Guvernul a adoptat, miercuri, doua Hotarari prin care suplimenteaza bugetele Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) cu suma totala de 522.000 lei pentru plata unor drepturi salariale ale personalului bugetar obtinute in instanta, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Andrei Zaharescu, informeaza Agerpres.

'Guvernul a adoptat o Hotarare prin care se suplimenteaza bugetul Ministerului Muncii pe anul 2012 cu 432.000 lei pentru plata unor sume prevazute prin titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar ce intra sub incidenta prevederilor Ordonantei de Urgenta nr.71 din 2009', a afirmat reprezentantul Guvernului.

Acesta adaugat, totodata, ca bugetul MCSI a fost suplimentat cu suma de 90.000 de lei in vederea achitarii unor drepturi salariale pentru personalul bugetar obtinute in instanta.

'Guvernul a adoptat o hotarare prin care se suplimenteaza bugetul Ministerului Comunicatiilor cu suma de 90.000 lei pentru plata titlurilor executorii prevazute in Ordonanta de Urgenta 71 din 2009', a mentionat Andrei Zaharescu.