CONSUMATOR
Centrul Vechi
Foto: USER UPLOADED

Patronii cer redeschiderea restaurantelor în interior: Antreprenorii sunt „împinși pe marginea prăpastiei”

de CZ HotNews.ro
Patronii de restaurante reuniți în organizația HORA solicită guvernului să permită redeschiderea localurilor cu tot cu unitățile de servire a consumatorilor în incintă, cu o serie de măsuri de limitare a răspândirii coronavirusului COVID-19.
Salariul minim
Foto: DepositPhotos.com

Criza COVID şi situaţia financiară a românilor: Aproape 50% dintre consumatori au înregistrat o reducere a veniturilor - sondaj

de RA HotNews.ro
Joi, 30 Iul 2020 Economie | Consumator
Actuala criză COVID-19 a surprins românii într-o poziție financiară fragilă, astfel încât peste 50% dintre consumatori afirmă că situația lor financiară curentă este precară sau oarecum vulnerabilă și doar 20% dintre ei se așteaptă la o îmbunătățire a acesteia în viitorul apropiat, potrivit unui sondaj realizat de o companie de specialitate.
Asus ZenBook
Foto: Asus

[P] Cele mai subțiri laptopuri ASUS proiectate pentru productivitate

de Smile Media
Joi, 30 Iul 2020 Economie | Consumator
ZenBook 13 (UX325)/ 14 (UX425): Cele mai subțiri laptopuri de 13,3 și 14 inchi din lume, ce au o gamă completă de porturi I/O. Cele mai recente modele ZenBook oferă două dimensiuni de ecran. Pentru cei care călătoresc frecvent există ultra-ușorul ZenBook 13 cu o greutate de 1,07 kg, iar pentru cei care preferă un ecran mai mare, există ZenBook 14 (UX425). Ambele modele sunt proiectate pentru portabilitate fără efort, având o carcasă integral metalică ce nu este mai groasă de 13,9 mm. ZenBook 13 și 14 sunt, de asemenea, incredibil de eficiente având o autonomie uimitoare de până la 22 de ore la o singură încărcare.
Logo Google, Facebook, Twitter
Foto: Colaj foto

Google, Facebook, Amazon, eBay și alte platforme online au eliminat sute de milioane de „reclame dubioase” la produse legate de coronavirus COVID-19

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Miercuri, 29 Iul 2020 Economie | Consumator
Google, Facebook, Amazon, eBay și alte platforme online au eliminat sute de milioane de „reclame dubioase” la produse sau servicii legate de coronavirusul COVID-19, în ultmele luni, într-o acțiune de combatere a înșelătoriilor pe internet declanșată la solictarea Comisiei Europene și a oficiilor naționale de protecție a consumatorilor din cele 27 de state UE, inclusiv România.
Restaurant cu terasa in Drumul Taberei
Foto: Hotnews

Patroni de restaurante: Și clienții sunt responsabili, pedepsele nu pot fi îndreptate doar asupra antreprenorilor HoReCa

de CZ HotNews.ro
Vineri, 24 Iul 2020 Economie | Consumator
O serie de patroni din domeniul restaurantelor și al turismului fac apel la clienți, atrăgându-le atenția că și ei sunt responsabili pentru respectarea regulilor de prevenire a combaterii pandemiei de coronavirus COVID-19. Patronii reuniți în Alianța pentru Turism (APT) mai spun, într-o scrisoare către premierul Ludovic Orban, că și afacerile din alte domenii sunt cel puțin la fel de expuse la riscurile COVID-19.
Splash
Foto: Hotnews

București: Încă 500 de trotinete electrice de închiriat, de la un startup românesc. Tarifele Splash

de CZ HotNews.ro
Marţi, 21 Iul 2020 Economie | Consumator
Încă 500 de trotinete electrice pot fi închiriate, cu telefonul mobil, în București, de la un startup românesc înființat anul trecut. Ce tarife are Splash.
Expoziția Licitației de Grafică a Școlii de la Paris
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Dali, Picasso, Klimt, Matisse și Magritte, la București

de Smile Media
Miercuri, 8 Iul 2020 Economie | Consumator
O bogată colecție de peste 100 de piese de grafică semnate de cei mai renumiți pictori moderni ai lumii - Dali, Picasso, Magritte, Matisse, Modigliani sau Chagall, reprezentanți ai fenomenului artistic cunoscut sub numele de Școala de la Paris, este scoasă la vânzare în Micul Paris pe 14 iulie, dată care marchează totodată Ziua Națională a Franței.
Suzuki lansează noul ACROSS
Foto: Suzuki Motors

