CONSUMATOR
Expoziția dedicată genților Hermès, Chanel & Louis Vuitton
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Cele mai scumpe genți din lume, la București

de HotNews.ro
Vineri, 27 Nov 2020 Economie | Consumator
În premieră, o colecție din București, alcătuită din cele mai rare, scumpe și râvnite accesorii feminine din lume, considerate Rolls Royce-ul genților de firmă, create de Hermès, a fost pusă în vânzare prin licitație, la casa Artmark.
Parlamentul European
Foto: PE

Consumatorii din UE vor putea în curând să își apere drepturile în mod colectiv

de R.M. HotNews.ro
Marţi, 24 Nov 2020 Economie | Consumator
Parlamentul a aprobat marți o nouă lege care va permite grupurilor de consumatori să lanseze împreună acțiuni colective în UE. Noile norme introduc un model armonizat pentru acțiunea de reprezentare în toate statele membre. Acesta garantează protecția consumatorilor împotriva prejudiciilor colective și introduce garanții adecvate pentru a evita procesele abuzive, potrivit unui comunicat al Parlamentului European.
Expoziția Licitației de Celebrități și Autografe
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Angelina Jolie și Cristiano Ronaldo, joi, la București

de HotNews.ro
Luni, 23 Nov 2020 Economie | Consumator
Angelina Jolie, George Clooney, Uma Thurman, Cristiano Ronaldo, Novak Djokovich, Serena Williams sunt câteva dintre personalitățile ale căror autografe au ajuns, în premieră, la București, în cadrul ultimei licitații A10 din luna noiembrie. Evenimentul care încheie sesiunea de toamnă – Licitația de Celebrități și Autografe va avea loc joi, 26 noiembrie, ora 18:30, online, pe platforma Artmark Live.
Wish.com
Foto: Hotnews

Platforma Wish.com, pe pierderi și în 2020, vrea să iasă pe bursă

de CZ HotNews.ro
Vineri, 20 Nov 2020 Economie | Consumator
Platforma americană de comerț online Wish.com, folosită și în România de amatorii de chilipiruri, a înregistrat pierderi și anul acesta, în primele 9 luni, iar acum vrea să atragă finanțare vânzând acțiuni pe bursă.
Expoziția Licitației unui Vechi Colecționar de Artă și Observator Cultural
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Ultima fotografie a lui Nicolae Grigorescu

de HotNews.ro
Vineri, 20 Nov 2020 Economie | Consumator
În urmă cu 114 ani, pictorului național Nicolae Grigorescu i se făcea o ultimă fotografie. Acum, la un secol de când a fost realizată, rara fotografie al marelui maestru al artei românești este scoasă la licitație la începutul săptămânii viitoare, marți, 24 noiembrie, în cadrul Licitației unui Vechi Colecționar de Artă și Observator Cultural.
Elegant Mercedes 170 V, 1940 (mașina Comisarului Moldovan din filmul ”Un comisar acuză”)
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Mașina comisarului Moldovan, scoasă la licitație

de HotNews.ro
Joi, 19 Nov 2020 Economie | Consumator
Mai țineți minte mașina comisarului Moldovan, din filmul «Un comisar acuză»? Este un frumos Mercedes-Benz din 1940, model folosit în celebrele urmăriri din film, când legionarii conduși de Paraipan (Gheorghe Dinică) îl urmăresc pe comisarul Moldovan (Sergiu Nicolaescu). Același model de Mercedes-Benz, o raritate astăzi, este scos la licitația Artmark de Antichități și Curiozități din seara aceasta de joi, 19 noiembrie, ora 19:00.
Expoziția Licitației Săbii și Covoare
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Pasiunea tăioasă a lui Nicolae Ceaușescu

de HotNews.ro
Miercuri, 11 Nov 2020 Economie | Consumator
Pe lângă opere de artă de patrimoniu sau contemporană, obiectele de colecție completează alternativele investiționale în perioade instabile economic, precum este cea actuală. Astfel, Casa de Licitații A10 by Artmark propune colecționarilor, pasionaților de istorie și design, dar și investitorilor, un mix echilibrat de obiecte de colecție și artă decorativă, care reprezintă o alternativă de păstrare a economiilor. Motiv pentru care, în premieră, săptămâna viitoare, marți, 17 noiembrie, sunt scoase la licitație o veritabilă colecție de săbii, precum și câteva colecții de covoare, ambele rarități pentru piața de profil din România. Dedicată colecționarilor de artefacte istorice și design, dar și iubitorilor de tradiții românești sau orientale, inedita Licitația de Săbii și Covoare prezintă aproximativ 200 de piese de colecție.
Colecția Tourbillon a Licitației de Ceasuri la Palatul Cesianu-Racoviță
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Mai prețios decât aurul sau diamantele, în licitație, mâine, la București

