Enel Distributie Muntenia a fost redenumita E-DISTRIBUTIE MUNTENIA

de CP     HotNews.ro
Miercuri, 7 decembrie 2016, 12:07 Economie | Energie

Enel Distributie Muntenia, compania membra a Grupului Enel care gestioneaza retelele de distributie a electricitatii in Bucuresti si in judetele Ilfov si Giurgiu, si-a schimbat denumirea in "E-DISTRIBUTIE MUNTENIA", potrivit unui comunicat de presa.
 
Potrivit acestuia, schimbarea de nume a operatorului de distributie are in vedere alinierea la cerintele normative comunitare si nationale, care impun firmelor integrate din domeniul energiei sa realizeze separarea legala, functionala si contabila a activitatilor de distributie fata de cele de furnizare si productie, inclusiv din perspectiva denumirii si a identitatii vizuale, astfel incat, din perspectiva consumatorului, sa fie evitate confuziile si, in acest fel, sa fie stimulata competitivitatea in piata.

Sub noua sa denumire, compania va continua programul de investitii, dintre care unele reprezinta investitii multi-anuale:
  • o investitie de 22 milioane de lei in doua linii subterane de 110 kV, pentru a creste gradul de siguranta si a asigura continuitatea in alimentare a consumatorilor din zona centrala a Bucurestiului
  • lucrari de modernizare a statiei de transformare (inalta/medie tensiune) Nord, ce vor necesita o investitie estimata la 54 milioane lei
  • lucrari de modernizare si consolidare a statiei electrice de transformare Cotroceni (inalta/medie tensiune), in valoare estimata de peste 18 milioane lei
  • lucrari de modernizare a retelei in judetul Giurgiu, in valoare de peste 2 milioane de lei
  • noul centru Telecontrol, care permite tehnicienilor Enel din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu sa controleze online statiile primare si alte componente ale retelei de electricitate de inalta si medie tensiune.
Prezenta pe piata din Romania din 2005, Enel este, in acest moment, cel mai mare investitor privat in domeniul energetic, cu operatiuni in sectorul distributiei si furnizarii de electricitate, dar si al productiei de energie electrica din surse regenerabile. Enel are peste 3.100 de angajati in Romania si ofera servicii unui numar de 2,8 milioane de clienti din trei zone importante ale tarii: Muntenia Sud (inclusiv Bucuresti), Banat si Dobrogea, acoperind aproape o treime din piata locala de distributie.


Citeste mai multe despre   


Jurnal din Israel

FOTOGALERIE Israel pe repede inainte: kit de informatii pentru o calatorie reusita

De la nord la sud, Israelul are putin peste 400 de kilometri, iar de la est la vest, putin peste 100. E printre putinele tari ale lumii in care, in aceeasi zi, poti face si baie in mare si ski la munte. E taramul miracolelor si al sperantelor, tara sfanta a pelerinilor, teritoriu complet liber si dezinhibat pentru hedonistii de pretutindeni. Ca vrei sa te regasesti spiritual sau ca vrei sa gasesti energia unor petreceri fantastice, mergi in Israel. O sa capeti ce cauti si, uneori, chiar mai mult decat atat.

3605 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă