HTC One, cel mai avansat smartphone din portofoliul producatorului taiwanez si unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale momentului, va fi vandut de catre Orange Romania la un pret de la 269 euro impreuna cu abonamentul Pantera 39 si la un pret de pana la 599 de euro fara abonament, potrivit unei oferte dintr-un magazin al operatorului, obtinute de HotNews.ro. Unul dintre cele mai interesante aspecte ale telefonului este noul tip de camera UltraPixel: o camera de "doar" 4 megapixeli, dar cu dimensiunea pixelilor mai mare (2 um) si un senzor BSI de 1/3' - lucru ce se traduce printr-o claritate mai buna a imaginilor in conditii de lumina slaba.

HTC One, in oferta Orange RomaniaFoto: Hotnews

HTC a prezentat pe 14 martie 2013 in Romania cel mai nou telefon al companiei - noul varf de gama - HTC One, model cu care incearca sa cucereasca din piata dominata de gigantii Apple si Samsung. HTC One o serie de de noi tehnologii si imbunatatiri software si hardware fata de modelele precedente sau cele ale competitiei, printre care: constructie integrala din aluminiu si sticla, ecran full HD de 4,7", doua difuzoare stereo duale cu aplificatoare integrate Beats Audio, microfon HDR si un nou tip de camera, cu o rezolutie de doar 4 megapixeli, dar care promite o calitate a imaginii mult mai buna. Telefonul va fi disponibil in Romania de la mijlocul lunii aprilie.

Telefonul a fost prezentat initial, la nivel international, pe 19 februarie. Despre acest aspect, dar si o prima impresia cu telefonul la Mobile World Congress au scris colegii de la StyleReport. Urmati linkul de mai jos.

HTC One urmeaza sa fie introdus treptat in oferta operatorilor locali de telefonie mobila. Astfel, faptul ca terminalul va fi disponibil in curand pe piata locala a fost anuntat in luna februarie de Vodafone Romania, al doilea operator local de telefonie mobila in functie de numarul de clienti.