​Imola Zoltan de la McCann PR si Catalin Dobre de la McCann Erickson vor face parte din juriul festivalului international de publicitate New York Advertising Awards. Iar spoturile pentru "Aqua Carpatica" in care se afirma ca aceasta este "singura apa minerala carbogazoasa din lume, fara nitrati", iar "Aqua Carpatica plata este apa are concentratia cea mai mica de nitrati din Romania" induc in eroare publicul telespectator, apreciaza CNA.

  • Agentiile McCann Erickson si McCann PR vor fi reprezentate in juriul festivalului international de publicitate New York Advertising Awards, eveniment ce va avea loc in perioada 2-3 mai 2012, potrivit unui comunicat de presa. Imola Zoltan, managing partner McCann PR, va juriza la categoria Public Relations / Brand Communications, iar Catalin Dobre, group creative director McCann Erickson, va juriza la categoria Outdoor/Out-of-Home.
  • CNA a decis, joi, sa opreasca de la difuzare pe posturile TV mai multe reclame ale "Aqua Carpatica", apreciind ca spoturile, in varianta lor actuala, incalca reglementarile ce interzic publicitatea inselatoare. Potrivit deciziei comunicate de CNA, spoturile contin enunturi de natura sa induca in eroare publicul telespectator: "Singura apa minerala carbogazoasa din lume, fara nitrati!" si "Aqua Carpatica plata este apa cu cel mai scazut continut de nitrati din Romania/Aqua Carpatica plata are concentratia cea mai mica de nitrati din Romania".