de HotNews.ro
Luni, 9 Nov 2020 Economie | Consumator
O colecție prețioasă de ceasuri cu mecanism Tourbillon, prima de acest fel într-o licitație de profil în România, încununează prin unicitate evenimentul organizat de Casa de Licitații A10, marți, 11 noiembrie, ora 19:30. Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet, Zenith, Breguet, Ulysse Nardin sau Franck Muller sunt câteva dintre cele aproximativ 15 branduri de lux din lume care au inclus complicația tourbillon în fabricarea ceasurilor mecanice precise, toate ocupând locuri de top în licitația de mâine seară.
Expoziția Licitației de Artă Contemporană la Palatul Cesianu-Racoviță
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Tripla misiune

de HotNews.ro
Vineri, 6 Nov 2020 Economie | Consumator
Pentru prima dată în istoria Casei de Licitații A10 by Artmark este organizat un eveniment cu o triplă misiune. Licitația de Artă Contemporană de miercuri, 11 noiembrie pune la dispoziția colecționarilor lucrări de artă contemporană semnate de cei mai importanți artiști contemporani - Ghenie, Câlția, Baba, Piliuță, Pacea, Bălașa sau Brătescu, susține cauza nobilă a Asociației Militarilor Veterani de a construi un centru de reabilitare și cauza caritabilă a Hospice Casa Speranței, de a strânge fonduri pentru îngrijirea copiilor bolnavi incurabil. Totul într-un context epidemiologic delicat, cu susținerea ambasadorilor faptelor bune.
Black Friday
Foto: Dreamstime.com

Magazin online din România: „Black Friday nu este neapărat profitabil. De ce îl facem?”

de CZ HotNews.ro
Joi, 5 Nov 2020 Economie | Consumator
Evenimentul de vânzări cu reduceri Black Friday, devenit o obișnuință și în comerțul românesc, nu le aduce neapărat profit comercianților, a declarat, joi, managerul general al Fashion Days, unul dintre cele mai mari magazine online de haine și încălțăminte din România, el dezvăluind și nivelul investițiilor în promovare.
Expoziția Licitației de Ceasuri, Palatul Cesianu-Racoviță
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Ceasul recordurilor

de HotNews.ro
Miercuri, 4 Nov 2020 Economie | Consumator
Există performanțe în viață după care poți să-ți potrivești ceasul, cum ar fi recordurile și timpii excepționali ai unor sportivi de top. Exemplul brandului de ceasuri, cel mai râvnit actualmente - atât pentru standardul la care a ridicat realizarea tehnică, cât și pentru politica de brand-building de invidiat - vestitul Richard Mille, este expresiv și grăitor: creează cele mai complicate exemplare, în ediții limitate, special pentru și în asociere cu cei mai de vârf performeri ai lumii sportive, precum Nadal, Neymar sau Zverev. Asemenea două rarisime exemplare Richard Mille vor fi puse în licitație peste mai puțin de o săptămână, marți, 10 noiembrie, în cadrul Licitației Artmark a unei colecții de Ceasuri, primul eveniment de acest gen din al doilea semestru 2020.
Flaschenpost
Foto: Hotnews

Super-achiziție în Europa, până la 1 miliard Euro: Startup online care livrează bere acasă, cumpărat de Dr. Oetker

de CZ HotNews.ro
Luni, 2 Nov 2020 Economie | Consumator
Compania germană de produse alimentare și băuturi Dr. Oetker, prezentă și în România, a ajuns la un acord pentru a cumpăra un startup online care livrează o multitudine de sortimente de bere, apă îmbuteliată și alte băuturi la domiciliul consumatorului, scrie presa germană.
Expoziția Licitației de Artă Contemporană II
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Sprijin pentru Uniunea Artiștilor Plastici din România

de - HotNews.ro
Luni, 2 Nov 2020 Economie | Consumator
În premieră, Uniunea Artiștilor Plastici din România și Casa de Licitații A10 by Artmark unesc arta cu solidaritatea în jurul unei cauze nobile. Membrii Uniunii Artiștilor Plastici au donat lucrări de artă contemporană, în vederea strângerii de fonduri pentru susținerea activității creative și productive a UAP, inclusiv în vederea renovării platformei Combinatului Fondului Plastic.
HUAWEI Ecosystem
Foto: Huawei Romania
Articol susținut de Huawei România

Noi produse care completează ecosistemul Huawei și revoluționează productivitatea mobilă

de Smile Media
Luni, 2 Nov 2020 Economie | Consumator
Toamna aceasta, Huawei a lansat noi produse care completează ecosistemul propriu și oferă utilizatorilor o experiență excelentă în materie de productivitate mobilă, bazată pe inovație și tehnologii noi de înaltă calitate. Printre produsele recent lansate se numără dispozitive purtabile, laptopuri, dar și un nou smartphone.
Freshly
Foto: Hotnews

