Intervalul ocupat pana acum de Radu Moraru la B1 TV, cu emisiunea Nasul, va fi ocupat de saptamana viitoare de Ioana Lupea si Mircea Marian, scrie paginademedia.ro. Adevarul Holding lanseaza, luni, o editie pentru Republica Moldova. Iar Wall-street.ro noteaza ca acelasi trust a contractat un credit de 42 de milioane de lei de la BCR.

  • Intervalul ocupat pana saptamana aceasta de "Nasul" Radu Moraru la B1 TV va fi ocupat incepand de saptamana viitoare de Ioana Lupea si Mircea Marian, jurnalisti Evenimentul Zilei, scrie paginademedia.ro. La B1 TV, cei doi au realizat in ultima perioada emisiunea "Interviurile 2+1", programata inaintea celei realizate de Robert Turcescu. Potrivit sursei citate, emisiunea  va fi difuzata in intervalul 21.00-23.00.
  • Adevarul Holding va lansa, luni, ziarul "Adevarul Moldova", ce va fi distribuit in intreaga Republica Moldova la de luni pana vineri, la pretul de 4 lei moldovenesti si intr-un tiraj de 7.000 de exemplare, dupa cum a anuntat Adevarul. Ziarul va aparea in 16 pagini color martea, miercurea si joia, iar lunea si vinerea - in 24 de pagini. Lunea, "Adevarul Moldova " va avea un supliment de sporturi, iar vinerea - un supliment cu programe TV.
  • Pe de alta parte, trustul Adevarul Holding, controlat de Dinu Patriciu, a a incheiat un contract de credit de 42 de milioane lei cu BCR, dupa cum noteaza Wall-street.ro. Potrivit unei hotariri din 5 noiembrie a AGA Adevarul Holding, publicata in Monitorul Oficial, scopul este cel al "finantarii capitalului circulant si a altor cheltuieli din cursul activitatii sale curente". Creditul este garantat cu bunuri mobiliare in valoare de 50,4 milioane lei, scrie Wall-street.ro, care precizeaza ca directorul general al Adevarul Holding, Peter Imre, a refuzat sa comenteze pe aceasta tema.