[P] Suzuki lansează noul ACROSS, primul model hibrid de tip plug-in al mărcii

de Smile Media
Luni, 6 Iul 2020 Economie | Consumator
Suzuki, primul producător care oferă doar modele hibride în gama sa, anunță lansarea noului ACROSS. Un SUV robust cu valențe sportive, echipat cu un sistem hibrid de tip plug-in sofisticat dar și cu sistemul inovator 4x4 E-Four, ACROSS oferă performanțe și eficiență fără compromisuri, însoțite de abilitățile și designul unui SUV modern desăvârșit.
Expoziția de Valori Tradiționale la Palatul Cesianu-Racoviță
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Icoane din vremea lui Mihai Viteazul și Matei Basarab, scoase la vânzare

de Smile Media
Vineri, 3 Iul 2020 Economie | Consumator
„Sângele apă nu se face”, întrucât credința a reprezentat, de-a lungul istoriei, liantul care a păstrat unit poporul român, iar simbolul acesteia au fost icoanele. O moștenire valoroasă, în licitație, este reprezentată de icoanele din colecția artistei Cecilia Cuțescu- Storck, prima femeie din Europa care avea să predea la o catedră de arte decorative, în cadrul Academiei de Arte Frumoase din București, dar și o importantă activistă pentru drepturile femeilor din România. Colecția de 7 icoane pe glajă a fost realizată în ateliere transilvănene în sec. XIX-XX, având prețuri de pornire între 150 și 500 de euro.
Mai puțini bani
Foto: Pixabay

Produsele pe care nu le prea mai cumpără românii, pe fondul scăderii salariilor (sondaj)

de CZ HotNews.ro
Joi, 2 Iul 2020 Economie | Consumator
Consumatorii din România ar urma să renunțe la a mai achiziționa anumite produse, din cauza scăderii salariilor și a faptului că nu știu ce le rezervă situația economică din țară, din cauza crizei coronavirus COVID-19 - relevă un studiu de piață publicat joi de o firmă de specialitate.
Mircea Bica - CEO Nova Power & Gas
Foto: Nova Power & Gas
Articol susținut de Nova Power & Gas

Liberalizarea pieței de gaze naturale. Cât durează să îți schimbi furnizorul și ce presupune acest lucru

de Smile Media
Marţi, 30 Iun 2020 Economie | Consumator
Ai găsit în piață o ofertă mai bună decât cea a actualului tău furnizor de gaze naturale. Ce faci acum? Cum procedezi când vrei să treci la alt furnizor și ce ar presupune acest lucru? Ne răspunde Mircea Bica – CEO Nova Power & Gas.
Pocal transilvănean, din argint aurit, realizat de Paulus Roth, cca. 1680, cu picior și capac, piesă muzeală, de colecție
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

200 kilograme de aur și argint, în licitație

de Smile Media
Marţi, 30 Iun 2020 Economie | Consumator
Peste 200 de piese de colecție - monede rare, lingouri, bijuterii, obiecte muzeale manufacturate în celebre ateliere europene și românești sau medalii unicat, cântăresc aproximativ 200 de kg de aur și argint în licitația din 7 iulie, în timp ce prețul aurului a crescut la un maxim istoric de 15% de la începutul anului. În aceste condiții, investitorii caută în mod activ soluții de protejare a portofoliilor și găsesc în piața aurului, care a devenit cea mai dinamică în acest an, cel mai de încredere vehicul de tezaurizare.
AIK Energy
Foto: AIK Energy

[P] Ambiția celui mai mare importator de gaze: AIK Energy invită consumatorii să aleagă cel mai mic preț cu ocazia liberalizării pieței

de Smile Media
Marţi, 30 Iun 2020 Economie | Consumator
Liberalizarea totală de la 1 iulie este un pas important pentru maturizarea pieței gazelor naturale. Adoptarea principiilor de bază ale unei piețe concurențiale permite consumatorului să aleagă produsele și serviciile care i se potrivesc cel mai bine. AIK Energy, o societate britanică cu experiență încă din 2017 pe piețele de gaze și energie din Europa, invită consumatorii să se informeze despre noile condiții ale pieței și ofertele existente, și să aleagă cel mai mic preț.
Nescafe Dolce Gusto
Foto: eMAG

