UPDATE Antena 1, Antena 3 si Euforia ies din grila RCS&RDS pe platforma de satelit Digi, care are peste 1,1 milioane de abonati. Intact: RCS&RDS dovedeste rea credinta

de C.I.     HotNews.ro
Vineri, 20 aprilie 2012, 11:08 Economie | Media & Publicitate


Posturile Antena 1, Antena 3 si Euforia au fost scoase din grila RCS&RDS in reteaua DTH, potrivit reprezentantilor companiei. Motivul, invocat intr-un comunicat transmis vineri dimineata: Antenele ar fi cerut 7 milioane de euro pe an pentru difuzarea pe satelit a acestor posturi. "Antena Group a retras acordurile de difuzare (...) Consideram ca Antena Group plaseaza interesele grupului mult deasupra interesului telespectatorilor care doresc sa urmareasca aceste canale", afirma comunicatul RCS. Contactati de HotNews.ro, reprezentantii de comunicare ai grupului Intact au spus ca vor reveni cu o pozitie in cursul zilei.

De aceasta decizie sunt afectati peste 1,1 milioane de abonati DTH ai RCS-RDS, dintr-un total de 2,7 milioane de abonati la serviciile TV ale companiei. Persoane care detin abonament RCS&RDS prin cablu, au spus pentru HotNews.ro ca, vineri dimineata, prindeau Antena 1 si Antena 3 atat in sistem analog, cat si digital.

UPDATE 6 Mihai Gadea, directorul general Antena 3, a transmis vineri seara un mesaj telespectatorilor Antena:
 • Am aflat cu surprindere egala cu a multora dintre voi cei de acasa ca decizia abuziva a companiei RCS&RDS impiedica mii de oameni, poate zeci de mii, sa mai receptioneze programele Antena 3 si Antena 1. Decizia de intrerupere a difuzarii acestor programe prin satelit este cu atat mai revoltatoare cu cat ea a fost luata fara vreun preaviz, ba chiar in mijlocul unor negocieri comerciale intre compania de retransmisie si institutia noastra.
 • Pentru a intelege mai exact caracterul abuziv, chiar josnic al acestei actiuni, va dezvalui un detaliu din interior: astazi, la ora 11.00, erau programate discutii pentru prelungirea contractului, dar RCS&RDS intrerupesese deja cu multe ore inainte emisia televiziunilor din grupul Intact. Nu este prima operatiune ostila intreprinsa de difuzorul RCS&RDS impotriva posturilor din grupul Intact. Pana acum, toate ilegalitatile comise au fost reparate in instanta.
 • Este fara indoiala un joc interesant si manevrat, indreptat in special impotriva Antenei 3, dar care dovedeste in acelasi timp si dispret fata de abonatii care sunt telespectatori fideli si foarte numerosi ai Antenei 1 si ai Antenei 3.
 • Evident ca ar fi ridicol sa nu remarc extraordinara coincidenta intre momentul ales pentru a face liniste in eter si debutul campaniei electorale, peste doar cateva zile.
 • Astfel de trucuri si operatiuni de santaj nu ne vor face nici sa tacem, nici sa schimbam atitudinea pe care o cunoasteti si ne-ati transmis ca o apreciati.

UPDATE 5
Potrivit Mediafax, care citeaza surse din piata media, Antenele pierd prin iesirea din platforma Digi a RCS&RDS aproape 15% din piata de distributie TV.


UPDATE 4 Contactate de HotNews.ro, cele doua parti au oferit detalii despre perspectiva lor asupra acestei dispute. In timp ce reprezentantii Intact au spus ca pentru retransmisia prin satelit are dintotdeauna contracte pe bani, inclusiv cu RCS, RCS arata ca "Antena Group a declarat libere la retransmisie toate posturile grupului, pentru intreg teritoriul Romaniei, fara conditionari tehnice sau financiare".

Explicatiile date HotNews.ro de reprezentantii Intact:
 • "Cu toate companiile active in DTH avem contracte comerciale dintotdeauna. Si contractul de pana acum cu RCS a fost pe bani. La renegocieri au spus ca vor sa extinda principiul must-carry, desi legea prevede altfel. RCS avea si o restanta la noi".

Explicatiile transmise HotNews.ro de RCS&RDS:
 • Antena Group a declarat libere la retransmisie toate posturile grupului, pentru intreg teritoriul Romaniei, fara conditionari tehnice sau financiare!
 • Pentru cablu, distribuitorii au dreptul si obligatia de a transmite gratuit aceste posturi (si le transmit gratuit in acest moment), pentru satelit au dreptul, nu si obligatia sa le retransmita. Nu exista niciun argument pentru a face o discriminare intre retransmiterea pe DTH si retransmiterea prin cablu a acestor programe, modalitatile de transmitere a programelor fiind substituibile. Nu exista niciun argument ca abonatii de televiziune prin satelit sa trebuiasca sa plateasca mai mult decat abonatii serviciilor prin cablu.
 • Pana la recenta solicitare de plata a sumelor amintite, Antena Group a interpretat in acelasi fel cu noi Legea Audiovizualului si a fost de acord sa transmitem aceste posturi conform regulilor de retransmitere a posturilor libere la retransmisie.
 • Consideram, de asemenea, incorect din partea Antena Group, sa conditioneze transmiterea posturilor Antena 1 si Antena 3 - canale TV dorite in grila de programe de catre abonatii nostri - de celelalte posturi ale grupului cu audienta mult mai mica. Este o modalitate incorecta a Antenei Group de a conditiona financiar retransmiterea celor doua posturi, care trebuie sa fie gratuite.

Reprezentantii de comunicare ai RCS&RDS au precizat pentru HotNews.ro ca cei 7 milioane de euro "au fost ceruti doar pentru satelit, nu si pentru cablu". Ei au spus ca au existat negocieri, dar ca partile nu au ajuns la o solutie comuna "si ne-am dorit ca Antena Group sa prelungeasca termenul somatiei transmise", lucru care nu s-a intamplat. "CNA a fost informat, conform procedurilor", in legatura cu scoaterea posturilor din grila, arata acestia. Ei afirma ca "toate posturile Antena Group sunt declarate de trust libere la retransmisie (atat pentru cablu, cat si pentru satelit), fara conditionari tehnice sau financiare".

UPDATE 3 Comunicatul Antenelor:

Divizia TV Intact Media Group isi manifesta dezacordul privind practicile necomerciale ale  RCS/RDS. Compania de cablu a decis, fara a isi informa in prealabil partenerii sau abonatii, sa scoata de pe platforma de satelit posturile Antena1 si Antena3, incepind cu ora 00 a zilei de 20 aprilie.

Intact se afla in discutii pentru distributia in reteaua Digi a posturilor din grup inca din martie anul curent.

RCS a refuzat sa incheie un acord cu grupul media, motivind ca posturile in cauza au fost declarate libere la retransmisie. Obligativitatea retransmisiei posturilor listate must carry este valabila doar in retelele de cablu.

Conform prevederilor art.82 alin.1 din Legea Audiovizualului si art.13 alin 3 din Decizia CAN nr. 72/2012, principiul must carry nu se aplica nu se aplica pentru retelele de satelit, retransmisia in acest caz facindu-se in baza unui acord comercial intre radiodifuzori si distribuitori.

Compania de cablu demonstreaza astfel ca nu cunoaste Legea audiovizualului, pretinzind Grupului Intact  sa isi distribuie continutul posturilor tv in regim de gratuitate,  chiar  in situatia in care exista alte prevederi legale care reglementeaza transmisia pe satelit.

Reaua credinta dovedita de RCS-RDS in relatia cu Intact si abonatii sai este cu atat mai pregnanta cu cat posturile straine sunt retransmise pe sume considerabile, in conditiile in care  audienta si relevanta nationala a acestora sunt semnificativ reduse fata de posturile Intact.

UPDATE 2 Presedintele CNA, Rasvan Popescu, a declarat pentru HotNews.ro ca "platformele DTH nu intra in must-carry, constituie exceptia de la acest principiu - mai departe este vorba despre o intelegere intre parti. RCS ne-a anuntat ieri, la ora 19.00, ca nu mai poate transmite posturile. Si a modificat oferta inainte sa obtina avizul de retransmisie modificat (procedura necesara in astfel de cazuri - n.r.). Acest lucru va fi analizat la CNA saptamana viitoare".

Potrivit acestuia, CNA a primit deja mai multe reclamatii referitoare la disparitia Antenelor din grila RCS pe satelit.

UPDATE 1 Comunicatul RCS&RDS:


RCS & RDS - obligata sa intrerupa transmisia prin satelit a posturilor TV ale Antena Group

RCS & RDS considera Antena Group integral responsabila pentru privarea abonatilor Digi TV prin satelit de posibilitatea de a urmari Antena 1, Antena 3 si Euforia TV


RCS & RDS isi anunta abonatii serviciilor de televiziune prin satelit, ca din data de 20 aprilie 2012, nu mai poate transmite programele Antena 1, Antena 3 si Euforia TV.


Antena Group, proprietarul celor 3 posturi TV, a retras acordurile de difuzare a acestor programe in reteaua Digi TV prin satelit si, ca urmare, RCS & RDS a fost obligat sa intrerupa difuzarea lor.


RCS & RDS nu poate accepta sa plateasca peste 7 milioane de Euro pe an, suma solicitata de Antena Group in cadrul unei somatii trimise cu doar cateva saptamani in urma, pentru difuzarea prin satelit a canalelor grupului, intre care Antena 1 si Antena 3, pe care chiar reprezentantii Antena Group le-au declarat in mod repetat ca fiind libere la retransmisie (must carry).

Antena Group nu a acceptat nici prelungirea datei limita a somatiei, amenintand cu recurgerea la actiuni legale, inclusiv plangeri penale.


Consideram ca, in acest mod, Antena Group plaseaza interesele grupului mult deasupra interesului telespectatorilor care doresc sa urmareasca aceste canale si ca responsabilitatea pentru privarea abonatilor Digi TV de posibilitatea de a le urmari revine integral Antena Group.


Totodata, ne asiguram abonatii ca pentru noi, interesul lor primeaza si ca in ceea ce ne priveste, avem intreaga disponibilitate pentru a introduce in grila Digi TV, programe de interes pentru publicul larg.


Precizam ca abonatii serviciilor de televiziune prin cablu nu sunt si nu vor fi afectati de aceasta situatie, programele Antena Group fiind difuzate in continuare in toate pachetele de televiziune prin cablu.
RCS&RDS si grupul Intact au intrat de peste un an in conflict, acesta soldandu-se deja cu cereri de insolventa, cu amenintari si reclamatii la CNA si cu procese in care se cereau daune de zeci de milioane de euro.

Inca de acum un an, Antena Group dadea o noua interpretare Legii audiovizualului si principiului must-carry stipulat de aceasta, principiu potrivit caruia distribuitorii de programe - cablistii - trebuie sa includa in grila lor, in anumite limite, serviciile de programe libere la retransmisie si fara conditionari tehnice sau financiare ale radiodifuzorilor privati. Antena sustinea ca, atat timp cat RCS cere bani de la abonati pentru pachete ce includ televiziunile trustului Intact care sunt libere la retransmisie, ar fi incalcat acest principiu.

 • Principiul must-carry este stipulat la art. 82 din Legea Audiovizualului. Aceasta se refera la "orice distribuitor care retransmite servicii de programe prin retele de comunicatii electronice" (cablisti - n.r.), dar "cu exceptia celor care utilizeaza exclusiv spectrul radio" (platforme DTH - n.r.): "ART. 82 (1) Orice distribuitor care retransmite servicii de programe prin retele de comunicatii electronice, cu exceptia celor care utilizeaza exclusiv spectrul radio, are obligatia sa includa in oferta sa serviciile de programe ale Societatii Romane de Televiziune destinate publicului din Romania, precum si alte servicii de programe, libere la retransmisie si fara conditionari tehnice sau financiare, ale radiodifuzorilor privati, aflati sub jurisdictia Romaniei, in limita a 25% din numarul total de servicii de programe distribuite prin reteaua respectiva, precum si serviciile de televiziune a caror obligativitate de retransmitere este stabilita prin acorduri internationale la care Romania este parte. Criteriul de departajare pentru radiodifuzorii privati este ordinea descrescatoare a indicelui anual de audienta."


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

22235 vizualizari

 • +75 (95 voturi)    
  Foarte bine!!! (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:13)

  George [anonim]

  Eu sunt de acord cu aceasta masura. Haznalele lui Felix n-au ce sa caute in grila de programe a unei companii serioase.
  • +52 (62 voturi)    
   ...who cares (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:41)

   lol [anonim] i-a raspuns lui George

   si asa niciodata nu au avut nimic pertinent de spus, sau ma rog, daca au avut au facut-o impertinent.
   • -37 (45 voturi)    
    nu e democratica (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:03)

    rahan [anonim] i-a raspuns lui lol

    cenzurarea singurului post anti-putere de catre o companie apropiata puterii...
    • +34 (42 voturi)    
     Singurul post anti-putere (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:42)

     _Rem [utilizator] i-a raspuns lui rahan

     Ma faci sa rad. Si pana la urma de ce nu platesti tu cele 7 milioane de euro ca sa se scoata "cenzura" asta. Nu cred ca ar mai comenta nimic cei de la RDS/RCS.
     • +4 (4 voturi)    
      ... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 23:03)

      cris [anonim] i-a raspuns lui _Rem

      pacat ca e "must carry" pe cablu si ca nu il pot scoate si de acolo :) totusi in locul RCS/RDS l-as muta pe la 70-80 prin grila
    • +32 (40 voturi)    
     Just my 2 cents .... (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:05)

     Nick [anonim] i-a raspuns lui rahan

     Pai ..... Vrei sa vizionezi programul Antenelor?

     Da 7 milioane de EUR in locul RDS-ului.

     RDS-ul este o companie privata la fel ca trustul Intact si ca atare partea financiara trebuie sa primeze.

     Antenele s-au lacomit iar RDS-ul nu a vrut sa plateasca. Punct.

     Unde vezi tu cenzura?
     Nu te mai uita atat de mult la Badea si Gadea ca vad ca dauneaza. :)
     • -12 (16 voturi)    
      qssq (Vineri, 20 aprilie 2012, 17:01)

      max [anonim] i-a raspuns lui Nick

      bine tu, da' ce i-ai mai ziso!
     • -15 (19 voturi)    
      chiar asa... (Vineri, 20 aprilie 2012, 18:57)

      alex [anonim] i-a raspuns lui Nick

      chiar asa, cum sa plateasca, ca doar ei dau programele la abonati pe gratis...
      • +25 (27 voturi)    
       Da, mosule (Vineri, 20 aprilie 2012, 19:15)

       bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui alex

       semnalul ajunge prin telepatie la abonati, RCS netrebuind sa intretina o infrastructura si sa inchirieze sateliti.
       • -2 (2 voturi)    
        mai "MRU" (Duminică, 22 aprilie 2012, 18:10)

        alex. [anonim] i-a raspuns lui bobo21

        probabil ca te consideri un MRU in formare si te joci cu dictionarul, dar fara sa-l deschzi. Telepatia este cu totul si cu totul altceva, probabil ca vrei sa spui ca transmit "wireless". Grea limba asta ...
        • 0 (0 voturi)    
         Iti multumim domnule Pruteanu .... (Miercuri, 25 aprilie 2012, 12:35)

         Nick [anonim] i-a raspuns lui alex.

         Cred ca colegul voia sa zica ca ajunge prin "simpatie" la abonati. Prin simpatia si bunavointa Dnului Voiculescu ..... RCS RDS-ul nici macar nu mai are nevoie de infrastructura ca sa transmita canalele trustului Intact ....

         Hai sa nu mai o luam pe aratura ca "poluam" forumul de pomana cu "latraturi" politice.

