

"Suntem onorati de increderea pe care membrii AmCham Romania ne-au acordat-o si vom depune toate eforturile pentru a promova prioritatile AmCham pentru crestere economica, stabilitate, predictibilitate, si transparenta. Repuatia si recunoasterea de care se bucura AmCham Romania, dupa 20 de ani de prezenta in Romania, ne incurajeaza sa continuam proiectele cheie demarate in timpul mandatului precedent si sa avansam viziunea si recomandarile membrilor AmCham pentru cresterea competitivitatii si atractivitatii economice a Romaniei", a declarat Valeriu Nistor, Presedintele AmCham Romania.

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) este cea mai reprezentativa asociatie profesionala de afaceri, infiintata in anul 1993 de un grup de companii americane ce reuneste in prezent 360 de companii americane, internationale si locale. Acestea au cumulat investitii totale de peste 20 miliarde dolari, generand in jur de 200.000 de locuri de munca