Dupa lansarea in premiera in Romania, in luna ianuarie, a serviciului 4G pe tabletele iPad cu ecran Retina si iPad mini, Orange a anuntat ca, incepand de luni, clientii sai pot folosi internetul mobil 4G si pe iPhone 5. Pentru a avea acces la reteaua 4G de la Orange, utilizatorii de iPhone 5 trebuie sa faca un update la versiunea de software iOS 6.1.3 direct de pe smartphone sau prin iTunes si sa aleaga unul dintre cele patru abonamente compatibile cu iPhone 5 din oferta 4G . In acelasi timp, acestia trebuie sa se asigure ca detin modelul A1429, comercializat in Romania.

iPhone 5Foto: Apple

Clientii care au nevoie de asistenta pentru configurarea setarilor telefonului pot apela la un Orange Expert, in magazin, online sau la telefon, la numarul 408.

iPhone 5 este un smartphone compatibil si cu tehnologia HD Voice, care ofera cea mai buna calitate a sunetului in timpul apelurilor. Orange le recomanda clientilor sai abonamentele Pantera 31 pentru iPhone si Pantera 51 pentru iPhone, deoarece acestea ofera resursele optime pentru folosirea serviciului de internet si preturi avantajoase la cumpararea telefonului.

Mai multe informatii despre serviciul de internet mobil 4G pe iPhone 5 sunt disponibile pe www.orange.ro/4g.