         Eu personal apreciez politica RDS-ului. Nu da inapoi in fata santajului medicatic al trustului Intact.

         Iar legat de incasarile RDS-ului ... de cand are dreptul Dnul Voiculescu sa-si bage nasul in ce castiga o firma privata ALTA decat Intact Media?
         Eu zic ca ar trebui sa-si vada de propriile incasari din publicitate si sa nu mai numere "ouale" (legal si corect dobandite) ale altora.

         Sau nu mai are bani de campanie electorala??

         Cat despre cei care vor sa Antenele prin satelit ..... la Dolce si UPC (TV prin satelit) se transmit inca ..... Pot oricand sa schimbe providerul .... si sa nu mai "polueze" forumul .....
      • +28 (28 voturi)    
       Campanie electorala pe banii RCS? (Vineri, 20 aprilie 2012, 22:46)

       radionet [utilizator] i-a raspuns lui alex

       Cu cat un post tv are o cota de piata mai buna cu atat banii din publicitate sunt mai multi. Fara ajutorul operatorilor de cablu si satelit, televiziunile sunt terminate. Si daca operatorii te ajuta sa ajungi in cat mai multe case de ce sa le mai ceri si bani pentru asta? Iti spun eu de ce. Pentru ca Antenele in disperarea lor de a pune mana pe putere (cei care le patroneaza) au neglijat orice aspect financiar in favoarea celui politic si vor sa-si scoata parleala (financiara) de la RCS-RDS. Adica sa le plateasca campania electorala RCS-ul (a se citi abonatii RCS).
       • +7 (7 voturi)    
        Nu-i nicio pierdere, e un castig major! (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 10:36)

        Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui radionet

        Fara Antene, multi romani vor realiza au devenit din nou liberi si ca mizeria in care ii arunca clipa de clipa posturile lui Felix le ingradeau libertatea de gandire!
        Votati-ma, sunt cersetor de voturi,...dar vreau sa vad daca sunt mai multi destepti decat prosti in tara asta!!!
        • -2 (2 voturi)    
         da , foarte liberi... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 14:49)

         dan [anonim] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

         ...e o libertate de genul careia vorbea Soljenitin cand spunea ca s-a simtit cu adevarat liber cand a ajuns in dosul gratiilor ( din motive politice , evident ) pentru ca puternicii zilei nu mai aveau ce sa-i ia...ma rog , azi cred ca mai bine sa fii puscarias in Romania , decat " om liber" , dar fara bani
         • +2 (2 voturi)    
          ai pasaport valabil? (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 18:27)

          intelectualu stramb [anonim] i-a raspuns lui dan

          esti liber sa emigrezi in coreea de sud.

          pai frumos e sa tarasti numele unui om de valoare intr-o polemica de 2 bani?!
       • -3 (3 voturi)    
        ce aberezi tu ? (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 11:28)

        adrian [anonim] i-a raspuns lui radionet

        faci sa para RCS un fel de maica tereza care ajuta televiziunile ...

        ori nu poti ori nu vrei ...

        rcs a devenit cea mai mare firma de cablu , prin jecmanirea abonatilor , si acest gen de politica : "fac doar eu bani pe munca ta "

        de ce nu refuza sa plateasca si TVR-urile ? daca e asa de normal ?( numai zic ca pe alea le platim si noi separat si obligatoriu)
        • +4 (4 voturi)    
         Ba esti blond?? (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 14:50)

         Alin [anonim] i-a raspuns lui adrian

         Cum adica "de ce nu refuza sa plateasca si TVR-urile?" TVR este producator nu distribuitor!! Antenele sunt "producator", rcs este "distribuitor" iar in cazul asta producatorul cere bani distribuitorului ca sa existe in grila, si distribuitorul le-a zis "Pa, prieteni, sa va dea altcineva banii!" Si, ca sa revin, DISTRIBUITORUL A REFUZAT SA PLATEASCA, IAR TVR-urile REPREZINTA PRODUCATORUL!!!

         MAI STII FAZA CU GSPTV CAND VARANUL CEREA INCREDIBIL DE MULTI BANI IAR LIGA 1 NU S-A PUTUT RECEPTIONA PENTRU TOTI?!?!? EH, ACUM E LA FEL DOAR CA EL SI-A RUPT COCOASA!!!
        • +3 (3 voturi)    
         informeaza-te! dar nu de la antene... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 15:01)

         Alexandru [anonim] i-a raspuns lui adrian

         "TVR-urile" sunt posturi publice de televiziune de unde rezulta ca sunt libere la preluare si retransimisie. Pentru ca trebuie sa aiba acces toti romanii la ele. In plus, CNA obliga cablistii sa le introduca gratuit in absolut toate tipurile de abonament. Tu platesti pentru TVR doar taxa (extrem de mare), care exista in toate tarile civilizate, pentru a putea avea acces la programe culturale si educative facute de profesionisti. Si in general la emisiuni civilizate. E drept ca tu de fapt nu ai nevoie...
        • +4 (4 voturi)    
         Daca citeai mai atent (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 15:15)

         radionet [utilizator] i-a raspuns lui adrian

         Daca citeai mai atent vedeai ca am spus ca cei care platesc sunt de fapt abonatii, si nu compania RCS, pe care nu o plang eu de mila, ca doar nu o fi vreo societate filantropica.
     • +2 (2 voturi)    
      Strici orzul pe giste , cam mult 2 cents (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 13:46)

      ogi [anonim] i-a raspuns lui Nick

      .
    • +3 (3 voturi)    
     Nu e un post antiputere... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 16:20)

     ioil [anonim] i-a raspuns lui rahan

     e un trust aservit politicului si nu telespectatorilor.Moderatorii fac si spun ce li se cere de patron fara a respecta deontologia si onoarea profesionala.Sper ca si alte posturi indiferent carei parti politice ai sant aservite care nu ne informeaza corect si cinstit sa fie scoase i pe dinafara.Ura si discordia nu au ce cauta in casele noastre!
   • -15 (21 voturi)    
    problemele firmei RCS & RDS (Vineri, 20 aprilie 2012, 21:14)

    aslan [anonim] i-a raspuns lui lol

    RCS & RDS au inceput sa isi bata joc dupa ce au acaparat piata. La aceasta firma sunt probleme atat cu internetul, cat si cu posturile tv pe care nu le putem receptiona si in plus facturile nu vin niciodata la timp.
    • +18 (18 voturi)    
     Tara lui papura voda (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 1:01)

     marius [anonim] i-a raspuns lui aslan

     Ciudata mentalitate au romanii. Suntem al naibii de limitati si inchisi la gandire, poate chiar din cauza unui numar de ani in care totul venea de sus, si al altora in care aceeasi au continuat sa ne faca sa gandim ceea ce vor, dandu-ne in loc de informatii brute, informatii prelucrate. Avem o placere de a condamna efectul si nu cauza. Este drept ca-i mai usor, nu necesita gandire ... ehhhh, atat am de spus ...
     PS hai sa-l ajutam pe d-nul de la Intact cu 7 mil de Euro, poate asa lasa libere posturile :) sa le vada in continuare concetatenii nostri suparati ca nu mai vad telenovelele :)
    • +19 (19 voturi)    
     pica drobul de sare (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 2:34)

     pehash [utilizator] i-a raspuns lui aslan

     e vorba de transmisie DTH! cine te opreste sa schimbi contractul? vrei sa-l vezi pe Gadea? alege alt operator DTH! RCS isi asuma acest risc. bravo lor! stim cu totii ca antenele securistului fac bani din politica si din reclame.. e culmea sa mai ceara bani si pentru transmisia programelor cand e in interesul lor direct sa-si promoveze uslasii
     • -3 (3 voturi)    
      partial corect . (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 11:29)

      adrian [anonim] i-a raspuns lui pehash

      dar in multe cazuri , cine te tin esa schimbi ... pai contractul abuziv facut de ei .

      de ce l-ai semnat ...? pai in foarte multe cazuri nu aveai alternativa , ca sunt zone in care au monopol total.
      • +2 (2 voturi)    
       monopol pe.. nori? (Duminică, 22 aprilie 2012, 16:36)

       pehash [utilizator] i-a raspuns lui adrian

       cum e posibil sa ai monopol pe dth? articolele astea ar trebui sa inceapa cu un dictionar de termeni.. ca unii poate au ramas incurcati in rg58
    • +7 (7 voturi)    
     Tovarase aslan (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 6:52)

     banateanul. [utilizator] i-a raspuns lui aslan

     ai baut cumva petrol in loc de posirca acea de monopol ? uite eu sunt abonat RCS&RDS
     si nu ma pot dar nu am motiv sa ma plang de serviciile lor.Nici de facturi nici de programele . Iar ce priveste antenele ....eu pana acum nam stiut acest lucru ca sunt scoase din grila ....citind sau mai bine zis intrand pe HotNews am aflat ,dar nici nu ma afecteaza, aceste posturi ca si OTV-ul ,eu spun ca romanii nu au pierdut nimiccei care nu vad latrinele !
    • +1 (1 vot)    
     Intact... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 9:20)

     Zgabeartza Iftode [utilizator] i-a raspuns lui aslan

     ... e in groapa la fel de mult. BAnii sunt putini si nu vin niciodata la timp....

     De fapt acesta este razboiul politic pentru putere care se duce acum. Miza nu este nimic altceva decat BANII...
    • +4 (4 voturi)    
     hai hai... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 15:23)

     mntsn [utilizator] i-a raspuns lui aslan

     lasa vrajeala si intoxicarea ieftina ca nu mai tine.

     Nu mai esti de mult la curent cu realitatea: RDS-ul are de cativa ani buni servicii la cele mai inalte standarde calitative si pt net si pt tv sau telefonie fixa/mobila.
     Ce aberezi tu acolo este de foarte mult timp de domeniul trecutului.
   • -15 (21 voturi)    
    demascarile abuzurilor portocalii sunt pertinente (Vineri, 20 aprilie 2012, 21:41)

    Roua [utilizator] i-a raspuns lui lol

    Televiziunile lui Voiculescu deranjeaza puterea lui Basescu.
    • +2 (2 voturi)    
     Nu deranjeaza puterea (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 16:32)

     ioil [utilizator] i-a raspuns lui Roua

     deranjeaza bunul simt,ne deranjeaza minciuna si agresiunea antenei 3.Ce au deinvatat copii nostri de la Badea sau Gadea?ura,otrava. iesita din gura lor pentru noi cei apolitici' ne polueaza casele.Pentru a fi platite bine aceste lichele trebuie bani.Gata cu circul!Unde isi vor lua zborul cei doi?
   • -4 (4 voturi)    
    eu o sa le cer inapoi banii de receptoare (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 8:51)

    gelu [anonim] i-a raspuns lui lol

    cei care receptionam prin satelit, am platit pentru fiecare televizor cate un receptor care costa vre-o 200 de lei. asa ca o sa trec pe dolce si o sa-i dau in judecata pe rcs daca nu-mi dau de bunavoie banii pe receptoarele lor de rahat care oricum se blocheaza des. mie nu prea imi pasa ce probleme au ei, n-au decat sa se certe. Stiu ca sunt la zi cu plata, vreau grila completa pentru care am platit.
   • 0 (0 voturi)    
    facebook (Marţi, 29 mai 2012, 9:38)

    roxana [anonim] i-a raspuns lui lol

    mie numi place.pt ca m nu mai pot sama uit la filmele coreene
  • -23 (37 voturi)    
   corect! Ne uitam la B1 si la NasulTV! (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:56)

   gicu [anonim] i-a raspuns lui George

   acolo e adevarul! Oranj...
   • -22 (28 voturi)    
    lol (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:30)

    me [anonim] i-a raspuns lui gicu

    n-ai inteles inca faptul ca aici daca zici orice de televiziunile suspuse vei fi nimicit? :P
    noroc ca nu mai e 0tv cu puterea ca sa vezi cum erau toti pro DD :)
    • +14 (18 voturi)    
     olo (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 2:40)

     pehash [utilizator] i-a raspuns lui me

     poate ca a primit minusuri pentru ca e complet pe langa subiect? articolul nu discuta despre televiziuni comuniste vs televiziuni oranj.
     de fapt, avand in vedere ca 70% din electorat nu tine nici cu unii, nici cu altii, cred ca aceasta polarizare rosu-portocaliu este doar in cateva creiere infierbantate..
   • +8 (16 voturi)    
    NU te uita... (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:41)

    U [anonim] i-a raspuns lui gicu

    Daca nu-ti place ce auzi acolo.
  • -21 (23 voturi)    
   fara suparare... (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:29)

   me [anonim] i-a raspuns lui George

   dar atata timp cat 0TV sau alte pseudoteleviziuni sunt in grila de programe nu cred ca e vorba de o "companie serioasa"
   • +22 (24 voturi)    
    nu.. (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:01)

    B.Dan [utilizator] i-a raspuns lui me

    Stai linistit, ca nici OTV nu mai are viata lunga...
   • +5 (5 voturi)    
    Nu pricepi matale o chestie ... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 8:53)

    Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui me

    RCS&RDS se uita la bani, ca doar de-aia face afaceri, ca sa castige bani.

    Daca clientii care se vor muta pe alte retele din cauza ca RCS nu mai da antenele pe satelit platesc lunar mai putin de 7 milioane, RCS pierde, daca plateste, in loc sa castige.

    Daca DD incepe sa ceara bani pt. a-i fi difuzata gargara pe satelit de catre RDS, exact aceleasi calcule si le va face RDS. Daca din calcule rezulta ca suficient de multi abonati vor musai OTV pe satelit, atat cat pierderea lor sa echivaleze cu plata ceruta la o adica de OTV, RDS va plati. Daca nu, va scoate si OTV din grila de satelit.

    In afaceri, ca-ti place sau nu, asta inseamna seriozitate: sa te uiti cu atentie la costuri si cheltuieli. Sa faci altceva e imoral, pt. ca poate sa-ti lase angajatii pe drumuri. Imi zicea mie patronu' pt. care lucram acu' mai bine de zece ani: singura si cea mai importanta grija a unui sef sau patron e sa-si vada oamenii platiti. Asta nu merge altfel decat fiind foarte atent pe ce dai banii.
  • +28 (34 voturi)    
   uraaaaaaa (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:44)

   Tom_Macaragiu [utilizator] i-a raspuns lui George

   Am sacapt de mizeriile latrinelor.
   Asa trebuie procedat cu toate televiziunile partizane.
   • 0 (0 voturi)    
    partizan insemnand ..? (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 11:33)

    adrian [anonim] i-a raspuns lui Tom_Macaragiu

    contra puterii ?

    sau partizane cu orice parte ? daca da , o sa ramai doar cu acasa tv , taraf, minele .etc ...

    oricum ar fi , cine are dreptul sa decida daca eu sau tu vreau sa ma uit la televiziune X say Y ?

    doar eu sau tu avem acel drept ! asta inseamna democratie .
    • +4 (4 voturi)    
     o diploma de bac? (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 15:25)

     foarte-curios [utilizator] i-a raspuns lui adrian

     cum e cu diploma de bac a lui Funeriu? A3 inventeaza o marsavie, insista pe ea si eu trebuie sa platesc pt. asta? ti se par partizan? il aduce pe napastuitul Nastase ca sa ne explice cum n-a dat el licenta pt. gaze si eu platesc pt. asta? il aduce pe SRS ca ne zica cum Taivan si Thailanda sunt acelasi lucru, ca 5 vapoare sunt unul, ca Uzina Mecanica Babeni este unitate militara, ca UNITA desfiintata in 2001 a cumparat arme in 2011 si eu platesc pt. asta?
     • -4 (4 voturi)    
      Funeriu a pierdut un proces parca (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 21:17)

      george [anonim] i-a raspuns lui foarte-curios

      din cate stiu eu domnul Funeriu nu a prezentat diploma de bac si a pierdut si un proces civil cu cei de la Antena 3 asa ca ciocul mic ca din Noiembrie veti intra acolo unde va e locul alaturi de alte dictaturi in exemplu de ineficienta si incompetenta crasa.
  • -20 (24 voturi)    
   CNA a respins decizia RCS (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:54)

   violet [anonim] i-a raspuns lui George

   asa ca antenele vor ramane in grila....
   • +3 (3 voturi)    
    O sa-i vezi pe cablu, ... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 8:59)

    Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui violet

    ... nu insa pe satelit. Asta nu pt. ca CNA a respins decizia RCS, ci pt. ca RCS nu a obiectat niciodata la retransmiterea pe cablu, pt. care RDS nu tre' sa plateasca nimic oricum, posturile fiind libere la transmisie.

    Despre satelit, priceperea mea e ca CNA abia urmeaza sa faca o analiza. Ai vreun link la ceva material publica mai recent? Pe site-ul CNA nu gasesc nimic.
  • -19 (25 voturi)    
   o sa piarda RDS.. (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:58)

   VirgilBorcut [anonim] i-a raspuns lui George

   banuiesc ca acei abonati vor renunta la trustul unguresc rds...rcs..sper sa piara basescu si pdl...
   • +3 (3 voturi)    
    S-o crezi tu, prietene!! (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 15:02)

    Marius [anonim] i-a raspuns lui VirgilBorcut

    RCS-RDS are drepturile pentru Liga 1 pt urmatorii 2-3 ani si recent a mai luat si UCL pentru urmatorii 3 ani!! Are Formula 1, Premier League, Calcio, Ligue 1, tot tenisul de camp, handbalul... Mai trebuie? Ia pune dumneata in balanta toate eceste exclusivitati cu latrinele... Cine crezi dumneata ca va renunta la toate doar pentru niste jeguri pline de rahat?!

    P.S. Basescu si PDL nu vor pieri! Poate nu vor mai avea aceleasi rezultate electorale, dar nu vor pieri! Stii cand o sa vezi asta? Cand, DUPA ce USL VA CASTIGA ALEGERILE, PNL se va rupe de PSD si va forma alianta cu NOII PDL! :) Totul, subliniez, TOTUL sub bagheta lui Traian Basescu :) Pentru ca e destept iar Tonta si Antenescu sunt 2 pietzari
  • -3 (15 voturi)    
   RDS (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:13)

   bendei [anonim] i-a raspuns lui George

   De acord cu masura, dar sa nu exageram numind erdeesh companie serioasa.
  • -12 (16 voturi)    
   normal ca nu au (Vineri, 20 aprilie 2012, 17:44)

   ovidiu [anonim] i-a raspuns lui George

   ce sa caute, doar fac anticampanie pdl. sus aplaudacii :D
  • +11 (13 voturi)    
   Foarte bine (Vineri, 20 aprilie 2012, 19:52)

   metin [anonim] i-a raspuns lui George

   Foarte bine le face RCS. asa mai vedem si noi ceva decent,nu toata ziua balacareala oamenilor lui VOICULESCU, care doar latra si critica,ca i-a pus tatuzu lor sa faca asta. la toamna tot ar fi ramas fara activitate. se pare ca va venii USL la guvernare, si n-or sa aibe ce critica,doar nu se vor critica singuri
   • -2 (2 voturi)    
    mai metin .. (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 11:43)

    adrian [anonim] i-a raspuns lui metin

    cu 'cr' .. sau nu ?

    te obliga cineva sa te uiti la posturile lui voiculescu ?

    sau asa esti tu .. comunist si vrei sa nu existe ceea ce nu e de acord cu tine ?
  • -11 (17 voturi)    
   cenzura este interzisa (Vineri, 20 aprilie 2012, 21:40)

   Roua [utilizator] i-a raspuns lui George

   RCS RDS a actionat abuziv si va trebui sa plateasca pentru aceasta masura. Exista o legislatie care trebuie respectata.
   • +13 (15 voturi)    
    nu-i cenzura ... (Vineri, 20 aprilie 2012, 22:31)

    marcel [anonim] i-a raspuns lui Roua

    nu-i cenzura...e economie de piata! cand nu prea ai bani, faci economii, nu?
    vina este a trustului Intact...RCS-RDS vor sa-i transmita dar gratuit sau pe bani mai putini...lacomia antenutzelor n-au cumva iz de surse indirecte de finantare pt campania electorala pt o anumita alianta din buzunarul abonatilor RCS?
    Ia ganditi-va putin! E pervers motanul asta de Felix! Sper ca liberalii sa se trezeasca si sa paraseasca alianta pana nu e prea tarziu pt ei...
    • -3 (3 voturi)    
     nu e economie de piata , e abuz . (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 11:46)

     adrian [anonim] i-a raspuns lui marcel

     si masura politica de limitare fortata a audientei acestor posturi si de limitare a veniturilor .

     e simplu , puterea de decizie ramane a telespectatorilor , care pot cere dizolvarea contractului , pentru nerespectarea conditiilor prin limitarea grilei de programe .
     in acest fel nu pot sa te tina cu nici o clauza abuziva de X ani .
   • +2 (2 voturi)    
    Nu e vorba de cenzura! (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 16:39)

    ioil [utilizator] i-a raspuns lui Roua

    Fiecare gospodar trebuie sa -si faca curatenie de primavara in casa.RCS RDS nua facut altceva decat ca a dus gunoiul la tomberon.Tot ce polueaza reprezinta de fapt un gunoi!
  • -2 (2 voturi)    
   e ilegal pentru ca am contract cu ei (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 21:13)

   george [anonim] i-a raspuns lui George

   RCS RDS are contract cu mine pe o grila care include singurele televiziuni libere din tara asta.
   unilateral NU are dreptul sa modifice contractul.
   mi se rupe mie de PDL-istii de serviciu care arunca cu noroi sau de faptul ca Basescu vrea sa sicaneze pe cei neobedienti prin orice mijloace.
   • 0 (0 voturi)    
    Cititi-va clauzele inainte sa tastati.. (Miercuri, 25 aprilie 2012, 15:44)

    cKy [anonim] i-a raspuns lui george

    Eu zic ca ar fi mai ok sa va citit contractele, ati semnat contracte pentru o grila de 59 de, RCS iti da 90, pana nu scade sub 59 nu isi incalca contractul, nu scrie nicaieri ca x program este platit musai in acel abonament.
    Inainte sa tastati ceva, eventual cititi Clauzele contractuale ca is simple si pentru tot omul.
 • -33 (53 voturi)    
  razboi media?!!! (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:17)

  evoque [utilizator]

  nici nu au inceput alegerile si batalia se da pe media.
  Se incearca blocarea a tot ce este contra actualei puteri. Primul cazut este otv-ul era logic si "normal" sa urmeze antenele.
  Motivele si caile conteaza mai putin, insa se vede clar cat de mult iubesc unii puterea. Nimeni nu se gandeste la cetateanul roman batjocorit si saracit, jocul este facut doar pentru putere.
  • +49 (55 voturi)    
   tutul e razboi azi? (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:58)

   -Myth- [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   Sa inteleg ca din punctul tau de vedere OTV este suspendat pe degeaba? Nu au existat incalcari grave si repetate ale Legii audio-vizualului?

   Cat despre Antene, ti se pare normal ca eu de maine sa vin si sa te oblig prin lege sa bei doar apa minerala Borsec, iar sticla sa coste 1.000 EUR? Ori este "must carry" si esti obligat sa transmiti un post pentru ca reprezinta interesul general al populatiei (lucru care in cazul Antenelor e de discutat) ori esti un post care iti solicita bani pentru redifuzare si in acest caz operatorul TV face niste calcule economice si vede daca e profitabil sa platesti 7 mil EUR, iar lumea se va ingramadi sa incheie contracte cu tine ca sa vada acele programe si tu sa iti scoti banii din abonamente!
   • -25 (31 voturi)    
    buun (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:15)

    evoque [utilizator] i-a raspuns lui -Myth-

    hai sa lasam politica pentru ca de cand rds a devenit portocaliu aveti de aparat seriozitatea acestuia.
    Acum catva timp in urma marele rds a contractat transmisia campionatului national de fotbal. Stii cati bani a cerut acest post lui dolce si altor companii pentru a le da dreptul de retransmisie?!!
    Chiar daca tzatza frosa de la tara nu era interesata de fotbal ar fi trebuit sa plateasca, de dragul marelui rds.
    Eu stiu ca va arde la lingurica porcaielile antenelor si a otv-ului, insa asta este, la randul vostru porcaiti si voi pe canalele voastre.
    Deci sa nu ne mai ascundem dupa deget.
    • +23 (27 voturi)    
     tin sa te anunt (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:11)

     -Myth- [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     ca din punctul meu de vedere TV-ul este o chestie care aduna praful: eu ma uit la televizor foarte putin si in general la filme si documentare. Stiri incerc sa urmaresc dar nu rezist mai mult de 5-10 min, ca peste tot e Gigi, Pepe si alte idiotenii, plus ca e plin de"reportaje" senzationale, lacrimogene, dezastre, calamitati, masacre si multe alte tampenii la care nu le suport stilul de prezentare. Iar cat despre portocalii, eu nu vad o foarte mare diferenta intre PDL, PSD, PNLsi UDMR plus celelalte maruntisuri: pe toti ii doare fix in basca de noi si legile le dau tot pentru binele lor sau macar pentru interpretarea in favoarea lor. Singura diferenta au facut-o in ultima vreme dezgroparea unor dosare, investigarea mai multor fraude, dar nu as multumi PDL, cat as multumi MCV-ului si refuzului de a fi primiti in Schengen.
     • -15 (19 voturi)    
      cred (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:38)

      maria [anonim] i-a raspuns lui -Myth-

      stii cam multe tinind cont ca nu te uiti la tv . !
      • +3 (3 voturi)    
       lol (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 10:26)

       aricipogonici [utilizator] i-a raspuns lui maria

       Maria, esti atat de indoctrinata de tembeliziune incat nici nu banuiesti ca sunt si alte surse de informare, nu numai tembeliziunea. Pe de alta parte omu' ti-a spus ca rezista 5 minute, mult, eu nu rezist mai mult de 2min. 5 minute=mai mult decat suficient sa vomeze toti pe sticla...
      • -2 (2 voturi)    
       se uita . (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 11:49)

       adrian [anonim] i-a raspuns lui maria

       si se uita si la antene .

       doar ca e frustrat de existenta lor , si nu vrea sa mai auda nicaieri nimic contra lui fat-urat-chior .
    • +19 (21 voturi)    
     scuze, dar e o (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:15)

     nahir [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     prostie sa sustii ca nu stiu ce apartenenta politica ar avea unul din cei doi comercianti, in speta rds si antenele.
     nu vad nicio incalcare a vreunui drept atata vreme cat legislatia e respectata.
     principiul must carry fiind aplicabil doar transmisiilor prin cablu si nu si prin satelit, e treaba celor doi comercianti sa se inteleaga.
     nu se inteleg, nu parafeaza niciun contract.
     aaaaaaa, ca antenele ar vrea sa se bucure de 7 mil. euro/an, asta e alta treaba, tot asa cum nu e treaba lor in privinta politicii comerciale rds.
     • -3 (3 voturi)    
      daca tot vorbim de coret siincorect . (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 11:50)

      adrian [anonim] i-a raspuns lui nahir

      ce pare ai despre obligativitatea de a platii catre TVR ?

      in cazul companiilor de cablu se plateste de 2 ori , o data cu factura electrica si a doua oara in abonamentul la distribuitorul de cablu .
    • +3 (3 voturi)    
     Ce nu pricepi matale ... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 9:05)

     Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     ... e ca asa functioneaza economia de piata. Al care are marfa cere, cei care vor sa cumpere platesc, daca-i tine buzunuarul si le renteaza, sau se lasa pagubasi altfel.

     E exact ca la piata. Daca RDS cere prea mult, o sa ramana cu marfa nevanduta. Si ca la piata, daca esti singurul din piata care are rosii, si rosiile tale mai is si mari, gustoase si frumoase, evident ca vei cere dublu, si vei capata banii, fata de situatia in care mai is alti zece cu rosii la fel in piata.

     Daca-i tinea pe altii buzunarul, ar fi dat mai mult ca RDS, ar fi luat ei drepturile pt. campionatul primei divizii, si ala care trebuia sa plateasca pt. depturi de retransmisie era RDS. Da' singurii cu capacitatea financiara pt. asa ceva ar fi fost ProTV-ul, care are insa un profil usurel diferit, asa ca n-a fost interesat, si antenele, care insa se pare ca nu-s chiar asa potente dpv financiar. Asa ca licenta a luat-o RDS, si-acu evident ca-i pune pe altii la plata - doar n-a platit un purcoi de bani ca sa de dreptul de retransmisie pe gratis.
  • +13 (23 voturi)    
   Lasa conspiratiunea! (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:34)

   Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   Daca aia de la Antene sunt atat de lacomi si cred ca merita 7 milioane de euro pe an, atunci sa iasa din grila de programe! Daca vor totusi sa manipuleze lumea, sunt sigur ca pot cere mai putini bani. Cum se vede ca a saracit USL?
   • -14 (18 voturi)    
    daca (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:24)

    evoque [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasul_Mos_Craciun

    cer 7 mil inseamna ca au audienta si isi permit.
    Daca vor sa faca doar propaganda ar fi mers pe burta si latrau in continuare.
    Avand insa precedentul otv via cna, nu ma mira ca aceste 7 mil sa fie doar un motiv pentru a diminua accesul altora la antene. Iar interesul de a bloca antenele este vadit.
    Nu vreau sa aud coamntarii ca sustin antenele, este pur si simplu o constatare. Ce va fi o sa vedem.
    • +12 (14 voturi)    
     daaaaa (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:28)

     thebblack [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     din ce scrie pana acum (update 3), eu inteleg ca rcs/rds (in continuare una dintre, daca nu chiar cea mai slab calitativa societate care ofera servicii de tv, telefonie, date) a gresit doar in abordarea mult prea brusca a problemei fata de clientii sai.

     in rest, cel putin teoretic, ne aflam intr-o economie de piata cu legea cererii si a ofertei, deci nu vad nici o conspiratie in faptul ca cele 2 parti nu au ajuns la un acord. daca rcs/rds nu considera profitabil sa retransmita acele posturi, e treaba lor si probabil vor pierde clienti. la fel cum e treaba grupului intact sa considere ca retransmisia acelor posturi costa 7 milioane de euro si probabil vor pierde audienta.

     in ce priveste "precedentul" otv, chiar ti se pare normalitatea un precedent periculos? sau poate tocmai asta e problema? ca de ceva vreme, timid si inca mult prea rar, legile au inceput sa fie si respectate?
     • -8 (12 voturi)    
      care (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:43)

      evoque [utilizator] i-a raspuns lui thebblack

      legi sunt respectate in romania?
      Eu vad de peste 20 de ani ca in romania legea se aplica doar in favoarea puterii.
      • -5 (11 voturi)    
       Huooo (Vineri, 20 aprilie 2012, 16:04)

       Jos [anonim] i-a raspuns lui evoque

       Puterii basesciene si udriste, sa precizam clar si sa infieram cu putere muncitoreasca!

