Dupa RCS, Antenele nu s-au inteles nici cu Focus Sat/UPC: Antena TV Group a retras operatorului de televiziune prin satelit dreptul de retransmisie a posturilor sale

de C. Ionescu     HotNews.ro
Vineri, 27 aprilie 2012, 11:53 Economie | Media & Publicitate


Antena TV Group a retras de vineri, 27 aprilie, operatorului de comunicatii prin satelit Focus Sat, detinuta de UPC Romania, dreptul de retransmisie a canalelor Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle si GSP TV, potrivit unui comunicat Focus Sat. Acesta precizeaza ca "decizia Antena TV Group intra in vigoare incepand cu data de 27.04.2012 in pofida clauzelor stipulate de acest contract" - anume actualul contract, pe care Focus Sat il considera in vigoare. Focus Sat are 283.000 de abonati. Compania precizeaza ca posturile vor mai fi disponibile abonatilor pana cand CNA va aproba cererea de modificare a grilei de programe.

UPDATE Imediat dupa declaratia Focus Sat, Intact Media Group a transmis la randul sau in comunicat, dar acesta nu are legatura cu Focus Sat, ci cu RCS. Mai precis, acesta arata ca RCS "isi sfideaza in continuare abonatii" si ca Antenele nu vor "achiesa propunerii RCS de a cere o suprataxa pentru programele TV Intact". Vezi comunicatul Intact mai jos.

UPDATE 2 CNA a primit solicitarea Focus Sat de modificare a grilei si o va discuta in sedinta de joi, 3 mai, potrivit presedintelui CNA, Rasvan Popescu. Potrivit acestuia, Focus Sat a transmis un tabel ce contine posturile ce vor intra in pachet pe satelit, tabel care nu contine Antena 1, Antena 3, Euforia si GSP, dar contine postul Antena 2. Rasvan Popescu:
 • "Atitudinea CNA va ramane prudenta, asa cum am procedat si in cazul RCS-Antena TV Group, cand nu am aprobat imediat solicitarea RCS de scoatere a acestor canale, Consiliul avand la dispozitie 30 de zile pentru a-si da acordul. Solicitarea celor de la UPC va intra in discutia Consiliului in prima sedinta. Tinand cont de zilele libere din perioada 1 mai, aceasta sedinta va avea loc joi, 3 mai".

Pe platformele de cablu ale distribuitorilor de televiziune, Antenele se prind in continuare, deoarece pe cablu se aplica principiul "must carry", stipulat in Legea Audiovizualului, potrivit caruia cablistii trebuie sa retransmita posturile libere la retransmisie, fara conditionari tehnice sau financiare (cum sunt Antenele). Principiul "must carry" nu se aplica distributiei pe platformele de satelit, precum Digi, Focus Sat, Dolce.

Decizia Focus Sat vine la o saptamana dupa ce posturile Antena Group au iesit din grila platformei de satelit a RCS&RDS, Digi. Platformele de satelit Focus Sat (UPC) si Digi (RCS&RDS) au aproximativ 1,4 milioane de abonati.

Asa cum RCS preciza, la sfarsitul saptamanii trecute, ca Antena TV Group a cerut 7 milioane de euro pe an pentru retransmisia programelor sale prin satelit, pret mult mai mare decat cele practicate pe piata, Focus Sat declara vineri ca Antenele i-au cerut "un tarif de opt ori mai mare".

Focus Sat declara ca:
 • Antena TV Group a retras operatorului dreptul de retransmisie desi Focus Sat considera ca actualul contract de distributie semnat intre cele doua parti este in vigoare
 • La inceputul lunii, Focus Sat a primit o solicitare scrisa din partea Antena TV Group, prin care operatorului i se cerea un tarif de opt ori mai mare pentru continuarea retransmiterii celor 5 posturi - cerere pe care Focus Sat o considera nejustificata
 • Focus Sat a demarat negocieri cu Antena TV Group pentru a ajunge la un acord, dar Antena Group nu a dorit sa renunte la solicitarea initiala
 • Situatia este una de neinteles, cu atat mai mult cu cat posturile TV vizate cat si cele apartinand Antena TV Group au fost declarate de proprietarul lor libere la retransmisie
 • Focus Sat a cerut CNA modificarea grilei de programe si, pana cand va primi aprobarea oficiala, posturile vor fi accesibile pe platforma de satelit

Comunicatul Facus Sat:

Declaratie Focus Sat Romania in legatura cu programele Antena TV Group

Bucuresti, 27 aprilie 2012 - Focus Sat Romania (operator de servicii de televiziune DTH)  doreste sa faca urmatoarele precizari, in legatura cu retransmisia canalelor TV apartinand Antena TV Group (Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle si GSP TV).

Incepand de astazi, Antena TV Group a retras operatorului Focus Sat dreptul de retransmisie a canalelor de mai sus, desi Focus Sat considera ca actualul contract de distributie semnat intre cele doua parti este in vigoare. Decizia Antena TV Group intra in vigoare incepand cu data de 27.04.2012, in pofida clauzelor stipulate de acest contract, agreat de ambele companii.

