CONSUMATOR
Expoziția Licitației de Artă Decorativă - Vechi și Nou
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Ce au în comun Chuck Norris și Nicolae Ceaușescu

de HotNews.ro
La prima vedere am putea spune că puterea este cuvântul care caracterizează cele două personaje, însă este vorba de două fotografii în care este ilustrat celebrul actor Chuck Norris și cuplul dictatorial Nicolae și Elena Ceaușescu. Aceste rare fotografii de epocă, ce poartă autograful personalităților, alături de alte aproximativ 250 de obiecte vechi și noi sunt scoase la licitație joi, 22 aprilie, în cadrul evenimentului online – ,, Vechi și Nou, Licitația de ArtăDecorativă ”.
Televizor vs proiector
Foto: LG Electronics

Streaming Weekend: Ce să aleg – televizor sau proiector?

de A.Th.C. HotNews.ro
Vineri, 9 Apr 2021 Economie | Consumator
Proiector sau televizor, televizor sau proiector? Cei mai mulți avem un televizor în living, dar când cine vorba de înnoire singura opțiune nu este un alt televizor. Chiar dacă se înmulțesc televzioarele accesibile de mari dimensiuni, există o alternativă viabilă și competitivă în proiectoarele de calitate disponibile.
Muzica
Foto: pexels.com

Taxa pentru muzică ambientală (în pandemie): o radiografie tristă. Este o asociație salvarea?

de Vera Iurcu HotNews.ro
Joi, 8 Apr 2021 Economie | Consumator
Auzim muzică ambientală oriunde în spațiul public: în hoteluri, restaurante, magazine, săli de joc și până la parcuri de distracţie, şcoli de dans, muzee, gări sau cabinete medicale. Ca simpli consumatori, ne bucurăm auzul și uneori mai fredonăm melodiile cunoscute. Însă, dacă apleci urechea, auzi foșnetul banilor din această industrie și zumzetul de nemulțumire al celor implicați.
Sirenă - Irina Tănase
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Arta contemporană – de la Primărie la Palat

de HotNews.ro
Joi, 8 Apr 2021 Economie | Consumator
15 lucrări de artă, realizate de tineri artiști contemporani absolvenți ai Universității Naționale de Artă din București, expuse în urmă cu o lună în holul Primăriei Sectorului 1 din capitală sunt scoase la vânzare marți, 20 aprilie, în cadrul Licitației Artmark de Artă Contemporană.
Fallen Angel - Adrian Ghenie
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Opera lui Ghenie, mai scumpă decât portofoliul Constantin Brâncuși

de HotNews.ro
Marţi, 6 Apr 2021 Economie | Consumator
Cei mai mari artiști români din toate timpurile, conform ultimului top al valorii publice de adjudecare a operelor de artă, Constantin Brâncuși și Adrian Ghenie se întâlnesc peste două săptămâni în Licitația de Artă Contemporană organizată de Casa de Licitații A10 by Artmark. În cadrul evenimentului din 20 aprilie Adrian Ghenie este prezent cu două opere, iar Constantin Brâncuși cu un portofoliu compus dintr-un obiect-simbol și 4 fotografii celebre.
Expoziția obiectelor donate, la Palatul Cesianu-Racoviță
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Gheorghe Zamfir, Paula Seling și Iuliana Tudor, în licitație la Artmark

de HotNews.ro
Vineri, 2 Apr 2021 Economie | Consumator
Gheorghe Zamfir, Paula Seling, Iuliana Tudor și alți mari artiști ai scenei românești devin ambasadori ai unei fapte bune și se alătură cauzei caritabile ,,Pentru Luca”, punând umărul la colectarea unei sume de bani necesare pentru salvarea vieții micuțului Luca, în vârstă de 5 ani. Luca are o situație medicală complicată, a trecut deja printr-o serie de intervenții chirurgicale realizate local și mai necesită urgent un transplant de celule stem, operație care trebuie realizată în cel mai scurt timp, până la sfârșitul acestei luni aprilie, la Viena. Până la ora actuală, părinții lui Luca au reușit să colecteze doar 10.000 de lei pentru intervenția care costă 35.000 de mii de euro, sumă pe care trebuie să o transfere până la sfârșitul lunii aprilie către spitalul din Viena.
Expoziții de artă la Palatul Cesianu-Racoviță
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Recordurile licitațiilor lunii martie