       (sau stai putin.... neah.... tot ei au tras si la revolutie.... parca....)
       • -8 (10 voturi)    
        sondaje (Vineri, 20 aprilie 2012, 16:24)

        evoque [utilizator] i-a raspuns lui Jos

        mai priveste prin sondaje si o sa urli precum lupii prin padure.
       • +3 (3 voturi)    
        noile "rugaciuni" USL! (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 9:42)

        dodu [anonim] i-a raspuns lui Jos

        Nici o zi fara o "vorba buna" de Udrea...
        Mai baieti, daca acolo la voi se cere, de ce nu-i faceti un fan-club, o asociatie ceva ???? Asa oficial sa stim si noi....
        Chiar ar suna misto "Fan Club Elena Udrea organizatia USL bucuresti sector 6"
      • +9 (9 voturi)    
       "timid si inca mult prea rar" (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 0:03)

       thebblack [utilizator] i-a raspuns lui evoque

       anul asta au ajuns la dna si prin aresturi mai multi "demnitari" decat au facut-o in toti acei 20 de ani mentionati de tine la un loc. ba in cateva cazuri s-au terminat chiar cu condamnari. termenele au inceput sa scada. cum ziceai si tu gaura ia aia neagra din inteligenta romanilor a fost inchisa (ma rog, va fi pe 4 iulie). alti cativa interlopi au ajuns si ei prin puscarie, unii dupa procese socant de scurte (in cazul de la giurgiu o fi contribuit si sula americana din coaste, nu zic nu). mai sunt multe de facut, dar este un inceput. numai de ar continua si dupa alegeri, indiferent cine castiga...
       • -3 (3 voturi)    
        eu nu cred (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 3:36)

        evoque [utilizator] i-a raspuns lui thebblack

        ca o societate este libera cat timp serviciile tin sub control tot ce misca.
        Iar dna functioneaza pe post de politie la comanda.
        As vrea sa prind momentul in care dna o sa deschida dosare pentru basescu videanu si altii din gasca lor.
        • +1 (1 vot)    
         corect... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 17:24)

         thebblack [utilizator] i-a raspuns lui evoque

         doar ca deocamdata sunt inca foarte ocupati cu basculantele de dosare care au fost uitate prin diverse sertare in utlimii 20 de ani. si cand or ajunge in sfarsit si la basescu si la voiculescu ce o sa mai zici?

         ca nastase care atunci cand e luat la suturi cate un pedelist zice ca justitia e punctul forte in romania, dar cand aceeasi justitie il condamna pe el, e aservita politic si corupta?

         daca tot te vrei corect, rezonabil si echidistant, atunci hai sa fim exact asa. sa vedem si lucrurile bune, putine cum sunt. si chiar daca cu o floare nu se face primavara, tinand cont ca pana ieri nu era nici una, macar ne arata ca vine...
       • 0 (0 voturi)    
        Stai linistit...(sau nu)...depinde... (Duminică, 22 aprilie 2012, 15:40)

        Radu56 [utilizator] i-a raspuns lui thebblack

        In doua luni se va reveni "la normal",ca pana-n 2004.....Iar apoi,o sa asteptam alti 20 de ani sa apara un "Basescu"....Vom astepta mult mai mult acum,tovarasii s-au fript urat si vor fi mult mai atenti la calitatea "opozitiei"....Palma care au primit-o acum n-o vor uita zeci de ani....Radioactivitatea nucleara dispare mai repede decat toxicitatea comunista...
    • +14 (16 voturi)    
     Mimi (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:54)

     Antenuze [anonim] i-a raspuns lui evoque

     Vedeti ca e prosti erdeesii?

     De ce nu fac domniile lor pachet Aiurele (si aici merg si alte posturi de mare audienta), pun una bucata de pret decent (zic si eu 50 de euro+TVA) si sa plateasca proprietarii de canale (eee, ati zambit! nu, canale TV vroiam sa zic) functie de numarul de abonati. Ca asa e in kapitalism (cu k pentru cunoscatori, sic!).

     Must-carry e o basina comunista. E aberant ca tu, de exemplu, sa ma pui la mine in magazin sa comercializez shaorme, ca la nivel national se mananca multe! E businessul meu, poate eu vreau sa nu am clienti. Sau poate nu vreau toti ingalatii sa intre la mine in carciuma, asa ca nu servesc bere la PET ci doar Guiness.

     Mai lasati dracului benoclarea la tembelizor si mai cititi o carte, invatati un job nou, faceti un sport, faceti servicii caritabile, ca trece viata pe langa voi si nu sunteti de celuloid!
     • -1 (7 voturi)    
      must carry (Vineri, 20 aprilie 2012, 18:22)

      kinki [anonim] i-a raspuns lui Antenuze

      must-carry ii utila oarece sunt o foarte multi telespectatori captivi, adeca daca ar fi "retele de cabluri" in 90% din teritoriu astfel incit oriunde vei merge te-ai putea abona la ce se doreste nu ar fi o problema , numai ca asa zisii "cablisti" si-au impartit teritoriile ceea ce nu este normal defel si atunci nu mai era nevoie de must carry decit pt TVR1, io prefer DTH oarece nu imi place schim antena si nu sunt captiv , probabil cind statul o sa faca ce fac altii in alte parti kapitaliste adeca sa introduca el sistemele de cabluri de retransmisie si fistecare operator va trubi sa se conecteze acolo astefl incit fiecare cetatean sa opteze pt ceea ce doreste , muulte "galeti electorale" ca premii vor fi atunci
    • +9 (11 voturi)    
     nu ma mira ca aceste 7 mil sa fie doar un motiv pe (Vineri, 20 aprilie 2012, 17:23)

     caracuda baracuda [anonim] i-a raspuns lui evoque

     EVOQUE, adica trustul cere 7 milioane ca sa-si diminueze singur nr. de telespectatori?
     Daca iese din grila rds si nu compenseaza prin alt mod de a ajungein casele spectatorilor, in urmatoarea ora cad peste 80% din valoarea contractelor di publicitate. De unde apoi bani pt. badea si gadea?!
     • -2 (2 voturi)    
      eu vad (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 3:41)

      evoque [utilizator] i-a raspuns lui caracuda baracuda

      doua directii:
      1. trustul lui voiculescu a ajuns la un nivel de audienta care ii permite sa ceara mai multi bani.
      2. afinitatea dintre rds si pdl, prin care se incearca diminuarea accesului la atacurile trustului lui voiculescu la adresa actualei puteri.
     • +2 (2 voturi)    
      Cre' ca scapi un amanunt (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 9:14)

      Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui caracuda baracuda

      RDS nu va scoate din grila de cablu antenele, doar din grila de satelit. Pe cablu, conform legislatiei, nici antenele n-au voie sa ceara bani nici RCS n-are voie sa le scoata, cata vreme antenele apar pe lista "must carry".

      Problema e doar cu transmisia pe satelit. RDS are 1.1 milioane de abonati pe satelit, care reprezinta bine sub jumatate din totalul abonatilor RDS la televiziune. Asa ca cel mai probabil caderea valorii contractelor de publicitate va fi undeva la 40-50%, dar nu 80%.
    • +2 (2 voturi)    
     Comentariu (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 4:00)

     Gigel de luxembourg [anonim] i-a raspuns lui evoque

     Ba sustii antenele. Nenea, daca tu imi ceri mie 100 de lei pe o sticla de apa si eu nu vreau sa iti dau banii astia pt ca e afacerea mea ce apa am eu la mine in magazin de ce te apuci sa urli ca am ceva cu apa ta? Cam asta faci tu acu. Sustii o cauza nedreapta si ilogica. Nu poti obliga PE NIMENI sa plateasca 7 mil de euro doar pt ca asa vrei tu si nen'tu voiculescu.
    • +1 (1 vot)    
     Probabil ca merita alea 7 milioane (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 10:11)

     Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     Da RCS/RDS nu le dau. Ce te faci?
  • +8 (18 voturi)    
   ... (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:34)

   Aph [anonim] i-a raspuns lui evoque

   Parca OTV si PPDD erau ale portocaliilor, ce ma mai distreaza cum le potriviti voi dupa cum va duce minte.

   Cetateanul roman batjocorit si saracit (care imi inchipui ca facea baie in sampanie inainte sa ia dictatorul pielea de pe el) sa faca bine sa nu mai piarda vremea cu Gadea si Tatoiu toata ziua pe plasma din bucatarie.
   • +4 (10 voturi)    
    nu stiu (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:29)

    evoque [utilizator] i-a raspuns lui Aph

    daca otv era sau u de partea cuiva.
    Naiba stie ce este in abureala lui dd si cine crede in ea.
    Chestiunea este ca a reusit sa smulga procente bune de la ceilalti (chiar daca mai pune vreo 3-4 in plus) iar acest lucru deranjeaza.
    Una din declaratiile lui era ca decat cu basescu mai bine cu usl-ul.
    Bine ar fi sa inteleaga romanul ca totul depinde de votul lui.
    Bine ar fi ca votul cetateanului sa fie si respectat.
    Bine ar fi ca cei care fac sau au facut traseism sa fie scosi din politica.
 • +24 (40 voturi)    
  mare pierdere (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:17)

  abonat RCS [anonim]

  mare pierdere... voi suferi mult fara aceste programe minunate...
  • -1 (1 vot)    
   nici eu nu as suferii (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 12:02)

   adrian [anonim] i-a raspuns lui abonat RCS

   daca ar scoate tvr, b1, taraf , manele , etc ...

   dar asta nu inseamna ca e normal sa le scoata , nu le vreau nu ma uit la ele sau nu le setez in grila la tv , e simplu si democratic .
 • +34 (48 voturi)    
  Nu le scoate si de pe cablu ? (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:18)

  Ritzi Pitzi [utilizator]

  Nu de alta, dar imi ocupa frecventele degeaba.
 • +24 (36 voturi)    
  Bine au făcut (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:24)

  pprog [anonim]

  Eu i-am scos de pe lista de canale de ceva vreme oricum...
  • -10 (12 voturi)    
   desigur (Vineri, 20 aprilie 2012, 17:47)

   Ovidiu [anonim] i-a raspuns lui pprog

   altfel riscai sa altereze indoctrinarea portocalie pe care o afisezi cu atata emfaza :)
   • +6 (8 voturi)    
    Ha! (Vineri, 20 aprilie 2012, 18:25)

    George [anonim] i-a raspuns lui Ovidiu

    Mai mare idiotenie nici ca mi-a fost dat sa vad scris... De unde le scoti ma postacule rosu-galbui? Presupun ca tu esti indoctrinat de bolsevicii de la USL, altfel nu-mi explic emfaza, ca sa te parafrazez, cu care-ti afisezi mizeriile proletare pe-aici. Dumneata faci procese de intentie, iar asta e o metoda pur bolsevica. Mars!
    • -2 (2 voturi)    
     de te inspumezi ? (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 12:04)

     adrian [anonim] i-a raspuns lui George

     ca are dreptate , uite cum ai raspuns , tipic bolsevic ....
 • +28 (42 voturi)    
  ... (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:25)

  calamaru [anonim]

  Foarte bine. Asta poate ca va insemna mai putine creiere spalate de catre masinaria lui Felix.
  • +20 (22 voturi)    
   Mai ales ca Digi e in orice bordei... (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:04)

   Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui calamaru

   N-au apa, canalizare, educatie, locuri de munca, dar in orice localitate gasesti o "campie de ciuperci" de la Digi.

   http://apollo-apy.blogspot.com/2010/10/antene-satelit-toplita.html

   http://sateliti.info/showthread.php?5955-Concurs-RSP-quot-Cea-mai-tare-poza-quot
   • -11 (15 voturi)    
    Tocmai de aia Digi are grija sa nu fie contaminati (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:57)

    .... [utilizator] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

    cu alte idei potrivnice stapanirii. Oricum, pana la "cele mai inalte culmi ale democratiei"de pe vreme lui Ceausescu mai e putin.
    • +14 (18 voturi)    
     RCS (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:21)

     RCS [anonim] i-a raspuns lui ....

     Niste nenorociti astia de la RCS&RDS...Sa nu plateasca ei 7 mil E pentru al vedea poporul pe Gadea...E clar politica toata treaba asta...nu e vorba de cele 7 MILIOANE EURO cerute de Antene...Nuuuuu.
     • -2 (2 voturi)    
      populism ieftin. (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 12:06)

      adrian [anonim] i-a raspuns lui RCS

      7mil asta sunt f putin pt profitul rcs/rds.

      numai zic ca sunt bani impozitati , impozite care se duc la buget .
    • +2 (2 voturi)    
     ai dreptate... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 13:21)

     gng [anonim] i-a raspuns lui ....

     ... nu o sa mai vedem "achete obiective" cu vanzatoare din piata transformate in bugetare care nu-si permt cumparaturi de la propria taraba ca au ramas fara bani!!! Ce rau imi pare, aratau singuri cat sunt de "inteligenti" !! Si ce exemple ne dau acesti ... ??? Cat trebuie sa fi de dus sa urmaresti emisiunile lor, mai ales emisiunea "de cultura " a lui Capatos ???
  • -9 (11 voturi)    
   de parca... (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:30)

   me [anonim] i-a raspuns lui calamaru

   televiziunile portocalii ne invata despre kant...
   • +11 (13 voturi)    
    TV (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:19)

    calamaru [anonim] i-a raspuns lui me

    Alea sunt mai obiective. Obiectivismul este un subiect tabu la Felix.
 • +20 (32 voturi)    
  antenele (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:27)

  self [utilizator]

  Foarte bine, sa le scoata de tot ca numai porcarii ne 'servesc' acesti "felixi"./ Mare paguba ca nu-i mai vad pe ....... de prezentatori
 • -15 (27 voturi)    
  PRAF IN OCHI NAIVILOR ! (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:29)

  marchi [utilizator]

  Scoaterea din circuit a ANTENELOR este visul de aur a capului satului. Cate putin, cu ajutorul RDS, visul se indeplineste, dar va avea mari dureri RDS.
  • +13 (19 voturi)    
   pai (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:27)

   ab [anonim] i-a raspuns lui marchi

   E un conflict financiar intre 2 firme private si nu unul politic. Daca asta ajuta una din partile politice in prag de campanie atunci tine si de norocul unora.

   Din punctul meu de vedere RDS este una dintre companiile serioase de pe piata, care ofera si calitate in ceea ce fac, fara implicatii politice spre deosebire de antene care sunt bagate pana la gat in politica si care sacrifica din calitate pentru interese de grup.