La inceputul lunii aprilie, Focus Sat a primit o solicitare scrisa din partea Antena TV Group, prin care operatorului i se cerea un tarif de opt ori mai mare pentru continuarea retransmiterii celor 5 posturi TV. Gasim nejustificata aceasta solicitare, care, odata acceptata, ar afecta pretul abonamentelor noastre si ar avea astfel impact direct asupra celor peste 283.000 de clienti Focus Sat.  .


Ne dorim ca abonatii nostri sa nu fie privati de vizionarea canalelor incluse in abonament, prin urmare am demarat negocieri cu oficialii Antena TV Group, pentru a ajunge la un acord. In ciuda eforturilor depuse pana acum, Antena TV Group nu a dorit sa renunte la solicitarea initiala si a refuzat orice propunere venita din partea Focus Sat. Situatia este una de neinteles, cu atat mai mult cu cat posturile TV vizate cat si altele apartinand Antena TV Group, au fost declarate de proprietarul lor libere la retransmisie, fara conditionari tehnice sau financiare pe teritoriul Romaniei.


Pentru a respecta legislatia in vigoare, Focus Sat s-a vazut nevoit sa solicite Consiliului National al Audiovizualului modificarea grilei de programe (acceptarea noii grile, fara cele 5 canale). In asteptarea aprobarii oficiale din partea acestei autoritati, clientii Focus Sat vor beneficia in continuare de posturile TV mentionate mai sus.


Consideram ca abonatii Focus Sat nu trebuie sa fie afectati de decizia Antena TV Group si dorim ca ei sa se bucure de grila de pana acum, in totalitatea ei. De aceea, ii asiguram ca Focus Sat a depus toate eforturile si continua sa faca toate demersurile necesare pentru a ajunge la un acord cu Antena TV Group. Avem in continuare incredere ca oficialii Antena TV Group vor fi dispusi sa colaboreze in vederea gasirii unei solutii.Comunicatul Intact legat de relatiile cu RCS:

Intact Media Group isi respecta promisiunea facuta telespectatorilor sai si revine cu informatii utile privind scoaterea abuziva de catre RCS a statiilor TV Antena1, Antena2, Antena3, Euforia si GSPTV  din grila de programe a platformei Digi .

RCS isi sfideaza in continuare abonatii, ignorind solicitarile acestora si urmarind un interes meschin: acela de a mari taxa de abonament, folosindu-se de  aceasta situatie.

Saptamina acesta le-am solicitat, intr-o scrisoare deschisa, sa dezvaluie sumele imense pe care le platesc pentru continut altor posturi de televiziune. Au refuzat sa arate deschidere in aceasta privinta, incercind sa isi induca in eroare abonatii,  cu scopul de a le putea justifica o noua marire a abonamentului.

In acest context:

Din respect fata de public, nu vom achiesa propunerii RCS, de a cere o suprataxa pentru programele TV Intact. Statiile noastre au fost intotdeauna in pachetul de baza al companiilor de cablu ,fiind repere de continut si de audienta in Romania.

Nu vom intra in jocul RCS care actioneaza impotriva intereselor abonatilor sai. RCS continua, cu buna stiinta, sa priveze telespectatorii de pe platforma Digi de un drept dobindit la semnarea contractului: accesul la toate programele din grila. Toti clientii RCS au prevazut prin contract accesul la programele noastre.


Nu vom accepta ca RCS sa impovareze telespectatorul printr-o crestere a taxei de abonament. RCS plateste sume importante pentru continut altor statii mult mai mici. Compania de cablu considera ca  sustinerea financiara a unui continut nisat e mai importanta decit interesul clientilor sai.


Ne datoram statutul de cel mai important grup de presa romanesc relatiei pe care am construit-o de-a lungul anilor cu publicul. Acesta ne-a ales si continua sa ne aleaga datorita calitatii , relevantei si impactului continutului creat de noi. Le vom sustine dreptul de a avea acces la programele noastre , asa cum s-a intimplat intotdeauna.


Dupa cum am afirmat inca de la momentul scoaterii abuzive de pe platforma de satelit Digi a programelor noastre, interesul telespectatorilor primeaza. Respectarea interesului telespectatorului inseamna prezenta posturilor TV Intact in pachetul de baza al tuturor operatorilor de cablu si de satelit. Miile de mesaje sosite din tara si din strainatate sustin acest adevar.  Abonatii RCS sunt telespectatorii nostri. Solicitam companiei de cablu sa nu ii ignore."

