CNA a luat in discutie din nou, marti, cazul conflictului dintre realizatorul Antenei 3 Mircea Badea si mai multi motociclisti, conflict din august 2014. Cazul a mai fost discutat in octombrie 2014, iar atunci membrii CNA nu au reusit sa ajunga la un acord privind sanctiunea pe care o merita postul, desi au existat propuneri de pana la 70.000 de lei amenda. In sedinta de azi, blocajul s-a repetat: nici una dintre cele trei sanctiuni propuse nu a intrunit numarul necesar de 6 voturi.

La votul de azi s-au reluat doua propuneri ramase de data trecuta, de 30.000 de lei amenda, respectiv somatie, dar ambele au intrunit patru-cinci voturi. Ulterior a fost facuta o propunere intermediara, amenda de 20.000 de lei, dar si aceasta a cazut deoarece nu a intrunit numarul necesar de voturi.

Un membru CNA, Valentin Jucan, a spus pentru HotNews.ro ca in aceste conditii votul se reporteaza din nou, dar alti trei - Radu Calin Cristea, Viorel Buda si Monica Gubernat - au aratat ca, potrivit noului regulament de functionare a CNA, cazurile care pica dupa prima reportare sunt abandonate.

In legatura cu emisiunile din luna august ale Antenei 3, in care Mircea Badea intra in conflict cu motociclistii, CNA primise peste 70 de reclamatii.