   De obicei in Romania cei seriosi si care muncesc sufera. Sa speram ca nu si de aceasta data.
   • +4 (8 voturi)    
    rds + politica (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:35)

    ruddy [utilizator] i-a raspuns lui ab

    Diferenta dintre antene si RDS in ceea ce priveste politica este ca RDS tine cu toti cei care le dau de papa si antenele sunt obligate sa tina cu Felix si compania...sunt bagati toti in rahat si acum se ung intre ei cu rahatul lor...
    • 0 (0 voturi)    
     pai si care e diferenta ? (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 12:07)

     adrian [anonim] i-a raspuns lui ruddy

     ca nu inteleg ?
 • +21 (35 voturi)    
  yes yes (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:29)

  dan_dare [anonim]

  Uraaa ...multumesc RCS ca scoate gunoaiele lui Felix din grila .Lista mea de canale TV va fi mai curata

  YEs !!!!
  • -6 (12 voturi)    
   yes=igyen (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:11)

   Oarecare [anonim] i-a raspuns lui dan_dare

   Uraaaa... mie RDS imi transmite Discovery si celelalte programe ale sale traduse in ungureste.In plus, in grila de programe am 11 posturi unguresti, unguresti din tara mama, adica din ungaria.NU LE-AM SOLICITAT, chiar am cerut sa mi le scoata din program, INSA MA OBLIGA SA LE ACHIT.Asta va doriti, romanilor ??? Pe cand o sa votati si ungureasca limba oficiala in Romania? Hai, nu mai aveti mult.
   • +6 (8 voturi)    
    setari (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:06)

    RRR [anonim] i-a raspuns lui Oarecare

    verifica setarile de limba la decodor.
    aceeasi problema am avut-o si eu cu Discovery si AXN la Dolce
    • -4 (6 voturi)    
     Setari? (Vineri, 20 aprilie 2012, 18:26)

     Oarecare [anonim] i-a raspuns lui RRR

     Ce setari , domnule?Pai traducerea este audio, pur si simplu vorbesc in maghiara.Tinand cont de faptul ca in ungaria sunt multi analfabeti, ei au trecut la sincronizarea emisiunilor si filmelor.Ii ascult vorbind ungureste, fara a intelege nimic, pentru ca uita sa afiseze si traducerea scrisa in lb. romana, si ii injur mitocaneste..atat ne-a mai ramas, ne mai racorim nitel..
     • +4 (6 voturi)    
      Setari (Vineri, 20 aprilie 2012, 19:20)

      bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui Oarecare

      Unele posturi sunt transmise cu mai multe piste audio. Cauta prin meniul televizorului sau decodorului cum poti alege ce versiune audio doresti.
  • -5 (9 voturi)    
   grila tv (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:41)

   maria [anonim] i-a raspuns lui dan_dare

   Puteai sa-ti cureti lista singur ! Banuiesc ca n u stii cum se face asta !
   • +2 (2 voturi)    
    sa nu-mi spui (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 13:28)

    me [anonim] i-a raspuns lui maria

    @maria , sa nu-mi spui ca plangi dupa emisiunea lui Capatos ! Sau dupa vanzatoarele din piata transformate in bugetare? Sau dupa emisiunile inteligente ale lui Gadea? Waw, cine se aseamana se aduna! Decat sa urmaresti lozinci mai bine treci pe BBC si ai sa intelegi ca ceea ce viseaza sustinatorii opozitiei este imposibil a se realiza din cauze obiective! Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa-ti spun si asta tot dintr-o cauza obiectiva!
 • +16 (30 voturi)    
  Foarte bine (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:30)

  CalinM [utilizator]

  Nu inteleg de ce ne baga in grila de posturi canale ca antena3, otv, irealitati. eu NU VREAU sa fie platite toate mizeriile din banii MEI!
  • -2 (2 voturi)    
   da ce ai vrea tu sa platesti ? (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 12:12)

   adrian [anonim] i-a raspuns lui CalinM

   tvr-ul vrei ? (de 2 ori ) ?

   si banuiesc ca ai digi , nu cablu (in care antenele sunt gratis retrasmise) ... nu ?
 • +8 (20 voturi)    
  Cum fac sa ma abonez la Digi?? :)) (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:32)

  lol [anonim]

  Cum fac sa ma abonez la Digi?? :))
  • +5 (9 voturi)    
   detalii (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:24)

   Frankie [utilizator] i-a raspuns lui lol

   intra pe http://www.rcs-rds.ro/ pentru detalii
 • +8 (16 voturi)    
  Da doamne, daaaaa doamneeeee sa dea (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:33)

  alex [anonim]

  Asculta ruga unui necredincios doamneeeee
 • +21 (31 voturi)    
  :) (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:34)

  ion [anonim]

  "De aceasta decizie sunt afectati peste 1,1 milioane de abonati "- afectati cred ca este un cuvat prea greu :)
  • +12 (16 voturi)    
   Da, afectati (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:21)

   nano2k [utilizator] i-a raspuns lui ion

   Pentru ca revenirea la normal pentru oameni cu creierii spalati de antene e o afectiune in prima faza. Sper sa fie tot mai mult afectati, s-ar mai curata un pic România.

   PS: nu e nimic rau sa faci opozitie, insa cand ajungi in extreme e boala curata.
   PS2: stiu ca unora o sa le fie dor de fundul lui Boc, dar poate incep sa se uite la fundul partenerului (cine are).
  • +12 (18 voturi)    
   interpretarea corecta (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:35)

   max [anonim] i-a raspuns lui ion

   "de aceasta decizie beneficiaza 1,1 milioane de abonati" era mai corect :)
 • +20 (28 voturi)    
  si pe cablu cand? (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:39)

  catalin [anonim]

  Ce veste minunata ca oricum mai mult se ocupa cu dezinformarea! hai, hai,haideti ca puteti si pe cablu sa nu mai fie transmisa!!!!
 • +16 (26 voturi)    
  O decizie salutara (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:41)

  spanac [utilizator]

  Cu cat mai putine canale mizerabile la TV cu atat mai bine pentru cultura acestei tari! La mai mare!
  • -6 (8 voturi)    
   desigur, (Vineri, 20 aprilie 2012, 17:52)

   Ovidiu [anonim] i-a raspuns lui spanac

   aplaudacii portocalii sunt cei mai in masura sa aprecieze ce posturi tv sunt mizerabile si ce posturi nu. Doar e lucru stiut ca sunt niste indivizi foarte dotati intelectuali, cu un simt critic pe deplin obiectiv, cu o perceptie nealterata asupra normalului. Dovada sta situatia infloritoare din tara lui basescu, nu?!
   • +7 (7 voturi)    
    Sunt mai multe (Vineri, 20 aprilie 2012, 18:44)

    spanac [utilizator] i-a raspuns lui Ovidiu

    In general alea ce difuzeaza continut de slaba calitate. ProTv e si el pe lista. Si lipsa de cultura e o caracteristica a tarii lui basescu, dar nu cred ca aici e vina lui.
 • -5 (17 voturi)    
  excelent (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:42)

  qwerty [anonim]

  daca veti continua si cu otv si b1tv ar fi extraordinar.
 • -12 (20 voturi)    
  democratie originala (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:43)

  eugen [anonim]

  incet incet spre coreea de nord......
  • +16 (24 voturi)    
   E capitalism (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:05)

   bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui eugen

   O firma privata a cerut bani de la o alta firma privata pentru un anumit produs. Cea din urma a refuzat pretul cerut, deci nu va mai cumpara acel produs (spre a-l revinde in continuare).
  • +9 (11 voturi)    
   Visezi (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:40)

   a.n. [anonim] i-a raspuns lui eugen

   La n...spe mii de canale, suspini?
   Mai bine ai pleca tu in coreea sa vezi ce inseamna dictatura cu adevarat si nu ai mai confunda notiunile.
   Incultura, impostura, proasta educatie ti se par dictatura?
   • -4 (6 voturi)    
    sa fim obiectivi... (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:45)

    sandraAAA [utilizator] i-a raspuns lui a.n.

    poate incerci sa vezi ce inseamna democratia: libertatea de a alege si de a avea o opinie (chiar daca este gresita din punctul altuia de vedere). Eu nu m-am mai uitat de cativa ani pe Antena 3, dar daca vrei sa fim obiectivi, haide sa vedem lucrurile nu din perspesctiva faptului ca aia sunt contra puterii, ci din perspectiva democratiei.
    • +4 (6 voturi)    
     Subiectul era dictatura (Vineri, 20 aprilie 2012, 16:51)

     a.n. [anonim] i-a raspuns lui sandraAAA

     Da, aleg sa platesc mai putin. Ce te deranjeaza? Stai linistita ca nu mai privesc de foarte mult timp la aceste canale dar ele sunt inca in grila mea de abonament. Prefer ceva mai civilizat, mai educativ:BBC, CNN, tvr info. Printre altele, am ales sa am si parabolica. Prin asta eu inteleg libertate.
     Pe niciun alt canal nu vezi scursuri de emisiuni ca cele de la latrine. Si atunci de ce sa platesc?
     Am comentat comparatia fortata cu dictatura din coreea.
     Aberant ca de la niste contracte economice sa ajungem la comparatia cu coreea de nord.
     Si apropo, chiar in S.U.A.am vazut filme cenzurate.Oare acolo nu este democratie?
    • +5 (7 voturi)    
     Pe scurt (Vineri, 20 aprilie 2012, 18:30)

     George [anonim] i-a raspuns lui sandraAAA

     Bati campii! Matale confunzi democratia cu anarhia si cu dreptul ca fiecare sa faca ce pofteste. Fara legi, fara reguli, fara nimic. Faptul ca o firma privata a ales sa nu se lase pacalita cu 7 milioane de euro de niste impostori, e extrem de laudabil.
    • +2 (2 voturi)    
     Incredibil (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 4:09)

     Gigel de luxembourg [anonim] i-a raspuns lui sandraAAA

     M intrebam cum de se uita lumea la antene. Cand vad oameni ca tine incep sa inteleg: nu toti au un iq peste 90. Ce treaba are democratia cu comertul liber? Libertatea de a alege tocmai asta inseamna, rcs a ales sa nu plateasca suma ceruta de antene, unde e problema aici? E o decizie comerciala pe care rcs si-o asuma. Nu iti place? Smplu, renunti la rcs si iei alt satelit, unde e problema? Unde este lipsa democratiei? Vrei tu sa obligi rcs sa cheltuiasca banii proprii dupa cum ti-ar placea tie? Cred ca ti-ar placea...
  • -2 (6 voturi)    
   A fost.. (Vineri, 20 aprilie 2012, 18:28)

   Oarecare [anonim] i-a raspuns lui eugen

   originala pe vremea Bunicutei, acum e DEMOCRATIE BRUTALA.
 • +20 (30 voturi)    
  good (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:44)

  NL [anonim]

  Asta e o veste buna.
  Vestea rea e ca eu, pe UPC, inca le receptionez.
  • +15 (21 voturi)    
   vreau curatenie si pe DOLCE (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:18)

   farniente [anonim] i-a raspuns lui NL

   Dolce sa faca bine sa DERATIZEZE grila de programe de urmatoarele infectii:
   -Antena 1,2,3
   -oTV
   -Taraf & Etno

   Posturi de care m-as putea lipsi fara regrete:
   -Realitatea & RTV
   -Prima TV
   -ProTV
   -B1

   Posturi care intr-adevar MERITA:
   -TVR 1,2,3
   -TVR Cultural
   -TVR Info

   Cer sa bage inapoi EuroNews
   si mai vreau BBC International + Al-Jazeera English
   • +11 (11 voturi)    
    ...si ARTE (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:15)

    ValT [utilizator] i-a raspuns lui farniente

    va rog
   • +5 (7 voturi)    
    Total de acord! (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:43)

    mihai [anonim] i-a raspuns lui farniente

    .
   • +2 (4 voturi)    
    Subscriu (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:50)

    alex [anonim] i-a raspuns lui farniente

    .
   • -4 (6 voturi)    
    democratie (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:44)

    maria [anonim] i-a raspuns lui farniente

    Vrei ca milioane de oameni sa se uite la ce vrei tu ?
    • +1 (1 vot)    
     Ideea e alta (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 4:13)

     Gigel de luxembourg [anonim] i-a raspuns lui maria

     E vb de calitatea emisiunilor, de valoarea lor EDUCATIVA. Ca sa intelegi, oare de ce nu ai in grila si vreo 10 canale de filme porno? Exact din motivul asta, lipsa valorii educative. Cineva trebuie sa controleze cum formam copiii, cum ii educam, ce filme vedem, ce desene animate, emisiuni, ce cultura promovam.
  • -5 (7 voturi)    
   de unde stii ? (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:42)

   maria [anonim] i-a raspuns lui NL

   de unde stii ? te uiti la A3 ?
 • +14 (22 voturi)    
  No, nu-i bai..... (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:46)

  Andrei [anonim]

  Mare paguba-n ciuperci!
 • +15 (23 voturi)    
  Super tare !!! (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:48)

  Frankie [utilizator]

  De cand vream sa scap de aceste mizerii de pe tv !
 • +12 (22 voturi)    
  O veste buna (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:49)

  Catalin [anonim]

  O veste buna pentru romani daca dispar antenele din grila TV, dispare si OTV la vara, mai sunt vreo cateva televiziuni si se face curat.
  Din pacate Antena lui voiculescu va fi din nou retransmisa.
  Acum voiculescu are nevoie de bani pentru campanie si de asta este asa de agitat si cere bani de peste tot.
  • -4 (6 voturi)    
   romanii ! (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:46)

   maria [anonim] i-a raspuns lui Catalin

   Care romani nu mai vor canalul x si care nu mai vor canalul y si care vrea canalul Z si CINE HOTARASTE CE CANALE SA FIE ?
 • -9 (17 voturi)    
  RCS-RDS se pregateste de campanie. (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:53)

  .... [utilizator]

  Daca vor continua cu suspendarea canalelor incomode sau concurente propriilor canale la aproprierea campaniilor electorale (sunt convins ca si pe cablu vor face la fel), Nu m-ar mira daca anul viitor se va impune divizarea companiei pentru a elimina dominarea pietei de distributie media asa cum se intampla in lumea occidentala. Asta cu atat mai mult cu cat ei au propriile canale de stiri si sport si de multe ori dau impresia ca vor sa elimine canalele competitorilor.
  • +2 (10 voturi)    
   nenea (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:29)

   CristianTurturescu [anonim] i-a raspuns lui ....

   Nenea stii ce inseamna must carry? Propietarul postului nu percepe sume de la operatorul de cablu!!!1 Ei au optat ca antena 1 si antena 3 sa fie posturi must carry .Si mai retine ceva : ei au solicitat intreruperea emisie pe satelit!!!
 • +13 (23 voturi)    
  Vai! (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:54)

  smc [utilizator]

  Vai, mai putine lături porceşti la televizor! Ce-o sa se faca telespectatorul? Cu ce o sa se mai supere in fiecare zi? Ce stress-uri o sa mai aiba? Doar nu vreti sa iasa afara, primavara! E plicticos!
  • +4 (8 voturi)    
   Iecsact :)) (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:15)

   Straistaru Eugen [utilizator] i-a raspuns lui smc

   Cercetatorii britanici ar trebui sa faca un studiu, sunt soto ca cei ce urmareau produsele Intact Media aveau sanse mai mari de infarct...doar pentru ca erau negativati ;)

   Deci este pentru sanatatea României
 • -8 (14 voturi)    
  asa inteleg unii democratia (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:55)

  eu [anonim]

  mama ce de comunisti pe situl asta.........sau sunt de dreapta???? :))))))))))))))
  • +2 (8 voturi)    
   "hotul striga hotii" (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:26)

   etre [anonim] i-a raspuns lui eu

   Tinand cont ca afacerea este intre 2 companii private, iar unii de aici isi exprima bucuria referitor la necazul altuia, nu vad ce are de a face cu comunismul.

   Decat, poate, daca te simti cu musca pe caciula, ca fiind adorator al comunistilor, si vrei sa rastalmacesti situatia.
  • +1 (7 voturi)    
   Cand s-a divizat FSN, securisto-comunistii au (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:28)

   .... [utilizator] i-a raspuns lui eu

   trecut la PD, iar comunistii traditionali au ramas la PSDR (PDSR) (deci securisto-comunistii se cred de dreapta si ceilalti de stanga). Apetenta lui Basescu la serviciile secrete (singurele institutii in care el are incredere) nu e de loc intamplatoare.
   Pe de alta parte, daca RDS va merge pe mana lui Basescu pana in panzele albe, sunt sigur ca vor avea de suferit din mai multe puncte de vedere.
   • +3 (5 voturi)    
    atentie (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:51)

    raducu [anonim] i-a raspuns lui ....

    Cata mai atent pe la auto-intitulatii "leberali' si ai sa gasesti turnatori si secu.
  • +6 (10 voturi)    
   dar tu cum o intelegi? (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:39)

   nano2k [utilizator] i-a raspuns lui eu

   In primul rand sunt 2 companii private, statul NU cenzureaza.
   Pe de alta parte ma bucur ca oamenii sunt selectivi si isi dau seama cata mizerie se promoveaza prin aceste canale (cuvant foarte bine ales pentru antene, dar nu numai).
   • -4 (8 voturi)    
    Nu e cuvantare a lui Basescu fara sa zica ceva de (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:04)

    .... [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

    äntene". Cum toate institutiile din Romania sunt populate cu slugi ale acestuia, chiar si cel mai talamb cetatean poate vedea ceea ce fanaticii de pe forum se fac ca nu vad.
    • +2 (2 voturi)    
     din pacate ptr tine .... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 13:43)

     sir [anonim] i-a raspuns lui ....

     numai "cetatenii talambi" vad ce spui tu acolo unde in realitate este un principiu simplu de economie libera (cererea nu s-a intalnit cu oferta) !! Sa inteleg ca doar la tara mai sunt urmarite posturile respective? Stati linistiti ca si cu ele si fara , "cetatenii talambi" prefera sa fie asistati si voteaza cu cine le promite lapte si miere, oricum nivelul de pregatire nu le permite altceva !
  • +8 (14 voturi)    
   democratia e grea (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:42)

   florin [anonim] i-a raspuns lui eu

   Io ma consider de dreapta, dar sigur nu sunt comunist.
   Pe mine personal decizia nu ma afecteaza: A3 oricum nu o urmaresc, iar pe A1 filmele sunt slabe, deci nici pe acolo nu prea dau. Bine, eu am Dolce, deci inca le am in grila, doar ca nu le folosesc.