Sorin Alexandrescu,
CEO Antena Group

Citeste si:Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

19797 vizualizari

 • +45 (47 voturi)    
  sange pe toti peretii (Vineri, 27 aprilie 2012, 11:57)

  Mihai [anonim]

  Antenele isi dau pumni in gura zilnic, pe ascuns, dupa care ies insangeratii pe sticla tipand "sariti ca ma omoara!"
  • +30 (30 voturi)    
   Exact (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:32)

   Iuahn [anonim] i-a raspuns lui Mihai

   Asta se intampla. Vor sa pozeze in victime ale "regimului" care i-au interzis inainte de alegeri.
   • +11 (11 voturi)    
    Sper sa fie un nou MIC.ro (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:42)

    alex [anonim] i-a raspuns lui Iuahn

    Deja exista un precedent
   • +10 (10 voturi)    
    Prostul nu-i prost destul daca nu-i si fudul (Vineri, 27 aprilie 2012, 14:13)

    ogi [anonim] i-a raspuns lui Iuahn

    Antenistii se mindresc acum cu prostia lor .

    Viitorul lor este transmisia TV a antenutelor cu circuit inchis si in reluare .
  • +7 (11 voturi)    
   treaba se clarifica (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:37)

   florin [anonim] i-a raspuns lui Mihai

   Am crezut initial ca e o neintelegre comerciala intre Intact si RCS. Acuma apare si Focus Sat. Deci o singura concluzie: treaba e POLITICA. Este campanie si ei vor sa arata ca traim intr-o dictatura.
   • +4 (4 voturi)    
    ce? (Vineri, 27 aprilie 2012, 15:46)

    Mos Claudiu [anonim] i-a raspuns lui florin

    Acum şi cei de la UPC?
    Varanul cere de câteva ori mai mult decât cel mai scump post tv!
   • +6 (6 voturi)    
    Politica fortei... (Vineri, 27 aprilie 2012, 16:41)

    Daniel [anonim] i-a raspuns lui florin

    Este politica Fortei. Politica pumnului in gura dat de minerii de astazi, Ponta si Voiculescu.

    Miscarea au facut-o in momentul in care au fost siguri ca vor avea spatele asigurat, adica dupa ce a picat guvernul.

    Vor ajunge USListii la putere si cablistii vor trebuie sa cotizeze la ei, altfel pierd licentele si toata afacerea.

    Pe scurt: nici nu au preluat guvernul bine, ca isi arata coltii... De fapt vor neaparat sa preia controlul total asupra cablistiilor, sa dicteze ei cum si ince conditii vor fi transmise canalele lor.. Poporul trebuie indobitocit in continuare, prostimea trebuie sa cotizeze la conducatorii supremi.

    Blestemate fie zilele in care s-au nascut aceste jigodii...
  • -10 (12 voturi)    
   ei lasa (Vineri, 27 aprilie 2012, 13:19)

   manon [anonim] i-a raspuns lui Mihai

   ca nu e chiar asa, nu face imaculata imaginea rcs ca nu este deloc cazul....si astia isi bat joc si fac pe nici usturoi nu au mancat nici gura nu le miroase. Dovada ca tocmai au crescut abonamentul cu 4 lei...cu ce justificare??? canale scoase fara instiintare si prest crescut....pe ce baza? Nu mai vorbim ca nu au trimis contractele cu noua clauza la internet de si legea este data...
   • +4 (4 voturi)    
    dezinformari (Vineri, 27 aprilie 2012, 16:26)

    Floorin [utilizator] i-a raspuns lui manon

    lasa, nu mai dezinforma, felix!
    nu a crescut nici un abonament
   • +2 (2 voturi)    
    halatul mai ieftin (Vineri, 27 aprilie 2012, 16:29)

    Mihai [anonim] i-a raspuns lui manon

    RCS nu o fi imaculat (n-am de unde sa stiu) dar nu e subiectul in discutie...Incearca la UPC, poate sunt mai imaculati astia....
    • 0 (0 voturi)    
     oare? (Sâmbătă, 28 aprilie 2012, 9:35)

     Mos Claudiu [anonim] i-a raspuns lui Mihai

     Şi ei au retras de pe Focus Sat antenele varanului.
     Întrebarea: ce să facă cei din Maramureş că NU EXISTĂ UPC (excepţie: numai Sighet)?
     Din vârful Mesteacănului (MM) inclusiv satele adiacente este instaleta fibra optică până dincolo de Gutinul (au ajuns inclusiv în Vişeul de Sus)! Gici ciupercă, cine e?
     Aici se vede FOARTE CLAR CINE INVESTEŞTE.
  • 0 (0 voturi)    
   Asta cam asa e (Miercuri, 2 mai 2012, 5:10)

   Tebulescu [anonim] i-a raspuns lui Mihai

   Iti dau dreptate totala. Astia fac pe victimile, vrand sa para haituiti.
 • +26 (26 voturi)    
  Hahaha (Vineri, 27 aprilie 2012, 11:58)

  HP [utilizator]

  Foarte bine !

