"Vodafone Romania ofera o retea performanta si o mare varietate de planuri tarifare pentru utilizatorii de iPhone, carora ne face placere sa le oferim serviciile noastre. Pentru clientii nostri existenti care solicita aceste terminale, recomandam un numar de distribuitori ce pot sa ii ajute in procurarea telefoanelor", au declarat pentru HotNews.ro oficialii Vodafone. Aceasta este singurul raspuns oficial oferit de operatorul de telefonie mobila, dupa ce ZF a informat marti, citand agenti de vanzari ai companiei, ca Vodafone a introdus in oferta terminalul iPhone 3GS al Apple, in conditiile in care Orange este singurul operator care vinde oficial iPhone pe piata locala.

iPhone 3GSFoto: Apple

Ziarul Financiar a relatat marti ca Vodafone Romania, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, a introdus incepand cu data de 19 iulie in oferta Apple iPhone 3GS, potrivit unor date furnizate telefonic si pe e-mail de agenti de vanzari ai operatorului.

Publicatia mentiona ca "unul dintre agentii de vanzari ai Vodafone, care lucreaza doar cu clientii companii, a sustinut in cadrul unei convorbiri telefonice ca operatorul ar fi semnat un acord direct cu Apple".

"Pe fondul cererii foarte ridicate pentru acest tip de telefon, am incheiat un contract direct cu Apple pentru comercializarea iPhone 3GS", a precizat un reprezentant al departamentului de relatii cu clientii companii al Vodafone, citat de ZF.

Potrivit sursei mentionate, clientii care ar fi semnat un contract cu Vodafone ar plati pe iPhone 3GS (versiunea de 16 GB) intre 249 si 449 de euro, in functie de abonamentul ales.

Contactati inca de marti de HotNews.ro, oficialii Orange Romania au precizat doar ca "Orange este singurul operator care comercializeaza oficial iPhone in Romania".

La Orange, iPhone 3GS cu capacitate de 16 GB nu se mai afla momentan pe stoc. Operatorul ofera insa iPhone 3GS cu o capacitate 8 GB la preturi incepand de la 99,04 euro (TVA inclus) si iPhone 3GS de 32 GB la preturi incepand de la 199,07 euro (TVA inclus), in functie de abonamentele alese.