Startup de 1 miliard de dolari: Face de mâncare și livrează acasă, pe abonament

de CZ HotNews.ro
Vineri, 30 Oct 2020 Economie | Consumator
Un startup american care gătește și apoi livrează mâncarea la domiciului clienților, pe bază de abonament, a fost cumpărat de compania Nestle SUA, subsidiara americană a colosului elvețian care deține mii de branduri, ca Nescafe, KitKat sau Joe (în România).
Tricou al Echipei Naționale de Fotbal, cu autografele jucătorilor din lotul de seniori
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Ce au în comun Hagi și Traian Băsescu, Cristina Neagu și Meleșcanu

de Alexandra Ciordas HotNews.ro
Vineri, 30 Oct 2020 Economie | Consumator
Acesta se dovedește crezul comun al unor personalități publice ale societății românești, de la câțiva politicieni, precum Traian Băsescu, Gabriel Oprea, Raluca Turcan etc., la jurnaliști binecunoscuți, precum Carmen Avram, Adrian Ursu, Lucian Mândruță etc., ori sportivi de performanță, precum Tătărușanu, Horia Tecău, Alexandru Găvan etc., care au făcut front comun și au donat piese de colecție pentru a sprijini secțiunile caritabile din cadrul Licitației de Artă Contemporană din 11 noiembrie.
Cursuri LINK Academy
Foto: LINK Academy
​Articol susținut de LINK Academy

ÎNCEP CURSURILE! Alăturați-vă noii generații de viitori experți IT de la LINK Academy

de Smile Media
Vineri, 30 Oct 2020 Economie | Consumator
Noua generație de viitori experți IT va începe în curând cursurile la cele mai moderne programe educaționale de la LINK Academy. În următoarele 12 luni, ei vor dobândi cele mai căutate cunoștințe practice de pe piață și se vor alătura multora care deja au obținut un job sigur și foarte bine plătit.
Glovo
Foto: Hotnews

Cât câștigă un curier Glovo în București și cum privește platforma viitoarea directivă a salariului minim în UE

de CZ HotNews.ro
Joi, 29 Oct 2020 Economie | Consumator
Circa 5.000 de curieri sunt activi săptămânal, în medie, în România, pe aplicația de livrări Glovo, a anunțat, joi, un șef al platformei online, care a precizat, pentru StartupCafe.ro, cam câți bani primesc curierii în București și cum privește compania propunerea oficială de directivă europeană privind reglementarea salariului minim în Uniunea Europeană, lansată miercuri de Comisia UE.
Expoziția Licitației de Artă Contemporană
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

De 3 ori Ghenie într-o singură licitație

de HotNews.ro
Miercuri, 28 Oct 2020 Economie | Consumator
Extrem de rar, dar spectaculos de fiecare dată, avem prilejul să ne întâlnim la București cu un Ghenie autentic. Apariția din nou în licitații a celui mai bine cotat artist român contemporan va provoca probabil multă rumoare și interes de licitare în rândul colecționarilor de artă, atât autohtoni, cât și internaționali, câtă vreme la aceasta oră, se consideră în piața internațională că Ghenie este un must-have, fiind printre cei mai urmăriți și mai dezirabili artiști pentru orice mare colecție muzeală ori privată din lume. Ultima lucrare de Ghenie din seria ,,Lidless Eye”, ce deconstruiește portretul pictorului Van Gogh, apărută în licitație la Honk Kong în 6 octombrie, a fost adjudecată de Sotheby’s cu peste 5 milioane de euro, confirmând încrederea colecționarilor și investitorilor în valoarea și viitorul tânărului artist român.
Conferința "Berea face cinste României"
Foto: Captura
​Articol susținut de către Asociația Berarii României

De la 1 ianuarie 2021 intră la nivelul UE taxa pe plastic / Taxa de garanție în România ar putea să fie stabilită la 50 de bani/ambalaj în cadrul sistemului de tip garanție - returnare (DRS)

de Narcis Anton Smile Media
Miercuri, 28 Oct 2020 Economie | Consumator
Obiectivele UE de reciclare pentru 2025 sunt provocatoare pentru multe state UE, iar România reciclează în acest moment doar aproximativ 15% din deșeurile pe care le produce. Începând cu ianuarie 2021, România va fi nevoită să plătească o taxă către UE pentru cantitatea de plastic pe care o introduce pe piață și nu o reciclează. Din acest motiv, implementarea unui sistem de tip garanție - returnare (DRS) în România trebuie să se întâmple cât mai urgent.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by