  Vor ajunge sa se urmareasca intre ei !
  • +14 (14 voturi)    
   Bine zis (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:25)

   nano2k [utilizator] i-a raspuns lui HP

   Felix stie exact cum e cu "urmaririle".
  • 0 (0 voturi)    
   bravo hahaha (Joi, 10 mai 2012, 18:14)

   costin [anonim] i-a raspuns lui HP

   Tare!! Mi-a placut asta cu urmaritul intre ei. Dupa parerea mea nu e un capat de lume daca nu mai sunt antelele. Din contra! Avem de unde alege! :)
 • +21 (21 voturi)    
  Foarte bine (Vineri, 27 aprilie 2012, 11:59)

  mavros [anonim]

  si asa nu ma uitam la nici unul din aceste canale, erau oricum de umplutura
 • +30 (30 voturi)    
  doamne, mi-e frica (Vineri, 27 aprilie 2012, 11:59)

  cristi [anonim]

  ce presiuni vor fi puse pe providerii de cablu daca va veni usl la putere, cati bani or sa primeasca antenele pentru sarguinta cu care au manipulat in numele usl atatia ani de zile...
 • +30 (30 voturi)    
  Yey (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:00)

  dan [anonim]

  Suntem in pericol sa creasca cu 2-3 puncte IQ-ul abonatilor.
 • +29 (29 voturi)    
  Mentalitatea lui Voiculescu (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:00)

  luci [anonim]

  In lipsa Loteriei Nationale, a Ministerului Industriilor, Voiculescu s-a specializat in tzepuit privati carora le cere bani pentru ce este gratuit.

  Aviz celor care vor sa lase USL adica PC-ul lui Voiculescu la putere. Vai de capul nostru o sa fie.
 • +21 (21 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:00)

  [anonim]

 • +19 (19 voturi)    
  Urmeaza Romtelecom-ul? (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:01)

  ciubex [utilizator]

  Urmeaza ca aceeasi soarta sa o aiba cei cu Dolce?
  • +5 (5 voturi)    
   sa fie asta tot? (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:27)

   nino2k [anonim] i-a raspuns lui ciubex

   sa nu incerce scuipatul de trust care se numeste Intact sa se inteleaga doar cu un operator, pentru a faulta restul operatorilor de satelit, pentru a crea migrari masive de retarzi care vor sa prinda Antenele si a-i face pana la urma sa accepte sumele si contractele si pe restu'...
   • +6 (6 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:36)

    [anonim] i-a raspuns lui nino2k

  • 0 (0 voturi)    
   x (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:32)

   CyberSky [utilizator] i-a raspuns lui ciubex

   In curand la antene... si dolce :))
 • +25 (25 voturi)    
  :) (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:02)

  nano2k [utilizator]

  Isi sapa groapa singuri...
  O sa planga niste babe ca nu mai prind Euforia Lifestyle...
  • 0 (2 voturi)    
   ... (Vineri, 27 aprilie 2012, 14:31)

   dan [anonim] i-a raspuns lui nano2k

   pai si eu unde mai vad Doctor Orz?
   • +2 (4 voturi)    
    Eu am o dilema si mai mare (Vineri, 27 aprilie 2012, 14:37)

    nano2k [utilizator] i-a raspuns lui dan

    Dilema mea e atat de mare incat cred ca s-a transformat din di-lema in tri-lema: eu unde mai vad un show pacatos?
 • +25 (25 voturi)    
  continuati asa (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:07)

  gigi [anonim]

  ar fi bine sa ceara bani si pentru retransmisia prin cablu, ca sa ajunga sa se uite doar voiculescu la antene :))
 • +22 (22 voturi)    
  yess!! (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:07)

  alin [anonim]

  daca o scot si de pe cablu e perfect..
 • +18 (18 voturi)    
  Se autoelimină ... deci RCS-RDS este de vină. (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:09)

  Ionuţ [anonim]

  Cine urmează? Poate Dolce sau Akta Satelit ...
 • +24 (24 voturi)    
  Multumesc UPC! (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:15)

  td [anonim]

  Ura! Am scapat de Felix din grila de programe? Daca dispare si OTV, in cepe sa-mi placa!
  • +2 (2 voturi)    
   dorinta ta se va indeplini (Vineri, 27 aprilie 2012, 14:51)

   Vlad [anonim] i-a raspuns lui td

   OTV mai are licenta doar pana pe 29 mai... asa ca wish granted :D...
 • +21 (21 voturi)    
  joc dur! (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:16)

  test [anonim]

  joaca dur Voiculescu!
  nu cred ca vre-un operator va accepta asemenea sume.
  s-a dovedit inca odata ca cei de la rds au avut dreptate....
  in curand va iesi si de pe platforma dolce....
  oare ce spera cu aceasta actiune? sa se ridice poporul roman, si sa ii pedepseasca oe operatori pentru ca nu vor sa ii plateasca cat cere? (sic!)
  sau pur si simplu a inceput sa arunce totul in joc pentru a obtine ceva simpatie suplimentara, in incerarea de a-l suspenda pe basescu din nou?
  sunt tare curios ce va urma....
  • +4 (4 voturi)    
   cum ce va urma? (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:40)

   florin [anonim] i-a raspuns lui test

   Dictatura ... interzicerea TV libere ... post unic
 • +18 (18 voturi)    
  Sa fie sanatosi (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:17)

  Cataleya [utilizator]

