Atac sub centura la adresa lui Catalin Tolontan pe Realitatea TV, relateaza Paginademedia.ro. Burtiera: Tolontan si securitatea. Despre ce este vorba? Citand "surse exclusive", Realitatea TV spune ca "actualul jurnalist Catalin Tolontan ar fi fost recrutat in timpul liceului de fosta Securitate" si ca "ar fi fost colaborator al SIE ,chestiune care ar justifica atacurile repetate, in achetele publicate, asupra Serviciului Roman de Informatii", potrivit poblicatiei citate.

Catalin TolontanFoto: Agerpres

"Aceleasi surse au dezvaluit pentru Realitatea TV ca Tolontan ar fi fost recomandat fostei Securitati chiar de tatal sau, care ar fi avut functia de ofiter superior in regimul totalitar".

Materialul tendentios difuzat de Realitatea TV, bazat doar pe "surse exclusive", vine la doar o zi dupa ce Gazeta sporturilor a publicat un material in care spunea ca judokanul Andrei Gusa ar fi favorizat de faptul ca tatal lui - Cozmin Gusa - este presedintele Federatiei Romane de Judo.

O ziarista Realitatea TV a facut si un interviu telefonic cu Tolontan, in care intrebarile (care au si starnit rasul lui Tolontan) vorbesc de la sine, mai scrie Paginademedia.ro. "N-am avut, n-am nicio legatura cu niciun serviciu de infomatii, indiferent cum se numeste el. Nici inainte, nici acum, nici inainte de Revolutie, nici dupa Revolutie si nici in viitor nu voi avea", i-a raspuns Tolontan.

Citeste intreaga poveste pe Paginademedia.ro