   De aceea nu pot spune ca ar fi o mare pierdere pentru mine. Nu pot spune ca ma bucur, in fond fiecare e liber sa urmareasca ce canal TV i se potriveste. La fel cum cei care sunt nemultumiti de un pachet TV, isi pot schimba operatorul (adica cei care se considera afectati pot rezilia Digi si se pot duce la Dolce, FocusSat su Boom). Suntem intr-o tara libera, indiferent de ce incearca unii sa ne convinga.

   Revenind: pare un razboi comercial, intre doua firme private: una a cerut un pret, cealalta a refuzat sa il plateasca.
   Dar ... poate fi si o chestie subversiva, a unuia care incearca sa ne convinga ca e dictatura: "uite domle, asta a inchis o televiziune, pe noi ne-a scos din grila, in cateva luni ne intoarcem la postul unic". E an electoral, asa ca nu m-ar mira nimic.
   Curat-murdar.
   • -4 (6 voturi)    
    Se pare ca tu doar o tii pe dreapta si din acest (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:05)

    .... [utilizator] i-a raspuns lui florin

    motiv te crezi de dreapta.
    • +2 (6 voturi)    
     mda (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:18)

     florin [anonim] i-a raspuns lui ....

     Orice prost, ramas fara argumente, zice "ba pea mati!"
     Si atunci te retragi discret, pentru ca iti dai seama ca argumentele rationale ii trec pe langa ureche. Cum i-au trecut in gimnaziu lectiile despre cratima.
  • -2 (2 voturi)    
   Slabut (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:48)

   De dreapta [anonim] i-a raspuns lui eu

   Alo, confunzi lumea civilizata care vrea sa traiasca cu respectarea regulilor inter-umane cu satra.
   In modesta ta conceptie Europa civilizata traieste in dictatura?
 • +11 (19 voturi)    
  yessstee (Vineri, 20 aprilie 2012, 11:56)

  Straistaru Eugen [utilizator]

  In sfarsit incepem sa scapam de gunoaiele varanului, vulpoiului, motanului incaltat, ciupacabra.

  "No more" intelectualul Gadea, bufonul Badea si ce or mai fi pe acolo

  "Specialistii in stiri" din parti

  Si televiziulea aia Euforia, un fel de Acasa TV "wannabe"
  • -3 (5 voturi)    
   Daaaa (Vineri, 20 aprilie 2012, 18:35)

   Oarecare [anonim] i-a raspuns lui Straistaru Eugen

   Am scapat de Badea, de Ciutacu, de Gadea, de Grecu, de Tudor....uff, am scapat de ei!
   Ne vom uita cu mandrie proletara la moraru, la pora, la cristoiu,la canacheu, la udrea, la anastase..oho, lista e lunga.Ii vom uita.
   • +2 (4 voturi)    
    E o diferenta (Vineri, 20 aprilie 2012, 19:23)

    bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui Oarecare

    posturile mentionate de tine nu cer taxe suplimentare. Deci daca le stergi din televizor nu te afecteaza cu nimic. Antenele in schimb doreau mai multi bani, deci abonamente mai scumpe pentru noi, afectandu-ne la buzunar.
 • -3 (9 voturi)    
  lacheii lui Base (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:16)

  cojocaru [anonim]

  Sunt curios sa vad care va fi atitudinea lacheilor lui Base dupa alegerile din toamna.Teama de pierdere a alegerilor le-a alterat mintile profitorilor a acestui regim demential,condus de permanent turmentatul nostru ,,presedinte''.Sponsorizati din plin din bugetul statului, sarac pentru investitii in crearea de locuri de munca,in mentinerea in viata a sistemului de invatamant,sanata te,cultura etc,dar darnic cand este voirba sa dea stipendii slugoilor,cei de la RDS isi joaca cu perfidie rolul.Speram sa vina si timpul de a da socoteala pentru josnicie ,,mister" Teszari.Pacat de angajati,majoritatea sunt oameni de calitate,dar pentru un salariu sunt nevoiti sa in - ghita mizeria.
 • +3 (9 voturi)    
  deci felix nu respecta legea (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:16)

  CristianTurturescu [anonim]

  Avocatii lui nea felix au un mod original de interpretare a legii!! Pentru nea felix nu conteaza faptul ca retransmiterea haznalelor costa operatorul ( salarii si echpamente) ! Atentie nu este primul operator care se plange de practicile lui nea felix! multi operatori mici se plang de aceasta practica a celor de la Antena grup!
 • +3 (7 voturi)    
  Scump (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:16)

  Sile [anonim]

  7 mil pt 3 posturi, scump . Pai ProTv cat o costa? 20 milioane? Tot noi platim banii astia, nu RdS
 • 0 (8 voturi)    
  prosti (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:21)

  nu conteaza [anonim]

  dar multi, cica ei sunt de dreapta, comenturile de mai sus imi provoaca o greata profunda
  • +1 (1 vot)    
   dupa cum vorbesti... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 13:51)

   sir [anonim] i-a raspuns lui nu conteaza

   @nu conteaza, ai un limbaj foarte "colorat" care denota "inteligenta nativa"... Daca nu ai argumente te rog sa nu jignesti! Din pacate ptr tine istoria arata ca votantii de stanga sunt mult mai slabi din punct de vedere al intelectului dar din pacate sunt si mai multi!!!
   • 0 (0 voturi)    
    am spus doar adevarul (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 14:29)

    nu conteaza [anonim] i-a raspuns lui sir

    si nu sunt de stanga, nu sunt un viitor votant USL, nici macar nu ma uit la Antene, la TV in general, cat despre inteligenta, nu te cunosc ca sa ma pot compara cu tine, sunt sigur insa ca sunt mult mai lucid decat multi dintre antevorbitori.
 • -1 (9 voturi)    
  Oranjgutania, ce vis fierbinte! (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:22)

  Hook [anonim]

  Ca si cum cineva v-ar fi obligat sa va uitati la antene! Dormiti linistiti, aer, soare, portocalii vegheaza... dar sunt pe cale de disparitiie...ca asa e in tenis! OUT!!!!
 • -4 (10 voturi)    
  Ingradire.... (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:23)

  Samira [anonim]

  Vad multa bucurie ca s-a scos Antena din grila de parca cineva va obliga sa va uitati sau nu puteati sa il stergeti voi singuri din lista de programe. Trebuie sa fim obligati de cineva sa facem chestia asta? Ne intoarcem la ingradirea liberei alegeri. Nici eu nu sunt mare fan antene dar ca abonat al unei companii de clablu nu mi se pare normal sa imi aleaga ei ce sa vad si ce nu la acelasi pret cu oferta altor firme de cablu. Acum, spre deosebire de perioada comunista nu numai ca suntem ingraditi dar culmea ca mai si platim pentru asta. GSP e scos din grila digi de mai bine de jumatate de an si desi au fost amendati pentru asta inca nu au reintrodus programul. Cate unul cate unul o sa ajungem sa platim abonament ca sa vedem cuvantarile sponsorizate pe canalele proprii digi.
  • +4 (8 voturi)    
   =) (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:02)

   vaisamar [anonim] i-a raspuns lui Samira

   nu te ingradeste nimeni poti oricand sa iti tragi lighean de la alte firme =))
   • -3 (5 voturi)    
    Oare? (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:25)

    Samira [anonim] i-a raspuns lui vaisamar

    Asta inseamna un disconfort pentru mine cred, cine este asa amator de schimbat operatori/ligheane in functie de cum li se pune lor pata? Ca sa nu mai zic ca nu poti schimba asa cand vrei tu daca esti in contract (sau poate s-a votat legea si nu mai sunt la curent).
    • +2 (4 voturi)    
     Asa e (Vineri, 20 aprilie 2012, 19:24)

     bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui Samira

     Cred ca o sa ma duc sa protestez la magazinul de la parterul blocului, ca a scumpit apa minerala si acum trebuie sa traversez strada pana la celalalt chiosc. DICTATURAAAAAA!!!1111
  • +6 (8 voturi)    
   o veste buna... (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:07)

   andrei [anonim] i-a raspuns lui Samira

   Eu personal am abonament la RDS si prind GSP...dar sincer nu ma uit pe GSP pentru ca nu am ce sa vad. Aceleasi emisiuni date in reluare de 10-15 ori iar cand transmiteau Liga 1 dadeau in reluare meciurile toata saptamana.
   Cei de la Digi au multe transmissi live si din alte sporturi....sunt cateva clase peste GSP.

   Eu personal ii inteleg pe cei de la RCS ca refuza sa plateasca 7 mil EUR pentru niste posturi de nisa pe care la orice ora auzi intr-un interval de cinci minute numele Basescu, Udrea, Boc etc. si care au in fiecare zi aceeasi invitati...Nu au nici un minim de varietate in program.
   Aceste programe nu au nimic educativ si cred ca nu este o mare pierdere.

   Ar fi bine sa se curete putin grila...fara OTV, Taraf etc...
   • +3 (5 voturi)    
    GSP TV (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:17)

    bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui andrei

    Behehehali TV
   • +2 (2 voturi)    
    GSP (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:28)

    Samira [anonim] i-a raspuns lui andrei

    Eu nu receptionez GSP prin satelit, am intrebat recent la sediu si mi s-a raspuns ca in reteaua de cablu a fost reintrodus dar ca pe satelit mai dureaza(destul de mult se pare).
    Daca dau reluari de 10-15 ori e numai bine pentru mine, nu toti stam zi lumina in fata TV-ului.
    • 0 (2 voturi)    
     au emisiuni educative? (Vineri, 20 aprilie 2012, 16:05)

     andrei [anonim] i-a raspuns lui Samira

     Nu inteleg care sunt emisiunile de la ei pe care vrei sa le vezi cu orice pret.

     Sa inteleg ca te uiti la un meci in reluare in speranta ca poate rezultatul o sa fie altul decat cel prezentat de stirile din sport al aceluiasi post sau de alte ziare/ posturi tv.

     GSP este un post de tipul cancan tv care are foarte putine transmisii live. In aceeasi directie se indreapta si sport.ro
  • +4 (6 voturi)    
   tanti samira (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:12)

   CristianTurturescu [anonim] i-a raspuns lui Samira

   gsp tv este in grila analogica si digitala a celor de la Digi tv ! Daca nu iti convine poti sa te abonezi la alt operator !!!! Piata este libera !!! Pe parte de stiri eu urmaresc TVR INFO ( daca scapa de Mircea Marian o sa fie bine ) si digi 24 hd!
   • -3 (5 voturi)    
    RCS (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:38)

    Samira [anonim] i-a raspuns lui CristianTurturescu

    Pe mine personal nu ma intereseaza ce urmaresti tu cum nici pe tine nu te intereseaza ce urmaresc eu. Eu am dat un exemplu la modul general. Am precizat ca nu tin partea antenelor dar cum RCS-RDS a monopolizat piata ce urmeaza? sa cumpere si dolce sau alti operatori si sa faca ce vor ei, sa difuzeze dupa preferintele lor. Daca au scos X posturi din grila au micsorat si tariful?
    As putea sa ma abonez la alt operator, probabil asa o sa si fac, doar ca asta nu imi ofera mie garantia ca maine RCS&RDS va prelua acel operator, sau ca si acel operator nu va recurge la practici de genul celor in cauza.
    By the way, am si internet de la ei, care merge mult sub viteza cu care se lauda si la fiecare sesizare facuta ei au gasit cate o problema...inventata.
    • +3 (5 voturi)    
     off off (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:12)

     CristianTurturescu [anonim] i-a raspuns lui Samira

     Unde scrie in contract ca iti este garantata prezenta in grila a unor programe ? unde scrie in contract ca ai o viteza garantata la internet?
     Repet - piata este libera. Te poti abona la orice operator de comunicatii!!!
     • -3 (5 voturi)    
      eh off (Vineri, 20 aprilie 2012, 17:58)

      kinki [anonim] i-a raspuns lui CristianTurturescu

      adeca vine cumparatorul sa se aboneze si primeste o grila cu 50 canale tip HBO FOX etc , plateste , in prima zi primeste grila iar de adoua zi in locul celor 50 canale pe care le stia primeste 150 de canale in limba malgasha? e corect , ca nu scrie in contract. iara netul trebuie sa aibe valori maxime , ca daia ii face reclama, o anumita perioada ceea ce nu se intimpla
     • 0 (2 voturi)    
      contracte... (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 0:13)

      thebblack [utilizator] i-a raspuns lui CristianTurturescu

      nu stiu ce zice in contractul de la rcs/rds, ca de ei m-am lamurit atunci cand in anexa la contract a unui amicii spuneau ca daca nu ii merge netul, sa le dea un mail, si de atunci nu mai vreau sa aud de ei.
      orice isp iti "vinde" o viteza maxima (aia din reclama), care este fie cea limitata de tehnologia folosita (si care intradevar de obicei nu prea este atinsa), fie limitata de ei pentru ati putea oferi un pret mai mic.
      orice isp serios, pe langa viteza "vanduta", in contract iti va preciza si ce viteza minima garanteaza precum si un procent de "uptime". adica cat la suta din timp garanteaza ei ca reteaua lor nu va fi cazuta. si in ambele situatii prevad ce compensatii primesti tu ca abonat.
  • +6 (8 voturi)    
   Hai sa te ajut (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:16)

   bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui Samira

   Daca sterg Antenele din telecomanda, eu tot le voi plati. Pricepi? Daca ar fi fost pe gratis, ai fi avut dreptate, insa nu e asa.

   Astfel, decat sa-mi mareasca pretul la abonament, prefer sa fie eliminate aceste posturi. RCS-RDS a facut un lucru corect fata de abonati.
 • -5 (11 voturi)    
  rds isi va pierde abonatii (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:40)

  deceneus [utilizator]

  ha,ha ... prevad ca rds va pierde 1 milion de abonati ... si ce folos ca PDL-ul tot la groapa de gunoi o sa ajunga
  • +4 (8 voturi)    
   nu vor pierde (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:03)

   CristianTurturescu [anonim] i-a raspuns lui deceneus

   nu vor pierde pentru ca au un pachet premium pe partea programelor sportive!
  • +3 (7 voturi)    
   nu pierd (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:13)

   CristianTurturescu [anonim] i-a raspuns lui deceneus

   pachetul sport este prea tare. Plus ca o sa transmita de la toamna si UCL !!!!
   • 0 (4 voturi)    
    ce sa pierzi? (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:26)

    alin [anonim] i-a raspuns lui CristianTurturescu

    UCL este si la tvr si la dolce sport
    • +2 (4 voturi)    
     citeste inainte (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:22)

     CristianTurturescu [anonim] i-a raspuns lui alin

     nu se stie daca tvr-ul o sa transmita ucl de la anul! pentru posturiile free to air se reface licitatia.
 • 0 (8 voturi)    
  Democratie (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:51)

  Daniel [anonim]

  1. nu se poate face asa ceva... cand ceilalti cer la fel!!!( media pro, SBS, Dogan si Necula TV).
  2. nu platiti nimic pentru antene, pro tv si alte statii private !!! platiti un servicu
  3. platiti canalele de filme :) - hbo si altele
  4. aveti optiunea de a nu inregistra aceste canale in grila tv-ului :)
  5. afara toate statiile de interes general sunt in grila - asta spune legea - si sunt platiti la fel
  6. afara daca un operator de cablu scoate o tv de interes general ... este pur si simplu exlus de pe piata - plus plateste daune catre acele televiziuni

  Eu cred ca RCS&RDS nu au acoperire de minimum 60% din populatie ca sa poata lua anumite programe de interes national( competiti majore - liga I)
  Canal + - afara este pe toti operatorii - si astfel poti vedea orice competitie - contracost; asa trebuie sa fie si digi sport si dolce sport!!!