  Unde e vb de bani multi si de contracte, CNA nu detine absolut nicio putere de decizie. Si e corect asa.
  Litigiile dintre Intact si RCS sau care-or mai fi pe-acolo sunt de natura strict juridica.
  Doar justitia poate sa faca ordine in aceasta debandada.
  Se respecta contractul?
  Daca da, treaba e cat se poate de clara.
  Daca nu se respecta contractul, cel care l-a incalcat trebuie tras la raspundere , dar prin decizie judecatoreasca, nu prin cine stie ce sedinta si vot la CNA!
 • +17 (17 voturi)    
  O noua victorie! (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:17)

  Neica [anonim]

  Sper sa inceteze colaborarea cu toti operatorii de cablu si Antena 1 ,2, 3 etc sa fie transmise numai pe unde lungi radio. La Radio Erevan.
  • +3 (3 voturi)    
   x (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:35)

   CyberSky [utilizator] i-a raspuns lui Neica

   Radio Șanț :))
 • +17 (17 voturi)    
  foame de bani (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:17)

  goto [anonim]

  acum se vede de fapft cine e in foame de bani. daca pina acum puteai sa mai crezi ca rds este de vina pt scandal, acum e clar ca intact a pornit tot scandalul, nu cu o singura firma ci cu 2 dintre cele mai mare; si presupun ca vor mai urma. daca erau la sfarsit de contract cu firmele respective mai puteam crede ca e vorba de negocieri normale. dar cum intact vine cu pretentii de monopolits in timpul derularii contractelor, ce mai ramane de zis?!
 • +19 (19 voturi)    
  Bravo UPC , urmeaza Dolce Romtelecom? (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:17)

  Horia Kazan [anonim]

  Felicitari UPC , jos cu Felix machiaveli si mizeriile lui de programe !
  Cine le vrea sa isi cumepere antena pe Eutelsat unde sunt FTA (necodate!)
  Sper ca Dolce/Romtelecom sa faca acelasi lucru.
  Fara banii de pe stalit , Felix iese si din piata de publicitate si incet , moare si pe cablu!
 • +16 (16 voturi)    
  In sfarsit!!!! (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:19)

  Andor74 [anonim]

  Eram abonat la astia, nu la RDS si-mi parea rau ca numai la AIA le taie antenele....
  MA bucur ca le elibereaza si grila FOCUSSAT, platesc mai mult dar sper sa-mi dea programe de calitate!
 • +9 (9 voturi)    
  Hai si UPC-ul urmeaza Dolce (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:25)

  alex [anonim]

  Hai ca se poate, Romanul mai are o sansa sa-si limpezeasca creierii. Sper ca zero tv sa nu mai apuce 10 Mai
 • +12 (12 voturi)    
  Dau zece Antene pe un Discovery (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:26)

  Stefan [anonim]

  Ma intreb care e durerea Antenelor apropo de cit plateste RCS catre alte posturi. Calitatea nu se compara. Mai bine vad animale din natura decit animale cu doua picioare. Mai ales nebuni care tipa si ameninta gen Dana Grecu si alti. Mai bine sa se gindeasca sa puna un cerc cu 18 ani.
  Si cum sa nu creasca RCS costul abonamentului daca Antenele cer 7 milioane in plus ? De unde sa ii ia ? Ca pot sa mai bage si pentru ei, de acord ca sintem in Romania. Dar asta e usor de calculat, iei suma platita si imparti 7 mil la numarul de abonati. Si vezi usor cine minte sau fura. Apropo ce haioasa e folosirea cuvntului achiesa. LOL
  • +1 (1 vot)    
   :) (Sâmbătă, 28 aprilie 2012, 10:01)

   calin [anonim] i-a raspuns lui Stefan

   Plusez, dau oricate Antene pe un singur Discovery sau History sau National Geographics :).
 • +7 (7 voturi)    
  Multumesc RCS! (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:26)

  sdajkviuqce [utilizator]

  Tin sa multumesc pe aceasta cale RCS pentru ca a scos din grila un niste programe oricum nefolositoare. Nici sa ma plateasca ei si nu as privi la Kapatos si alte show-uri menite sa reduca IQ ul copiilor nostrii. Cate programe educative, culturale sau stiinifice ati vazut la Antene in ultimii ani?
 • +6 (6 voturi)    
  ca intotdeauna... (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:29)

  lucyan [utilizator]

  cei de la anateme sunt niste mizerabili si sfideaza inteligenta romanilor...
  ps cui ar trebui sa ma adresez sa scot din grila anatemele si sa platesc mai putin la abonament? de ce in romania esti obligat sa primesti la pachet fel de fel de programe tv pe care nu le doresti...
  ce fel de libertate este asta?
 • +11 (11 voturi)    
  antene- (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:30)

  d2arrow [utilizator]

