Editia a VII-a a proiectului "Campioni in Business" debuteaza in acest an la Iasi, miercuri, 25 octombrie 2017, ora 18:00. La gala de premiere care va avea loc la CongressHall, Sala Rossini, vor fi premiati cei mai dinamici antreprenori si companiile cu cele mai bune rezultate de business in anul 2016, din regiunea Moldova.

Gala Campioni in BusinessFoto: Campioni in Business

Proiectul "Campioni in Business", derulat in parteneriat de catre Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix Romania, include trei gale de premiere care au loc anual in regiunile Transilvania, Moldova si Muntenia.

In acest an, evenimentul de debut are loc la Iasi si va fi urmat de galele de la Cluj-Napoca (9 noiembrie) si Bucuresti (15 noiembrie) in cadrul carora vor fi premiati antreprenorii si companiile cu performante remarcabile din aceste regiuni. In cadrul galei de la Bucuresti, reprezentantii partenerilor proiectului vor desemna si Antreprenorul Anului 2017.

Premiile sunt acordate in functie de evolutia cifrei de afaceri, a profitului si a numarului de angajati, dar si a altor criterii ce tin de reputatia, implicarea in comunitatile locale si eficienta activitatilor desfasurate de companiile respective.

La editia de anul trecut au fost premiate 12 companii, grupate in patru categorii in functie de cifra de afaceri:

"Campioni in Business" cu cifra de afaceri mai mare de 15 milioane de euro:

  • Betty Ice (Suceava), producator al brandului de inghetata cu acelasi nume
  • Elsaco Group (Botosani), cu afaceri in fabricarea de instrumente si dispozitive pentru masura, verificare, control si navigatie
  • Ava Star (Iasi), cu afaceri in domeniul prelucrarii produselor din carne

"Campioni in Business" cu cifra de afaceri intre 3 si 15 milioane de euro:

  • Casa Auto (Iasi), cu afaceri in comertul cu autoturisme usoare, de sub 3,5 tone
  • Paco Prod Serv (Vrancea), cu afaceri in comertul cu amanuntul
  • Balcanic C.P.P. (Vrancea), cu afaceri in domeniul fabricarii de ambalaje plastice

Premii pentru continuitate in derularea afacerilor de succes si a rezultatelor de business exceptionale, acordate unor companii premiate anterior la "Campioni in Business", dupa cum urmeaza:

  • Aerostar (Bacau), cu afaceri in productia de componente pentru avioane
  • Pandora Prod (Vrancea), cu afaceri in productia de textile
  • Electric Plus (Bacau), activitati de fabricare a articolelor din material plastic pentru constructii
  • Salbac (Bacau), activitati de procesare a produselor din carne
  • Proinvest Group (Iasi), activitati de productie a profilurilor obtinute la rece

Compania Cotnari, producator roman de vinuri, a obtinut premiul special in cadrul evenimentului "Campioni in Business" Moldova 2016.

Despre proiect

"Campioni in Business" este un program care descopera, promoveaza si premiaza cei mai dinamici antreprenori romani care creeaza si mentin locuri de munca, aduc valoare prin inovatie si contribuie in mod semnificativ la bugetele locale si de stat.

Pentru mai multe detalii despre program, puteti accesa website-ul http://www.campioniinbusiness.ro/ si pagina de Facebook https://www.facebook.com/campioniinbusiness?fref=ts.