  O societate bolnava.. dupa 20 de ani.. de libertate
  • +6 (8 voturi)    
   Ce legatura are democratia (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:19)

   bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui Daniel

   cu o firma privata? Pai hai sa votam ca Orange si Vodafone sa scada tarifele la jumatate, ca e democratie, nu?

   E vorba de DTH aici, iar legea e foarte clara; nu exista must-carry la DTH.
  • +3 (5 voturi)    
   democratie???? (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:20)

   CristianTurturescu [anonim] i-a raspuns lui Daniel

   "Poate ne spui si nou cat cer ceilalti? ca vad ca stii preturile ? Apropo astazi iar o sa va dea protv-ul o bataie sora cu moartea!!!! Vineri , intre 20:30-24:00 , pe antena 1 ar trebui sa apara anuntul cu REVIZIE TEHNICA!!!!
 • +2 (8 voturi)    
  RCS-RDS (Vineri, 20 aprilie 2012, 12:53)

  costel [anonim]

  Cred ca cei care transmit prin cablu,pot fi obligati sa retransmita NUMAI TVR 1.In rest,patronii cablisti isi aleg posturile care vor sa le transmita.Daca ceilalti care nu au fost alesi vor sa fie transmisi prin cablu,sa nu ceara bani.Daca cei care nu sunt transmisi prin cablu sunt nemultumiti,sa-si infiinteze firma de cablu.Desi nu apreciez RCS-RDS,cred ca a procedat corect.Aceasta firma a invocat si dezinformarea populatiei prin Antene,ceea ce este corect si ar trebuit sa se sesizeze CNA.
 • -1 (5 voturi)    
  Solutii... (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:16)

  Cristian [anonim]

  Pentru cei care se bucura ca in sfarsit nu mai receptioneaza aceste programe: solutia era simpla, le puteati scoate de mult din grila :)

  Pentru cei care vor sa le vizioneaze in continuare: schimbati Digi cu altu' care doreste sa isi vanda serviciul.
  • +4 (6 voturi)    
   Solutii idioate (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:25)

   bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui Cristian

   Degeaba le scoteam din grila daca tot trebuia sa le platim prin abonament. Mai ai idei din astea geniale?
   • -4 (8 voturi)    
    In ce sens... (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:41)

    Cristian [anonim] i-a raspuns lui bobo21

    In ce sens le platim prin abonament? Acum se ieftineste abonamentul digi din cauza ca au fost scoase "Antenele" din grila? :)
    • +2 (6 voturi)    
     Exact (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:13)

     bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui Cristian

     pretul ramane la fel. de asta ma bucur. Daca pastrau Antenele trebuiau sa mareasca abonamentele. Hai ca nu-i greu sa gandesti oleaca.
    • +4 (8 voturi)    
     ideea este ca nu se scumpeste abonamentul... (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:36)

     andrei [anonim] i-a raspuns lui Cristian

     Daca ar fi platit EUR 7m pentru Antene, RCS ar fi trebuit sa-si acopere acest cost prin cresterea pretului la abonament...orice societate private are drept scop principal maximizarea bunastarii actionarilor (in acest caz a profitului).
     Este enorm sa plasteti pentru Antene 7m EUR...raporatul calitate pret este mult subunitar...
     Daca vreau, pot sa-l injur pe Basescu sau pe altii si fara sa ma uit pe Antene.
     Care au fost in ultimii ani temele de mare interes national obordate obiectiv de catre Antene?
     Sunt niste posturi care manipuleaza, panicheaza si invrajbesc oamenii...Daca le inlocuiesc cu posturi ale BBC-ului sau Discovery este mai mult decat perfect.
     • -3 (5 voturi)    
      Supozitii (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:53)

      Cristian [anonim] i-a raspuns lui andrei

      A aparut undeva oficial precizat faptul ca RCS ar fi trebuit sa-si acopere acest cost prin cresterea pretului la abonament sau este doar o supozitie?

      In orice caz, eu ma refeream doar la faptul ca:
      - cine era deranjat ca are in grila aceste programe avea optiunea sa le stearga din grila
      - cine este deranjat ca acum nu le mai are, poate schimba providerul. RCS nu e singurul care ofera televiziune digitala.

      In cazul in care pretul la consumatorul final ar fi fost afectat de aceasta decizie sunt convins ca RCS ar fi subliniat acest lucru. Daca a facut-o deja si nu sunt suficient de informat imi cer scuze.

      Nu am comentat faptul ca "Antenele" sunt utile sau nu, era o discutie de principiu.

      As cere un pic la respect si decenta atunci cand comunicam, insa ma tem ca as cere totusi prea mult cuiva care jigneste de la 'prima strigare'...

      Sanatate!
     • -3 (7 voturi)    
      manipulare ! (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:56)

      maria [anonim] i-a raspuns lui andrei

      Cind s-au facut contractele cu RDS s-au facut cu A3 si A1 in grila ! Poate ca daca se stia ca RDS nu va mai difuza aceste canale poate alegeau alt ,, lighean'' ,,Ligheanul'' are contract pe o perioada de ..... !Si apoi va convine sau nu va convine ca rating cele 2 posturi sunt pe podium !
      • -4 (6 voturi)    
       Un motiv (Vineri, 20 aprilie 2012, 18:41)

       Oarecare [anonim] i-a raspuns lui maria

       temeinic pentru a rezilia contractul.Ceea ce , cu siguranta, vor face majoritatea.
   • -4 (6 voturi)    
    Genialule! (Vineri, 20 aprilie 2012, 18:39)

    Oarecare [anonim] i-a raspuns lui bobo21

    Genialule, eu cum sa procedez cu cele 11 programe in lb. maghiara?? Oricum, le-am scos din programare, DAR SUNT OBLIGAT SA LE ACHIT!
    Hai, da-mi solutia!
    • +2 (4 voturi)    
     Vai vai (Vineri, 20 aprilie 2012, 19:27)

     bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui Oarecare

     Au cerut acele posturi taxe suplimentare? Nem!

     Hai, mai ai alte intrebari asa de fantastice, demne de categoria Mircea Badea?
 • +7 (13 voturi)    
  prostie Intact (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:17)

  costache [anonim]

  Comunicatul Intact e de o prostie infioratoare. Practic, afirma public ca marfa lor e pe bani, dar ca RCS nu vrea sa o cumpere! Ca RCS cumpara marfa altora (posturile staine), dar nu si pe a lor! Si pentru ca RCS isi vede de interesul propriu, e de "rea credinta". Orice patron normal la cap si-ar da afara "managerii" dupa un astfel de comunicat, "manageri" care, probabil, nu stiu pe ce lume traiesc!
 • +5 (9 voturi)    
  Bani (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:23)

  dami365 [utilizator]

  Au cerut prea multi bani ! Ca sa fie difuzati in continuare trebuiau,probabil sa mareasca pretul abonamentului si atunci ati fi strigat mai tare.
  • -3 (7 voturi)    
   de unde stii ? (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:58)

   maria [anonim] i-a raspuns lui dami365

   De unde stii tu ca e mult 7 mil.
   • +2 (6 voturi)    
    Pai trebuie intai sa inveti matematica (Vineri, 20 aprilie 2012, 16:48)

    ictin [anonim] i-a raspuns lui maria

    Ca sa afli de ce e mult. Dar nu-i nimic, iti explic.
    Pachetul HBO costa tot la digi, 10 lei pe luna, care sunt optionali si nu toata lumea il are activat. Dar sa presupunem ca macar jumatate din abonati il au activat (ceea ce oricum exte exagerat) si ar fi cam 1.3 mil de euro pe luna, deci cam 15 mil. pe an, in cazul fericit. Acum tu crezi ca mizeriile de antene merita macar jumate din cat pachetul HBO? Avand in vedere ca au filme si emisiunii cu mult sub HBO plus reclame tampite? Aduca tu daca ai avea de ales intre a da 10 lei pe pachetul HBO si 2 lei pe antene ce ai face? Daca ar cere fiecare grup cate 2 lei de abonat, cum face intact, pai baza ar ar fi 30 de lei minim numai aceste costuri, plus costuri operationale s-ar duce la 40, cand acum e 25, iar extra e 32. Ca daca ar ceda in fata la antene, in mod sigur or sa vrea si restul.
 • +4 (12 voturi)    
  c.n.a (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:27)

  mara88 [utilizator]

  excelent rcs&rds i-ai facut treaba c.n.a-ului care trebuia de mult ,sa -l ichida pe felix motanul(dupa mine mult mai nociv decat otv)
 • +6 (14 voturi)    
  !!! (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:27)

  Cris [anonim]

  Nu mi se pare corect ca eu daca am o firma, cineva sa imi impuna cu cine sa fac contracte si pe cati bani.

  Asistam la o lupta intre doua firme private care se desfasoara in felul urmator:

  - RDS nu vrea sa plateasca bani pentru niste posturi care nu fac 7 milioane de euro

  - Antena Group vrea ca RDS sa plateasca acei bani obligatoriu si sa difuzeze canalele mentionate.

  Logica mea lucreaza in felul urmator: De ce trebuie RDS sa plateasca 7 milioane de euro pentru 3 canale? Eu daca as avea o firma, nu as accepta acest lucru daca nu este fezabil din punct de vedere financiar.
 • -4 (12 voturi)    
  Done. (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:37)

  Bolovan [anonim]

  Gata...am semnat contractul cu UPC-ul. Luni merg sa-i anunt pe astia de la RDS sa vina sa-is recupereze echipamentul...
  Gata cu compania pupincurista.
  Nu ma uit la Antena 1 (de fapt...nici nu prea ma uit la TV)...dar n-am sa accept sa colaborez cu o firma ce da limbi in $%# tovarasului conducator ce conduce romania spre meleagurile gloriei etc.
  P.S. Voi postacii...dati minusuri din prostie sau sunteti platiti?
 • +1 (9 voturi)    
  RCS&RDS (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:40)

  sandu [anonim]

  Bine ca am scapat in sfarsit de cocinile lui Felix motanul-turnatorul.Bravo RCS&RDS si sa nu le mai introduca niciodata !!!
 • +6 (8 voturi)    
  CUM!!! (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:45)

  daniel [anonim]

  deci nu o sa-l mai vad "la ordinea zilei" pe super evazionistul Blanculescu cum infiereaza el cu manie proletara pe cei mai mari evazioniscti ai tarii?
  nu o sa-l mai vad pe Frumosu Dragos marele lider carnatar care in 52 de ani nu se poate mandri decat cu performanta de a se insura de 3 ori ( apropo daca il intrebati la ce se pricepe vi-l faceti dusman pe viata)?
  sau nu o sa-l mai vad pe radu tutdor specialistul care cu 3-4 laptopuri face statistica la nivel national?
  bai atunci o sa protestez!
  o sa protestez ca nu o sa o mai vad pe grevista foamei din caracal carea devenise marca inregistrata la antena 3!
  • -6 (8 voturi)    
   A3 (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:59)

   maria [anonim] i-a raspuns lui daniel

   Te uitai la ei ? Vad ca sti prea multe !
  • -2 (2 voturi)    
   Cum, esti un client fidel al A3 si te bucuri ca nu (Vineri, 20 aprilie 2012, 21:36)

   .... [utilizator] i-a raspuns lui daniel

   mai e transmis de RDS? Chiar asa, sa moara dusmanii mei!
 • 0 (6 voturi)    
  Ma bucur pentru cei de la B1 (Vineri, 20 aprilie 2012, 13:58)

  Christian [anonim]

  Li se va dubla ratingul si vor avea 10 telespectatori.

  PS: Chill cu voturile, portocale mecanice. Eu oricum ma uit doar la Discovery & Co. Dar daca tot va bucurati atat ca au scos Antenele (din categoria moarte lui Felix, comunistilor, lui Ilici... pick your choice, ca astea vi-s marotele), m-am riscat si eu cu o rautate la adresa postului TV care are mult brown-nose si putin rating.
 • +4 (6 voturi)    
  Frustrarea politichiei (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:04)

  Negru pe plantatie [anonim]

  Fac tot posibilul sa ma uit cat mai rar pe posturile romanesti, bine ca exista in grila de programe si Discovery sau National Geographic.
  Insa s-a inventat cel mai bun lucru de la bere incoace: TELECOMANDA! Nu-ti convine un post, schimbi canalul...simplu, nu?
 • -3 (7 voturi)    
  nu sunteti corecti (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:14)

  oana [anonim]

  nu este corect eu vreau sa vad antena 1 pentru ca este cel mai tare post.o sa imi scot digi pentru ca nu sunt corecti.vreau sa vad antena 1 imediat astfel maine scot digi
 • -2 (8 voturi)    
  Finalul marinarului (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:20)

  TED [anonim]

  E o comanda politica.....dar nu va speriati....e sfarsitul lui Basescu...cred ca trebuie pedepsit acest dictator hot,nincinos si tradator de tara....istoria se repeta...Ceausescu a fost impuscat.....ghici gicitoarea mea:CINE E URMATORUL?.....
  • +1 (5 voturi)    
   Urmatorul (Vineri, 20 aprilie 2012, 18:20)

   fred [anonim] i-a raspuns lui TED

   Pokeristul repetent! Grozava alegere. Ce fericiti vom fii.
 • +2 (6 voturi)    
  rating (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:21)

  qwert11 [utilizator]

  Cat pierde antena din rating prin decizia asta! Pro tv-ul isi freaca mainile de fericire!!
 • +2 (6 voturi)    
  Bătaie de joc (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:30)

  mihaicj [utilizator]

  Numai noi românii putem fi aşa idioţi ca să îi îmbogăţim pe toţi bandiţii. Antenele emit criptat pe un satelit, ca să nu se uite orice prost, dau semnal numai la distribuitori, apoi ăştia retransmit pe platforme DTH, cu calitate mult mai slabă a semnalului, către clienţi. Tot acest lanţ umflă buzunarele intermediarilor, în loc ca semnalul să fie liber de la început. În toată nu există aşa ceva, să ajung să dau bani la o companie de DTH ca să recepţionez programe gratuite, gen OTV sau RTV.
  Voiculescu ar trebui acuma să renunţe la criptarea PowerVu de pe W2, dacă îl ţin ouăle.
 • -3 (9 voturi)    
  Este un bun motiv de denuntare a contractelor (Vineri, 20 aprilie 2012, 14:37)

  vhcj vsjgdsgjv [anonim]

  Pai astia scot posturile cu audienta cea mai mare?
  Eu cred ca este politica asta. CNA ar trebui sa intervina urgent dupa parerea mea.
 • -3 (7 voturi)    
  Principiu (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:09)

  gotan [anonim]

  E vorba de principiu, de ce sa scoata posturi fara a fi anuntati si intrebati. Miine o sa scoata ProTV, Discovery, etc. ca le-a cerut nu stiu ce suma. Pai noi nu platim, sa plateasca si ei, ca au de unde, sa transmita de urgenta Antenele, ca diseara e meciul Steaua-Vaslui pe Antena 1 si GSP, si la noi pe satelit nu se prinde nimic. Cred ca ma mul la Dolce, ca sunt mult mai seriosi. Digi rusine! Faceti ceva si reparati prostia, si nu mai veniti cu surprize din astea.
 • -2 (8 voturi)    
  cenzura (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:16)

  ela [anonim]