  Sa inteleg ca in curand ne asteptam si pe Romtelecom DTH sa scapam de antenele lui voiculescu. Propunerea mea sincera ar fi sa nu uite de IPTV ca sa stim de o treaba.
  Realitatea este ca se intampla ceva la grupul intact, daca acestia tin mortis sa incaseze o groaza de bani pentru retransmisia acestor asa zise posturi tv.
  Impresia mea este ca aceasta brusca nevoie de cash, inseamna o incercare de a depasii un moment prost d.p.v.d economic, adica pe scurt sunt la un pas de faliment.
  O mare parte din veniturile lor sau epuizat( pe tv nu mai pot difuza bingo unde scoteau foarte multi bani, iar in energie au inceput sa fie reglementate niste situatii(vezi baietii destepti), care le erau foarte favorabile.
  • +6 (6 voturi)    
   Asta este un complot (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:49)

   Anjo [utilizator] i-a raspuns lui d2arrow

   Asta este un complot impotriva grupoului Intact. Cum este posibil ca sa se ralieze pozitiei RCS-RDS si UPC-ul? Cum isi permit ei sa nu plateasca grupului Intact suma de milioane de euro pentru a putea fi platiti urlatorii antenescieni, acele superbe specimene ale academiei de improscat cu noroi in toti si in toate? Astia de la Antene sunt prosti gramada, tavaliti pe jos si adunati cu furca. Se cunoaste ca a avut si o influenta Dan Diaconescu in infiintarea grupului Intact... aceleasi IQ-uri in ambele parti.
 • +6 (6 voturi)    
  Voiculescu (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:37)

  Mao [anonim]

  o sa cumpere toti satelitii (inclusiv cei militari) si o sa-i taie si el pe astia de la RDS si Focusat sa vada si ei cum este...in curand toate televiziunile vor fi doar ANTENA (1,2,3 etc.) si vor transmite doar cuvantarile lui Felix precum si succesele PC (fost USL)...
 • +4 (4 voturi)    
  Yupiii (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:40)

  Ton [anonim]

  Cand dispar si de pe cablu aceste mizerii?
  • +1 (1 vot)    
   daca te mobilizezi sa semnezi (Vineri, 27 aprilie 2012, 13:37)

   hanscecantalamitraliera [anonim] i-a raspuns lui Ton

   atunci vei trai clipa cand http://www.petitieonline.ro/petitie/02529049
 • +3 (3 voturi)    
  astia cu abonament la dth suntem de vina :) (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:40)

  paul [anonim]

  Eu unul cu DTH la Dolce, cand ajunge si la ei Antena cu "pretentiile", sper sa mi le scoata din grila si sa puna altceva in loc
  Conform contractului, ar trebui posturi cu acelasi continut, dar domnul Ciutacu si televiziunea unde profeseaza si "asistentele" de la Antene sunt intr-adevar unici si greu de inlocuit

  Asa ca poate folositi frecventele pe transponderul ala care se elibereaza cu antenele si euforia ca sa dati si pe DTH Dolce ce este pe Dolce IP si nu a avut loc (gen Discovery Investigation, si ce nu a mai incaput pe DTH si este pe IPTV ?)
 • +7 (7 voturi)    
  Dupa motiune le bag la loc (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:43)

  Felix Motanul [anonim]

  Lasa ca daram eu guvernul MRU azi si il pun pe ponta premier.Prima OUG va fi sa bag antenele inapoi pe satelit. si sa interzic cablistilor sa aiba posturi TV! Ori popa , ori hotx, eu am ales sa fiu hotz...CPM!
 • +4 (4 voturi)    
  nefericire mare (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:46)

  sorin [anonim]

  nefericirea este ca pe cablu inca vor ramane, este vorba numai de digi, adica antenutzele alea prinse pe balcon sau fatade... :(
  vreau sa-i scoata si din cablu :)
 • +6 (6 voturi)    
  Vreau si eu (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:47)

  Vasilev [anonim]

  Vreau si eu fara antene pls pls pls, scoteti dolce antenele!
 • +5 (5 voturi)    
  vai,nu se poate!!! (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:48)

  iulian-bz [utilizator]

  sa vedeti deseara ce adunare fac cei de la latrina 3,cei treii gaozari Gadea,Ciutacu si Mirciulica spagatus or sa-i atace cu ''vorbe grele'' in ''gura presei'' la ''sinteza zilei'' pe toti cei care-au indraznit sa-i lase pe intuneric,tocmai acum in prag de alegeri,si-au dat singuri cu stangul in dreptul,nu pot decat sa ma bucur,prostia se plateste!!!
 • +6 (6 voturi)    
  Nu ati inteles nimic (Vineri, 27 aprilie 2012, 12:51)

  droid04 [anonim]

  Sa va explic io bre cum vad lucrurile:
  Voiculescu, ca si Antonescu se vede deja cu sacii in caruta si la putere. Daca Antonescu a inceput deja imparteala ciolanului necastigat pe hartie, Voiculescu a inceput negocierea contractelor cu distribuitorii.

