CNA a aprobat, marti, solicitarea de licenta audiovizuala prin satelit pentru TVR HD si modificarea licentei audiovizuale a Nasul TV. In aceeasi sedinta, CNA a decis intrarea in legalitate a spoturilor pentru Medas si Aqua Carpatica. Media Direction a castigat contul de media al Volksbank. Iar Paginademedia.ro anunta ca Horia Ghibutiu preia pozitia de redactor-sef FHM.

  • CNA a aprobat, marti, solicitarea de licenta audiovizuala prin satelit pentru TVR HD, post care a inceput sa emita inca din 2008, dar numai experimental si pentru care, acum, a fost pregatita o grila proprie de programe. Tot astazi, Consiliul a  aprobat modificarea licentei audiovizuale a Nasul TV, care detinea o licenta audiovizuala prin satelit si care poate transmite, de acum, si prin cablu.
  • Tot in sedinta de marti, CNA a decis oprirea de la difuzare a spoturilor TV ale "Medas" - Centrul Medical MED-AS 2003 si "Aqua Carpatica" (apa minerala carbogazoasa si plata) pana la modificarea lor, asa incat sa respecte legislatia in vigoare. In cazul Aqua Carpatica - analizat si la sfarsitul lunii aprilie - membrii CNA au apreciat ca spoturile in forma lor actuala nu respecta prevederile ce interzic publicitatea care nu este conforma cu dispozitiile legale si cea in care se utilizeaza "practici comerciale inselatoare sau practici comerciale agresive".
  • Media Direction, agentia de media a grupului BBDO Romania, anunta ca a preluat contul Volksbank in urma unei licitatii. Agentia se ocupa de activitatile de media ale bancii din aprilie, colaborarea fiind coordonata, din partea clientului, de directorul de marketing al Volksbank, Alfred Borcan.
  • Horia Ghibutiu, redactor-sef al Adevarul de Weekend, va prelua de saptamana viitoare pozitia de redactor-sef al revistei FHM (Sanoma Hearst Romania), potrivit Paginademedia.ro. Ghibutiu preluase conducerea proiectului Adevarul de Weekend in vara anului trecut.