  Nu este vorba de calitatea sau nu a acestor programe, este lipsa de respect fata de abonati care au semnat un contract bilateral cu rds cu grila continand si aceste posturi, chiar daca eu nu urmaresc asiduu antenele, incepe sa semene a cenzura portocalie!!!!
  Concluzia, javre!!Folosesc mijloc demn de eba, matematiciana de anastase, contrabandistul de mircea bass, aroganta de vass, udrea cea imbogatita din afaceri cu statul, oltean nenernic, toader cel hot, wisky-ul ambulant si chior...
 • -3 (7 voturi)    
  CNA-UL (Vineri, 20 aprilie 2012, 15:43)

  qwert11 [utilizator]

  SEDINTA DE URGENTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Rezolvati problema !!
 • -2 (12 voturi)    
  totusi o parere, normala... (Vineri, 20 aprilie 2012, 16:09)

  motzul_din_apuseni [anonim]

  As vrea sa scriu o parere normala, nu imediat ca posturile de tv sunt ale lu ala sau altu. In primul rand ca locuiesc in m-tii Apuseni, la inaltime, am parabolica, am platit pina in iunie 2012 la RCS RDS abonamentul.
  Mie imi trebuie programele pe care le am in grila oferita de firma in cauza, nu ma intereseaza ca e basel sau crinel patron. Ma intelegeti. Ma doare in cot cine e patron. Si ce bani invart ei.
  Pe voi miticii va intereseaza doar puterea si mizeria in care va miscati.
  Pe noi astia de la munte, asa prosti cum ne credeti, ne intereseaza sa primim ceea ce am platit.
  • +3 (9 voturi)    
   asta e buna... (Vineri, 20 aprilie 2012, 16:49)

   marius [anonim] i-a raspuns lui motzul_din_apuseni

   Si ce primesti de la Antene sau alte posturi romanesti....Antene, OTV, B1, Taraf etc?
   Daca tot pierzi timpul in fata Tv-ului mai bine te uiti la niste posturi serioase...Te rog sa-mi spui la ce te-au ajuata aceste posturi TV?
   Daca tot traiesti in munti mai bine te uiti la Bear Grylls ci nu la Ciuvica, Gadea and co.
   Inclusiv TVR-ul a inceput sa aiba emisiuni quality...gen „ora de business” a lui M Guran. Este o emisiune educativa care i-ar putea ajuta pe multi romani sa inteleaga mai bine realitatea economica....in schimb tu preferi sa te uiti la o balacareala politica in care auzi aceleasi nume...Basescu, Boc (personaje negative) si Antonescu, Ponta, Voiculescu (personajele pozitive care vor „salva” Romania). Toti sunt o apa si un pamant si isi urmaresc doar interesul personal...sa nu-mi spui ca marele chiulangiu Antonescu este un exemplu de urmat sau salvatorul acestei natii.
   Mai cititi si o carte si nu va mai lasati pacaliti de promisiuni electorale...
  • +2 (6 voturi)    
   Simplu (Vineri, 20 aprilie 2012, 19:32)

   bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui motzul_din_apuseni

   1) Contacteaza-i pe cei de la Antene3 si cere-le sa renunte la pretentiile aberante.

   2) Doneaza 7 mil de euro RCS-ului si sunt sigur ca vor baga din nou Antena 3
  • 0 (0 voturi)    
   nu ai inteles nene din apuseni. (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 20:41)

   marmarin [utilizator] i-a raspuns lui motzul_din_apuseni

   Si acum primesti ce ai platit. Daca vor mai trasmite antenele mai platesti in plus ca asa vrea felix. Asa ca mai gandestete. Se pare ca nu prea mai vrea numeni sa plateasa in plus , mai ales pentru antene. Eu le am incontinuare , pe cablu ,dar le-am scos de pe telecomanda. Nu ma mai uit de mult la televiziunile care spala ceere. Asa a ramas comunismul 50 ani. Sunt prea multi care isi lasa ceerele la curatat.
 • +8 (14 voturi)    
  Da (Vineri, 20 aprilie 2012, 16:38)

  cristi [anonim]

  Doamne ajuta. Sper sa urmeze exemplul RDS-ului si UPC-ul.
 • -3 (11 voturi)    
  Nu-i nimic ca exista competitie (Vineri, 20 aprilie 2012, 19:02)

  Blackness [anonim]

  Ok, eu platesc momentan pt un abonament, daca nu imi convine schimb providerul. Papa RDS, ai prea multi clienti daca iti permiti sa faci dinastea.
 • +6 (10 voturi)    
  felix ai innebunit?.. tocma acum mai draga? (Vineri, 20 aprilie 2012, 19:05)

  cornel [anonim]

  televiziile lui felix sunt cele mai jegoase din grila operatorilor de cablu....ar trebui transmise numai in ospicii .....la aceste haznale tv se adauga si cele ale sobolanului schiop....nu tu cultura, divertisment, numai bale, spume si ura....
  pun pariu ca javrele o sa le retransmita ca doar nu isi permit sa rateze indobitocirea generala taman acum in prag de alegeri.. si asta dupa ce au bagat fonduri din greu ca sa manance atat rahat tot invitatul la aceste jalnice canale de care mi-e scarba sa mai aud ca exista....
  cna-ul trebuia de mult sa le desfiinteze daca apara interesul cetatenilor romani.....
 • +3 (7 voturi)    
  Bye bye, latrinele! (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 2:00)

  Gheo [anonim]

  Inca o data mizeria securista de la latrinele media se revarsa tavalug peste multimea in deruta.
 • 0 (2 voturi)    
  Reziliati contractele, aveti tot dreptul! (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 7:13)

  mm [anonim]

  Atata agitatie in comentarii pentru NIMIC! In fond, avem de-a face cu acelasi tip de apucaturi de oameni prost crescuti ca si in cazul ciobanului Gigi Becali! Prin metode necinstite, banii si puterea au ajuns in Romania pe mana unor indivizi dubiosi, care uita cine este utilizatorul final si ce asteptari are el de la serviciile pe care le presteaza. Solutia e simpla, ca si la Steaua, unde stadionul a ramas gol pentru cativa ani iar Becali a obosit cautand alte surse de finantare a clubului! Cei care vor sa vada antenele reziliaza contractele cu RCS si uita ca exista aceasta companie! Cei care raman abonati la RCS sa nu uite insa ca s-a creat un precedent periculos: urmeaza sa dispara si alte posturi din grila RCS, sub privirea ingaduitoare a autoritatilor! Campania electorala nici n-a inceput si primele victime au si aparut!
 • +2 (2 voturi)    
  Ei si ce!? (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 8:10)

  Insfarsit [anonim]

  Foarte bine, eu am ajuns la aceasta concluzie acum mult timp cand le-am sters benevol din lista mea de programe, niste laturi ce nu merita privite!!!! HUOOOOO antenele !!!!!!!!!
 • 0 (2 voturi)    
  Niste cocalari. (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 8:25)

  SHINOBI [anonim]

  Atitudine de cocalar de ambele parti. Razboi intre Antena si RDS, doua grupuri de nemernici :)) Sa piara amandoua ca nu ma supar.
 • 0 (2 voturi)    
  hehe (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 9:50)

  vikingul [utilizator]

  "De aceasta decizie sunt afectati ..."

  va rog sa corectati greselile astea groaznice de exprimare:

  "De aceasta decizie beneficiaza ..."
 • 0 (2 voturi)    
  ha ha (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 10:12)

  ady [anonim]

  e clar ca e foame de bani de cand s-a taiat cordonu' de la stat..la antene vezi numai tzoape care scuipa pe cuc
 • +1 (3 voturi)    
  Cablu (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 10:42)

  Sharutza [utilizator]

  Din partea mea sa le scoata si de pe cablu, ca oricum nu ma uitam la ele.
 • +1 (3 voturi)    
  Biutiful ! (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 10:46)

  jack [anonim]

  Foarte buna decizia dar ar trebui sa inchida si protv-ul. Ambele tembeliziuni au emisiuni jalnice si de prost gust. La stiri nu vezi nimic altceva decat violuri, accidente, basescu, antonescu, ponta. Un mix extraordinar de daunator.
  In fiecare zi ni se spune la teveu ca tara asta e pe moarte, oamenii mor de foame si nu mai putem face nimic.
  Daca am mai deschide o carte din cand in cand, am incepe sa gandim si sa nu mai privim.
 • +1 (3 voturi)    
  Felix nu trebuia sa fie la parnaie pana acum? (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 11:34)

  Dang [anonim]

  Pana nu o sa dispara jegosu' asta de Voiculescu si toata sleahta pesedista romanii se vor diviza din ce in ce mai mult... asta de fapt este si interesul. Haznalele trustului Intact asta fac de dimineata pana seara: invrajbesc romanii intre ei si categoriile sociale intre ele: profesori, medici, ingineri, pensionari, someri, s.a.m.d.....
  • 0 (0 voturi)    
   Nu stiu de Felix, dar Basescu cred ca da. (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 15:44)

   .... [utilizator] i-a raspuns lui Dang

   Oricum, inca mai e timp.
 • +1 (3 voturi)    
  Antenele (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 11:44)

  johann [anonim]

  in Germania erau de mult scoase pe tusa. si nu numai acestea ci, si altele precum otv.
 • +3 (5 voturi)    
  felicitari RCS&RDS!! (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 12:24)

  constantini [anonim]

  Rog RCS&RDS sa scoata si din grila platformei cablu Antenele.
 • +1 (3 voturi)    
  sustin RDS (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 14:00)

  adip [anonim]

  Abonat fiind la cablu RDS ii rog tare mult sa scoata si de pe cablu antena 3.

  Gadea esti o mare dezamagire... ce ai fost si ce ai ajuns!
  Din preot al credintei in preot ai mizeriei, manipularii si minciunii.
 • +2 (2 voturi)    
  Problema este complexa (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 14:04)

  Doru Dascalu [anonim]

  Sunt putini dintre romani care au antena de satelit Digi in Romania. Majoritatea sunt cei din strainatate, care si-au luat echipamentul cu ei ca sa mai aiba vesti din tara.Am montat antene de Digi si 90% dintre ei spuneau ca le iau in Spania sau Italia, lasand o persoana responsabila sa plateasca abonamentul in tara. Deci romanii din strainatate nu vor mai putea sa vada aceste programe. Adica multe milioane de romani vor veni la alegeri in noiembrie "nemontati" contra sistemului din Romania.Daca se continua cu aceasta lipsa de programe, este un succes nemaipomenit al celor de la putere. Cool frate! Dar poate isi aduc aminte ca sunt si abonati la FocusSat care au luat echipamentul cu ei. Problema la FocusSat este ca majoritatea sunt in tara si daca FocusSat ar scoate niste programe, isi pierd multi abonati, ca altfel scoteau si ei din pachet grupul Intact. Si parca televiziunile private urlau mereu ca nu platim abonament ca sa le vedem.Acum aflu ca ele cer bani din greu la cei ce le retransmit programele. Asta ar veni cam asa.Unul are un magazin fara clienti, eu propun ca sa-i aduc 500 de clienti pe zi, nu-i cer nimic pentru asta, dar culmea este ca imi cere el mie bani ca sa aduc clientii. Tare.
  • 0 (0 voturi)    
   **** (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 18:59)

   thebblack [utilizator] i-a raspuns lui Doru Dascalu

   mie imi suna un pic altfel atitudinea intact. anume o recunoastere implicita ca le-a scazut mult audienta.

   nu poti sa zici ca vrei bani de la un furnizor de cablu din motivul ca "ai audienta" din simplul motiv ca esti prezent si la absolut toti concurentii respectivului operator. si oricum audienta absoluta a unui post sau a altuia are o relevanta destul de mica pentru operator.

   in schimb ceri bani in momentul in care celelalte venituri nu mai sunt suficiente. si marea majoritatea a acestor venituri vine din publicitate, care se plateste fix in functie de audienta.
 • +1 (3 voturi)    
  si unde e problema? (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 14:22)

  Alexandru [anonim]

  RDS a procedat corect protejandu-si clientii de o scumpire nejustificata a abonamentului. Atat timp cat CNA spune ca posturile sunt libere la preluare si retransmisie... Cine vrea antenele sa plateasca suplimentar daca acestea cer bani de la operatorii de cablu. Singura greseala RDS, faptul ca nu si-a informat in scris clientii ca vor fi eliminate posturile, este legata probabil de presiunea timpului. In alta ordine de idei cred ca posturile respective nu se mai afla de ceva vremi in telecomenzile romanilor. Oferta care cuprinde posturi tv profesioniste la calitate HD gen TVR, National Geographic, HBO sau Digi Sport nu cred ca mai lasa loc si penibilitatilor gen OTV sau Realitatea.
 • +2 (2 voturi)    
  no, si ? (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 16:01)

  arletty [anonim]

  care-i baiul ? Adica,paguba-n ciuperci. Eu le-as da in judecata pentru manipulare, pentru nivelul gregar la care au coborat discutiile, pentru incultura crasa a moderatorilor, pentru limbaj obscen, pentru instigari la violenta si multe altele, mi-e lehamite de antenele astea..... Una dintre cauzele marasmului actual din societatea romaneasca este existenta unor astfel de facaturi zise canale TV or cum le-o zice, destinate sa oreamreasca pe Felix si asociatii. Scurta memorie mai avem.. Om fi uitat cu ce se ocupa Felix ? Or alti colegi de-ai dumisale ? Rau fac colegii RDS.. ca nu scot si ei Antenele si tot ceea ce e gregar in peisajul media romanesti.
 • +1 (1 vot)    
  Despre antenele pe Digi tv (Sâmbătă, 21 aprilie 2012, 22:14)

  daniyl [anonim]

  Bine le-a facut ,de ce sa fie mai catolice decat papa,se plangeau acum cateva luni ca nu le retransmite digi pe antena 2 Acum au crezut ca astia de la digi vor inghiti acest pret (7 mil euro sau dolari ce or fi ), si cu celelelalte firme concurente sa fie mai moca ,iaca nu mai mere ,si de asta spun ca bine le-a facut , oricum mai mult pierde trustul lui felix la faza asta ,Si vor veni singuri la digi cu jalba in protap la digi acus ca vine campania electorala .
 • 0 (0 voturi)    
  uraaa..scapam de intoxicare comunist-bolsevica (Luni, 23 aprilie 2012, 5:19)

  Leopold [anonim]

  eu am scos din propria mea grila de programe, antena 1 si 3, surse clare de dezinformare si manipulare a mintilor fragile sau neinformate corect, cat despre pretentiile celor dela Antene nici nu ma mira pretul care l-au cerut, au nevoie de bani pt. campanie si uzeaza de toate tertipurile, incearca sa ruineze moral o firma de cablu, din punctul meu de vedere, n-o sa reuseasca...le-as adresa doar cuvantul "rusine" dar la domniiile lor in vocabular nu exista acest cuvant.
 • 0 (0 voturi)    
  Falsa fata a ANTENEI GROUP (Luni, 30 aprilie 2012, 22:27)

  eu [anonim]

  Ei spun ca RCS-RDS nu vor sa transmita si sa trateze cu ei. Sincer nu sunt persoanele cu care se pot negocia. Acum ca pierd cam vreo 15% din spectatori dau vina pe operatorul DTH. Dar se pare ca la fel au facut si cu cei de la FOCUS Sat si pe ei i-a somat sa le scoata din grila, deci nu e rea vointa din partea RCS-RDS. E nesimtirea grasa a antenistilor.
 • 0 (0 voturi)    
  rcs (Miercuri, 2 mai 2012, 12:26)

  alin [anonim]

  aici strica sigur rcs&rds ca nu au platit banii cei 7 milioane de euro cerute de antena group,avand in vedere ca ei obtin 30 milioane de euro pe luna de la abonati.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by