de HotNews.ro
Joi, 1 Apr 2021 Economie | Consumator
Piața românească de artă reîncepe să crească. După un debut în forță în anii 2008-2011, pus temporar între paranteze în perioada diverselor crize ale anilor următori, a revenit la un trend crescător către sfârșitul deceniului trecut. Nu doar de creștere, dar și de reorganizare și modernizare profunde, prin transparentizare, reglementare și deschidere către cumpărătorii noilor generații, inclusiv prin accesibilizare online. Firesc până la urmă, ca cea mai elitistă piață investițională să se dezvolte și în România, dar printre ultimele, presupunând nu doar resurse financiare – de altminteri de un nivel relativ redus la acest început de dezvoltare a pieței – cât o deschidere culturală a participanților la tranzacțiile cu artă.
Electrocasnicele Samsung, cumpără timp pentru noi
Foto: Colaj foto
​Articol susținut de Samsung

Tehnologia care "cumpără" timp și sănătate pentru noi. Electrocasnicele Samsung, construite ca să ne facă viața mai ușoară

de A.C. Smile Media
Vineri, 26 Mar 2021 Economie | Consumator
Pentru generația noastră, spre deosebire de părinții și bunicii noștri, mașina de spălat, combina frigorifică sau purificatoarele de aer au devenit o normalitate, rutina vieții zilnice în care electrocasnicele există pentru a ne face viața mai ușoară. In ultimii ani, tehnologia folosită în realizarea acestor “device-uri” este tot mai performantă și oferă tot mai multe facilitați, cumpărând practic timp pentru noi. Acum, dacă uiți să bagi toate hainele în mașina de spălat, soluția e simplă: le introduci oricând îți aduci aminte în timpul ciclului de spălare. Nu mai vrem să pierdem timp cu decongelarea frigiderului? E simplu, nu mai trebuie să o facem, opțiunea No Frost devenind noul standard. Vrem să știm exact care este calitatea aerului pe care îl respiram în dormitor? Nimic mai ușor: purificatoarele de aer tot mai performante curăță aerul rapid și ne arată exact ce respirăm noi și familia noastră.
Prima licitație de artă Artmark dedicată unei artiste
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Prima femeie. Prima licitație de artă Artmark dedicată unei artiste

de HotNews.ro
Joi, 25 Mar 2021 Economie | Consumator
Artmark este onorat să dedice pentru prima dată un eveniment de expoziție și licitație în mod exclusiv unei artiste, cumva consonant numelui simbolic ce îl poartă, Eva. Este vorba de Eva Cerbu, fostă Eva Kauffman, pictor și sculptor, de extracție interbelică și de anvergură istorică, manifestă în avangarda feminină a interbelicului târziu, precum și în realismul militantist al perioadei postbelice.
Maserati Spyder biturbo convertible, 1988, a aparținut lui Sir Elton John
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Mașina lui Elton John, scoasă la licitație

de HotNews.ro
Luni, 22 Mar 2021 Economie | Consumator
Acum câteva decenii era condusă de Elton John, iar astăzi reprezintă o rară bijuterie auto și este scoasă la licitație joi, 25 martie.
Energie - Adrian Ghenie, în Expoziția Licitației de Primăvară la Palatul Cesianu-Racoviță
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Se vinde cea mai mare operă a lui Adrian Ghenie, din România

de HotNews.ro
Joi, 18 Mar 2021 Economie | Consumator
Premieră pentru piața românească de artă - o operă de mari dimensiuni, semnată de artistul contemporan Adrian Ghenie, este scoasă la licitație pentru prețul de pornire de 100.000 de euro. Atât prețul cât și mărimea operei fac ca ,,Energia” să reprezinte cea mai valoroasă lucrare din cele aproximativ 200 de capodopere din Licitația de Primăvară care va avea loc marți, 23 martie.
Mall
Foto: Pexels

