Microsoft va da la inceputul lui 2010 un nou aspect portalului MSN, dorind sa-l faca modern si mai simplu de utilizat, pentru a atrage mai mult trafic pe el, dar si pe motorul de cautare Bing, scrie PC World. MSN s-a schimbat destul de putin in ultimul deceniu, iar Microsoft il actualizeaza, punand accent pe site-urile de socializare si motorul de cautare Bing. Compania a lansat o versiune preview ce poate fi vizualizata aici.

O diferenta esentiala tine de schimbarea culorii de fundal, din albastru, in alb, dar se vad modificari si datorita introducerii unei coloane dedicata site-urilor de socializare stil Facebook si Twitter, plus un spatiu mai mare pentru cautarea in noul motor Bing.

Microsoft vrea sa simplifice utilizarea portalului, sa-l faca mai aerisit si sa scape de aspectul invechit al MSN. Noul look va fi disponibil la inceput de 2010, iar compania spera ca va creste si traficul pe motorul de cautare Bing, lansat ca si concurent al Google in iunie 2009.

MSN a fost infiintat in 1995, de atunci si-a diversificat mult serviciile, iar in prezent este una din cele mai importante destinatii de pe internet, figurand pe locul opt in topul Alexa.com al site-urilor in functie de trafic.