Consiliul National al Audiovizualului urmeaza sa discute, marti, cererile de licente audiovizuale prin satelit inaintate de firma Rainbow Media Communications pentru patru posturi de televiziune - Estetik TV, Habitat TV, Taxi Channel si Automotive Channel. Rainbow Media Communications, firma infiintata in septembrie anul trecut, ii are ca asociati pe cetateanul italian Emanuele Latagliata si pe cetatenii romani Carmen Mihai si Victor-Paul Manta.

Contactata de HotNews.ro, Carmen Mihai Okabe (publisher Les Nouvelles Esthetiques) a afirmat ca este vorba despre posturi de televiziune care se adreseaza unor segmente specializate de public si care au drept scop informarea si formarea profesionala. Pregatirile pentru aceste posturi sunt in desfasurare, cele pentru posturile Automotive Channel si Estetik TV fiind in faze avansate.

Automotive Channel este un post lansat initial pe piata italiana de Emanuele Latagliata. Carmen Mihai Okabe a afirmat ca va putea oferi detalii suplimentare despre cele patru posturi dupa decizia CNA privind solicitarile de licente.

Anul acesta, CNA a mai acordat licenta audiovizuala prin satelit companiei Trend Development pentru Atelier TV si licenta audiovizuala prin retele de telecomunicatii societatii Europe Media SRL Cluj pentru Koloszvar TV.