  Ia sa vedeti cand ajunge la putere cum le baga pe gat distribuitorilor ce preturi vrea el, si asta va insemna doar o crestere a tarifelor pentru abonati.
  Asa doar pentru ca "interesul telespectatorilor primeaza." :)
  • +3 (3 voturi)    
   corect (Vineri, 27 aprilie 2012, 13:31)

   NL [anonim] i-a raspuns lui droid04

   Asta cred si eu ca e planul lor pentru ca nimeni nu poate fi atit de stupid. Banii pe care ii cer acum sint atit de multi (de 7-8 ori) incit e batator la ochi. Practic Intact cere sa fie scos din grila ca sa aiba motiv sa strige ca au fost cenzurati si apoi, dupa ce cistiga puterea, au ei ac de cojocul cablistilor. Ce-i impiedica sa modifice legea astfel incit toti operatorii de cablu sa plateasca un fel de taxa de prima inmatriculare iar apoi sa gaseasca vreo modalitate prin care posturile TV care difuzeaza mai mult de 90% productii romanesti (sau care au litera A in sigla -- e tot aia) sa primeasca subventii de la stat pentru incurajarea productiei autohtone.
   E cusuta cu ata alba. Cum ziceam mai sus, nimeni nu poate fi atit de prost.
 • -5 (7 voturi)    
  Alo, OPC se aude??? (Vineri, 27 aprilie 2012, 13:10)

  manon [anonim]

  rcs-rds este o bataie de joc oricum o iei:
  - a marit abonamentul cu 3 lei fara nici o notificare.
  - desi initial am luat pachetulmaxim de programe si de filme inclusi cele doua DIGI de film a scos din grila abuziv 3 programe de filme si un DIGI film tot fara notificare; mai mult a emis factura ca si cum le aveam pe toate conform contractului;
  - desi legea cere ca toate servicii/produsele sau abonamentele sa fie detaliate in factura aceasta vine cu toate serviciile insumate fara a fi detaliate, desi am contract facut separat la date diferite. In felul asta nu iti dai seama ce modificari sunt la pretul fiecarui abonament. Desi am cerut expres scrsi si telefonic sa se detalieze factura ea tot ilegal intocmita este.
  - in factura apaer costuri legate de mentenanta motiv pentru care lunar iti mai baga mana in buzunar tot abuziv si iti pisca 3-4 lei dupa cum viseaza...
  OPC primeste plangeri, de ce nu ia masuri? OPC pentru ce exista si pentru ce isi incaseaza banii??
 • -4 (6 voturi)    
  inca ceva pt OPC si altii abilitati sa controleze (Vineri, 27 aprilie 2012, 13:17)

  manon [anonim]

  In atentia celor care pleaca in controale si lovesc tot in comerciantii mici si mijlocii cautand tot felul de motive inchipuite sa ii amendeze sau sa le umfle spaga:
  Asa cum mie agent economic mi se cere sa detaliez in orice contract exact fiecare bucata de mancare pe care o pun pe masa la un eveniment si fieacre suta de grame de bautura pe client tot asa sa faca bine sa ceara si acestui rcs-rds sa detalieze in contract exact foeacre canal pentru care se incheie contract. Vezi oferta pe net sau pe flyere faci contract acolo iti bifeaza aiurea niste casute care nu se "pupa" cu cele din filele autocopiante si apoi sustin sus si tare ca de fapt nu ai contract de genul pe care il sustii, apoi sustin ca de fapt niciodata nu ai avut canalele pe care tocmai ti le-a scos sau ca de fapt erau doar la promotie gratis 3 luni si apoi ti le scoate. Asa am patit eu!! Legea nu este aceeasi si pentru nesimtitii de la aceasta firma de 2 lei? Sa va mai spun ca operatorii lor te iau la misto la telefon si iti inchid telefonul daca ai tupeul sa iti sara tandara la mistocareala si bataia lor de joc?? Astept sa aiba soarta otv-ului sa dispara de pe piata...
 • 0 (0 voturi)    
  zile libere de 1 mai (Vineri, 27 aprilie 2012, 13:24)

  NL [anonim]

  Sa nu dea dracu' sa ne atace guvizii din Marea Neagra intr-o zi de 1 mai ca ne-ar surprinde pe toti la gratare, cu micu' in gura.
  Dar daca o meduza d-asta din CNA ar ramine fara carbuni de gratar si, cind s-ar duce la benzinarie, ar gasi un afis: "Liber de 1 Mai" -- cum s-ar simti?
 • +3 (3 voturi)    
  Despre motani... (Vineri, 27 aprilie 2012, 14:21)

  Rădulescu mă numesc... [anonim]

  Mi se pare mie sau nu e deloc întâmplător ce se întâmplă cu toate aceste firme operatoare de cablu care brusc scot toate Antele din grilă! Vreau să zic că defapt criza asta o fi pătruns pănă și în buzunarele stimatului Phelix? Oare nu cumva motanul se zgărcește din ce în ce mai mult la bani și ascunde problema financiară sub paravanul așa-zisei ”rea-voințe” a tuturor acestori moguli-media care încearcă să se ia la trântă cu Dănuț? Dar are oare vreo importanță?...
 • +3 (3 voturi)    
  Romtelecom (Vineri, 27 aprilie 2012, 14:39)

  mark_atmail [utilizator]

