Anuntul facut pe blogul propriu de Mihai Bendeac de la Mondenii, ca va intrerupe colaborarea cu Prima TV si se va muta, fara colegii sai, la Antena 1, a determinat marti Prima TV sa isi exprime "dezamagirea" si sa afirme ca prin aceasta decizie "Mihai Bendeac a incalcat prevederile contractului incheiat cu SBS Broadcasting Media", compania care opereaza postul de televiziune.

Bendeac a anuntat pe blogul propriu ca a decis sa intrerupa colaborarea cu Prima TV si sa semneze cu Antena 1 nu din motive financiare, ci pentru ca "in principiu, pentru tot ce aparea pe ecran, in ochii privitorilor, eu eram responsabil. Asta nu a fost o problema timp de doi ani si jumatate cat EU am fost cel care a creat sinopsisul (ideile) show-ului si scenariul. Fiindca atunci imi puteam asuma totul. Dar din clipa in care cineva si-a spus “Nu dom’le! Noi trebuie sa avem control asupra emisiunii!, nu a mai fost in regula".

El scrie ca "vreau sa fiu bine inteles. Ma transfer la Antena 1. Nu la mogul, nu la PSD-PC" si precizeaza ca la noul post "e vorba de un show unde voi avea triplu rol: realizator, regizor si interpret".

In replica, Prima TV a difuzat un comunicat in care isi exprima "dezamagirea cu privire la decizia sa de a parasi trupa Mondenii si postul Prima TV". Potrivit comunicatului, "prin aceasta decizie Mihai Bendeac a incalcat prevederile contractului incheiat cu SBS Broadcasting Media SRL. Subliniem ca SBS Broadcasting Media SRL a respectat in totalitate prevederile acestui contract si am asteptat de la el aceeasi conduita. Prin urmare, consideram neprofesionista atitudinea lui Mihai Bendeac fata de cei care, in ultimii trei ani, au crezut si investit in el, si l-au transformat dintr-un actor de teatru intr-un profesionist de televiziune."

  • Despre plecarea lui Mihai Bendeac la Antena 1 a mai scris Gandul.
  • Citeste aici anuntul complet facut de Mihai Bendeac