CFR Calatori lanseaza, incepand de duminica, oferta de calatorie "Trenurile Zapezii 2009/2010", valabila pana in 28 februarie 2010. Astfel, cei care doresc sa beneficieze de aceasta oferta vor putea cumpara, de luni pana joi, bilete reduse cu 20%, iar pentru grupurile de minim 10 persoane vor fi facute reduceri tarifare de 25%, informeaza un comunicat al CFR Calatori.

"Noutatea din acest an consta in aplicarea reducerii tarifare de 20 la suta de luni pana joi, pentru toate categoriile de calatori, indiferent de varsta, la clasa a 2-a, care circula pe relatie directa, si au ca punct de plecare/ destinatie o statie de pe sectia Breaza-Brasov, statia Vatra Dornei sau statia Piatra Neamt", se arata in comunicatul transmis vineri de institutie.

De asemenea, o reducere tarifara de 25% se va aplica si la clasa a 2-a pentru "calatoria de grup (minim 10 persoane) dus-intors, la trenuri de orice rang, pe relatii de calatorie ce au ca punct de plecare/destinatie o statie de pe sectia Breaza-Brasov, statia Vatra Dornei sau statia Piatra Neamt. Aceasta se mareste cu doi la suta pentru fiecare opt persoane in plus, pana la grupuri formate din peste 50 persoane", potrivit comunicatului citat.

Oferta turistica de calatorie in grup "Trenurile Zapezii" nu se aplica pentru grupurile care beneficiaza deja de o alta reducere. Valabilitatea biletului dus-intors este de 30 de zile de la efectuarea calatoriei de dus, mai precizeaza CFR Calatori.