Melania Medeleanu de la Realitatea TV se retrage din televiziune, decizia fiind una temporara, scrie Paginademedia.ro. Fondatorul Evo TV relanseaza televiziunea online. Iar Lucian Georgescu, managing partner al agentiei GAV, este membru al juriului la festivalul de publicitate Golden Drum de la Portoroz.

  • Prezentatoarea Realitatea TV Melania Medeleanu se retrage din televiziune, insa decizia este una temporara, dupa cum a spus ea, luni, pentru Paginademedia.ro. Ea spune ca nu are idee cand va reveni la TV, ca va mai sta la Realitatea pana la 1 noiembrie cel tarziu si ca a luat aceasta decizie cand a intrat la master, la inceputul lunii septembrie. "Vreau sa subliniez ca nu este vorba de o demisie", a spus ea, potrivit sursei citate.
  • Televiziunea online Evo TV se relanseaza dupa doi ani de absenta, sub conducerea fondatorului Sergiu Mihalcea, scrie Mediafax. Potrivit sursei citate, televiziunea online va difuza interviuri si declaratii in exclusivitate, se relanseaza cu o investitie de cateva mii de euro si are o echipa formata din 5-6 persoane.
  • Lucian Georgescu, managing partner al agentiei GAV, este membru al juriului la festivalul de publicitate Golden Drum, ce va avea loc in perioada 6-9 octombrie 2010 la Portoroz (Slovenia). Georgescu va evalua lucrarile inscrise in cadrul sectiunii "Campanii de advertising", juriul sectiunii fiind condus de Olivier Altmann (Publicis Worldwide). Eliza Rogalski (CEO Tempo Creative Group) face de asemenea parte din juriul festivalului, unde prezideaza la categoria PR. Vezi detalii despre prezenta lui Lucian Georgescu in juriu in comunicatul de presa