[P] Cele mai bune espressoare cu cafea Nescafe Dolce Gusto

de Smile Media
Luni, 29 Iun 2020 Economie | Consumator
Espressoarele Nescafe Dolce Gusto sunt unele dintre cele mai populare aparate cu capsule de pe piață. Clienții lor apreciază accesibilitatea și disponibilitatea capsulelor, precum și prețul avantajos al mașinilor. Nescafe este, de asemenea, una dintre cele mai importante mărci de cafea la nivel mondial, astfel că gustul rezultat nu poate fi altfel decât bun.
glo Hyper
Foto: British American Tobacco
Proiect Smile Media

Un nou studiu IRES identifică principalele motive pentru care fumătorii români fac trecerea de la fumat la produse cu potențial de risc redus

de Smile Media
Luni, 29 Iun 2020 Economie | Consumator
Primul studiu care analizează percepția consumatorilor români asupra produselor de încălzire a tutunului (THP) identifică motivele care determină fumătorii să treacă la produse cu potențial de risc redus. Peste 150.000 de români dețin deja un glo, dispozitivul de încălzire a tutunului din portofoliul British American Tobacco.
Arlechin - Corneliu Baba
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Maestrul și Ucenicii

de Smile Media
Vineri, 26 Iun 2020 Economie | Consumator
Maestrul Corneliu Baba, semnatarul unor opere perfect contemporane prin umanismul lor, a influențat generații de artiști români, tot mai râvniți la nivel internațional. Astăzi, maestrul se întâlnește cu o parte dintre ucenicii-artiștii săi contemporani în Licitația de Artă Contemporană și Postbelică din 2 iulie.
Dansatoarea - Marcel Iancu
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Reacția unui artist revoluționar

de Smile Media
Marţi, 23 Iun 2020 Economie | Consumator
Unul dintre inițiatorii mișcării artistice internaționale de avangardă, românul Marcel Iancu, care a revoluționat normele artei, contribuind la nașterea acestui fenomen la Cabaret Voltaire din Zurich în 1916, semnează 33 de lucrări de grafică și pictură, din care câteva, aferente chiar perioadei DADA – (1916-1920), rarisime la nivel mondial, care vor fi scoase la vânzare în Licitația unei Colecții de Avangardă, joi, 25 iunie.
Expoziția Licitației ,,Frumusețea salvează lumea''
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Artiști pentru Crucea Roșie Română

de Smile Media
Joi, 18 Iun 2020 Economie | Consumator
Într-o perioadă de grea încercare pentru omenire, arta a dovedit de-a lungul timpului că se comportă ca un salvator și un important pilon în susținerea unor cauze nobile. Arta contemporană ne dă curaj, prin panoul variat de abordări simbolice ale vieții contemporane sau prin explorarea unor subiecte sensibile la nivel mondial, devenind, astfel un jucător de excepție în viața comunitară.
Poetul Geo Bogza arată capului său peisajul cu sonde - Victor Brauner
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

"Eu care sunt negru și urât"

de Smile Media
Marţi, 16 Iun 2020 Economie | Consumator
„Vă voi vorbi despre oamenii petrolului și despre sufletul lor negru și mai inflamabil decât petrolul…
Vă voi vorbi despre crimele lui și ale oamenilor lui…
Eu care sunt negru și urât…
eu care murdăresc și distrug tot ceea ce ating
și care asemeni petrolului sunt ticălos, pătimaș și ignorant
și nu-mi pasă de prăpădul pe care vorbele mele îl aduc pe lume”

SONDAJ: Apartament sau casă cu grădină? Cum s-au modificat preferinţele dvs. după izolarea acasă?

de Smile Media
Marţi, 16 Iun 2020 Economie | Consumator
Perioada izolării a reprezentat o experienţă cu multe provocări pentru noi toţi. Cum a fost afectat stilul dumneavoastră de viaţă şi ce îmbunătăţiri sau upgrade vă doriţi să aduceţi locuinţei dumneavoastră?

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by