Actionarii Ymens Teamnet, compania de cloud a Grupului Teamnet, fondat de urmaritul penal Sebastian Ghita, au decis in data de 22 noiembrie 2017 sa schimbe denumirea societatii in Ymens Technology Services, potrivit hotararii publicate joi, 18 ianuarie 2018, in Monitorul Oficial. Amintim ca printre ofertele depuse in cadrul controversatei licitatii de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT al APIA destinat platilor catre fermieri se numara si cea depusa de S&T Romania, in asociere cu Teamnet World Professional, avand ca tert sustinator pe Ymens Teamnet.

Bogdan Padiu, Ymens TeamnetFoto: Ymens.ro

Decizia din Monitorul Oficial

Decizia din Monitorul Oficial

Foto: Hotnews

Asociatii care detin 100% din capitalul social al Ymens Teamnet (a carei denumire a fost schimbata acum in Ymens Technology Services) sunt:

- Teamnet International SA, in insolventa, avand ca administrator special TNI Stock Invest SRL, reprezentata prin Nedelcu Radu-Bogdan - director general adjunct, care detine o cota de participare la profit si pierderi de 52,02%

- TNI Stock Invest SRL, reprezentata prin Stan George-Mihail - administrator, care detine o cota de 25,25%

- Storage Inventory SRL (denumire anterioara Invest Guidance SRL), reprezentata prin Padiu Bogdan - administrator, care detine o cota de 22,73%.

  • Asesoft International S.A si Teamnet International, firme urmarite penal pentru complicitate la trafic de influenta in forma continuata si spalare de bani in forma continuata

Padiu Bogdan (vezi poza) este actionar si directorul general al Teamnet International SA si atat el, cat si firma pe care o conduce sunt urmariti penal.

Pe 29 martie 2017, procurorii anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale impotriva S.C. Asesoft International S.A si S.C. Teamnet International S.A., ca persoane juridice, pentru complicitate la trafic de influenta in forma continuata si spalare de bani in forma continuata.

In plus, procurorii DNA au pus sechestru asupra unor bunuri imobile apartinand S.C. Asesoft International S.A. si S.C. Teamnet International S.A., in limita sumelor de 13.299.972 lei , respectiv 23.195.578,2 lei.

Administratorul SC Asesoft International, Cristian Anastasescu, si directorul SC Teamnet International, Bogdan Padiu, sunt urmariti penal, sub control judiciar, pentru complicitate la trafic de influenta si spalare a banilor, ambele in forma continuata, precum si constituire a unui grup infractional organizat, in cel de-al cincilea dosar in care e cercetat fostul deputat Sebastian Ghita.

In luna iunie 2017, magistratii Tribunalului Prahova au hotarat prelungirea interdictiei initierii procedurii de dizolvare sau lichidare a companiilor SC Asesoft International SA si SC Teamnet International SA. Cele doua firme sunt urmarite penal de DNA Ploiesti pentru complicitate la trafic de influenta si spalare a banilor, ambele infractiuni in forma continuata.