Agentia Mmd Romania devine Grayling Romania in urma lansarii Grayling, compania globala de consultanta in relatii publice rezultata din fuziunea Grayling, Trimedia si Mmd, se arata intr-un comunicat remis HotNews.ro. In vara, agentia regionala Mmd, parte a grupului Huntsworth Plc, anuntase fuziunea cu alte doua companii de consultanta in comunicare, Grayling si Trimedia International, la randul lor subsidiare Huntsworth.

Potrivit comunicatului de presa, Grayling devine, in urma fuziunii, cea de-a doua mare companie independenta de profil din lume, avand 900 de angajati in 70 de birouri din 40 de tari. Comunicatul mai precizeaza ca agentia Momentum din Orientul Mijlociu se alatura Grayling, devenind Grayling Momentum, o alta companie ce adera la grup fiind Connecting Point Communications din San Francisco, care devine Grayling Connecting Point.

Agentia care devine Grayling Romania, Mmd Romania, s-a lansat in 1998, avand o echipa de 20 de consultanti si un portofoliu de clienti ce include Visa Europe, Erste-BCR, GE, GE Energy, Discovery Networks, Cisco sau MOL Romania.

  • Vezi comunicatul aici