Universal Online Promotion, compania care detine magazinul online elefant.ro, a anuntat joi majorarea de capital social de la 900.000 de lei (RON), la 15.783.300 lei. Dupa aceasta majorare, compania spune ca este acum printre magazinele online din Romania cu cel mai mare capital social, de 3,5 milioane euro.

  • “Majorarea capitalului social al companiei vine intr-un moment de crestere foarte rapida a elefant.ro si demonstreaza sustinerea neconditionata de care acest proiect se bucura in randul actionarilor. Acest pas pregateste totodata elefant.ro pentru cativa ani in care business-ul va avea o crestere medie cu peste 100% si este o garantie a stabilitatii proiectului atat in fata cumparatorilor cat si a partenerilor de afaceri“, explica Dan Vidrascu, CEO la elefant.ro.

elefant.ro este un proiect dezvoltat de fondul de investitii Fribourg Capital (www.fribourgcapital.com), condus de omul de afaceri Ion Sturza. Infiintat in urma cu 4 ani, elefant.ro s-a remarcat in primii ani drept cel mai mare retailer online de carte, ulterior transformandu-se intr-un mall online dedicat familiei. In prezent, elefant.ro are in oferta peste 200.000 de produse si mai mult de doua milioane de utilizatori lunar.