  Romtelecom, te rog frumos nu vrei sa intrerupi si tu antelele? Multumesc
 • +3 (3 voturi)    
  Focus Sat (Vineri, 27 aprilie 2012, 16:07)

  Marian [anonim]

  La stirea de acum cateva zile (cand se declansase scandalul dintre RCS si Intact), un spalat pe creier, care suferea enorm ca urmare a disparitiei Antenelor din grila de programe, sustinea ca a si renuntat la DIGI si a trecut la Focus Sat.
  Acum ca si Focus Sat si UPC, par sa se indrepte spre acelasi scenariu "jucat" deja de RCS, ma intreb ce o sa faca stimabilul dependent de minciunile antenistilor: va rezilia contractul cu Focus dupa o saptamana (platind penalizarile aferente) si va trece pe Dolce? Sau isi va pune nevasta sa se plimbe cu "furculita" pe la geam ca sa prinda ceva (chiar si cu purici)?
  Acum ce mai au de comentat "formatorii de opinie", "profesionistii" Antena 1&3? Si Focus si UPC tot ai puterii sunt?
 • 0 (0 voturi)    
  focus sat (Vineri, 27 aprilie 2012, 17:57)

  felixturnatorul [anonim]

  Uite aici :
  "Inseamna ca am stat abonat 3 zile la focussat
  Maine ma duc sa reziliez si cu ei.
  Asta e.Acum vad Antena 1 Sibiu pe DVB-T si restul pe satelit moca."

  http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=136877&page=3
 • +1 (1 vot)    
  Separare (Sâmbătă, 28 aprilie 2012, 8:07)

  ioan [anonim]

  Propun RCS, UPC, Dolce, etc pentru cablu. sa formeze un pachet de programe ale lui Felix, A1, A2, A3, Euforia, GSP. Pentru cine nu doreste aceste programe din pachet, firmele de cablu sa-i scada abonamentul neesential cat sa nu le afecteze veniturile. Sa vedeti atunci cati doritori vor fi sa-i scoata!
 • +2 (2 voturi)    
  Discriminare (Sâmbătă, 28 aprilie 2012, 10:13)

  Demostene [utilizator]

  Eu sunt abonat Dolce. De ce sunt discriminat si am antenele in grila de programe? Afara cu ele! Poate scade si abonamentul ca oricum e cel mai scump dintre toate platformele dth.
 • -1 (1 vot)    
  ochi de cal ? (Sâmbătă, 28 aprilie 2012, 12:36)

  me ion [anonim]

  pentru astia care nu vad exact rolul acestei manevre, puneti-va capul ala SEC la contributie !!! atat am avut de spus
 • +1 (1 vot)    
  doresc din inima/minte/soul (Sâmbătă, 28 aprilie 2012, 21:23)

  arletty [anonim]

  antenelor disparitie definitiva si irevocabila din peisajul media romanesc, primele vinovate de tembelizarea masselor largi de oamnei ai muncii si nemuncii de la sate si orase . Ca despre toxicitatea limbajului si marilor "teme" abordate de la aparitie pana in zilele noastre.
 • +1 (1 vot)    
  doresc din suflet / minte / inima (Sâmbătă, 28 aprilie 2012, 22:28)

  arletty [anonim]

  antenelor sa dispara pour toujours din peisajul media romanesc. Asta ar fi cea mai mare bucurie a mea, dupa caderea lui Pingelica !
 • 0 (0 voturi)    
  Mai exista o posibilitate "nebuna" (Duminică, 29 aprilie 2012, 20:41)

  etre [anonim]

  Banii astia sa fie taxa pentru alegerile USL, colectata de Antene.
 • 0 (0 voturi)    
  ana (Marţi, 11 februarie 2014, 12:27)

  ana [anonim]

  E foarte stranui ca nu au putut ajunge la o intelegere in legatura cu banii...oare cat de lacom poti fi si de nerusinat sa nu poti ajunge la o intelegere ca sa nu poate sute de oameni sa nu vada grupul antene"Rusine"sa le fie celor de la antena ca lasa oamenii pe jar si cand te gandesti ca mihai Gadea in Fiecare seara se Batea cu Pumnul in Piept pentru dreptate cu emisiunile lui..da recunosc ca urmaream emisiunea lui dar a cere bani mai multi pt a transmite cea ce inseamna scumpirea abonamentelor si oamenilor acuma le vine greu sa se aboneze in alta parte.dar asta este.se pare ca in tara asta toti sunt corupti si nimic nu se va schimba in tara asta nicio data asa vom ramane saraci si batjocura la astia care sun lacomi.
 • 0 (0 voturi)    
  ana31 (Marţi, 11 februarie 2014, 18:48)

  ana31 [anonim]

  eu nu inteleg rautatea oamenilor...fiecare se uita unde vrea frate...oricum orice ati spune voi cu siguranta 100% toti care ati comentat aici si pe celelalte sire-uri vati uitat si urmariti next star sau x factor sau emisiunile lui Dan Negru indiferent de ce spuneti...asa ca lasati rautatea deoparte ca viata e scurta si amarata.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by