Posturile Radio ZU, Kiss FM si Radio 21 au fost amendate, joi, de CNA pentru vulgaritate in timpul emisiunilor matinale. Paginademedia.ro scrie ca Marius Tuca a ramas administrator unic al Editurii Intact, ce editeaza Jurnalul National. Iar grupul Lowe a numit-o pe Raluca Negoita group marketing director.

  • CNA a amendat, joi, posturile Radio ZU, Kiss FM si Radio 21 pentru vulgaritate in emisiunile matinale. Deoarece au incalcat prevederile privind protectia copilului, Radio Zu a fost amendat cu 15.000 de lei pentru o editie "Morning ZU" din 13 aprilie, Kiss FM a fost amendat cu 10.000 de lei pentru mai multe emisiuni din martie si aprilie, iar Radio 21 - cu 10.000 de lei pentru emisiuni din aceeasi perioada.
  • Marius Tuca, directorul general al Editurii Intact, ce editeaza Jurnalul National, a ramas administrator unic al companiei, dupa ce ceilalti doi administratori, Codrut Seres si Gabriel Arsene, si-au dat demisia, scrie paginademedia.ro. Sursa il citeaza pe Codrut Seres, care confirma ca a demisionat din consiliul de administratie - "o decizie a actionarilor" Camelia si Corina Voiculescu. Potrivit aceleiasi surse, Seres isi pastreaza pozitiile de presedinte Antena TV Group SA, presedinte Intact Production si membru in consiliile de administratie ale Antena 3, Camina Trust si Media Casa Press.
  • Raluca Negoita, pana acum business development director, a fost numita group marketing director in cadrul acestui grup de comunicare, potrivit unui comunicat de presa. Ea va coordona echipa de marketing si va fi responsabila de comunicarea companiei in exterior si de strategia de business.