Peste 30% dintre români nu frecventează restaurantele din mall în contextul COVID-19: Studiu

de Adi Iacob HotNews.ro
Marţi, 16 Mar 2021 Economie | Consumator
Pe fondul pandemiei, obiceiurile de consum s-au schimbat semnificativ în ultimul an, influențând, astfel, evoluția afacerilor din diverse zone de activitate. Dacă înainte de pandemie, doar 7% dintre oameni declară că nu mergeau niciodată la restaurantele din centrele comerciale, astăzi procentul a crescut la 32%, potrivit unui studiu despre comportamentul de consum al românilor privind restaurantele din mall.
Piesă istorică Steinway & Sons, pian vertical model Vertegrand
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Cel mai valoros pian, scos la licitație

de HotNews.ro
Marţi, 16 Mar 2021 Economie | Consumator
Considerat cel mai bun instrument muzical vertical din istorie și favoritul profesorilor și al muzicienilor profesioniști, pianul Steinway & Sons, model Vertegrand, este scos la licitație pe 25 martie, pentru un preț de pornire de doar 500 de euro.
Asigurare UNISAFE
Foto: UNIQA Asigurari

[P] Cum poți avea grijă de cei dragi când totul pare nesigur în jur? Cu asigurarea UNISAFE le faci ziua de mâine la fel de sigură ca cea de astăzi

de Smile Media
Luni, 15 Mar 2021 Economie | Consumator
În timp ce te zbați să-ți reconstruiești rostul și ritmul vieții în această perioadă agitată, un singur factor pare să rămână constant în viața ta: incertitudinea. Iar în spatele ei, o întrebare te preocupă când gestionezi, în același timp, proiecte, sarcini de serviciu și activități în familie: Ce se întâmplă cu cei dragi dacă tu pățești ceva? Cum îi protejezi din punct de vedere financiar, dacă cel mai pesimist scenariu devine realitate?
Virgil Popescu, la Ministerul Energiei
Foto: Facebook

Virgil Popescu: Există practici comerciale incorecte la încheierea contractelor de energie

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 14 Mar 2021 Economie | Consumator
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, susține că există practici comerciale incorecte la încheierea contractelor de energie, subliniind că ”există clauze contractuale care pun consumatorul casnic pe poziții de inferioritate în fața furnizorului”.
Zbor cu avionul in timpul pandemiei de coronavirus
Foto: Xinhua / Zuma Press / Profimedia

Covid-19: ONU, împotriva vaccinării obligatorii pe zborurile internaționale

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 12 Mar 2021 Economie | Consumator
Vaccinarea pasagerilor nu ar trebui să fie obligatorie pe zborurile internaționale, a declarat vineri agenția ONU pentru transportul aerian civil, care a emis o serie de noi recomandări pentru revigorarea sectorului, decimat de pandemie, potrivit AFP.
Cap de copil (Micuța unguroaică), în expoziția Licitației de Primăvară
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

„Micuța unguroaică”, scoasă la licitație

de HotNews.ro
Vineri, 12 Mar 2021 Economie | Consumator
Marele maestru al frumuseții românești, Nicolae Tonitza, o prezență specială în cel mai mare eveniment al pieței de artă din România din primul trimestru, dedicat operelor clasicilor picturii românești, datorită unei capodopere de importanță muzeală. Pe 23 martie, în cadrul Licitației de Primăvară, se scoate la licitație, cu prețul de pornire de 50.000 euro, opera „Cap de copil (Micuța unguroaică)”, semnată de Nicolae Tonitza.
Congelator vertical sa ladă frigorifică?
Foto: eMAG

[P] Congelator vertical sau ladă frigorifică? Ce să alegi?

de Smile Media
Luni, 8 Mar 2021 Economie | Consumator
Ce este mai practic: un congelator orizontal (ladă frigorifică) sau un congelator vertical? Ce pot face cu spațiul pe care îl am? Care se potrivește mai bine din punct de vedere estetic?
Cum alegi cel mai potrivit aragaz
Foto: eMAG

[P] Cum alegi cel mai potrivit aragaz pentru tine și bucătăria ta?

de Smile Media
Vineri, 5 Mar 2021 Economie | Consumator
Un aragaz este un aparat electrocasnic indispensabil în fiecare casă, chiar și în cele în care nu se gătește foarte des. Din fericire, și aragazele, la fel ca și celelalte electrocasnice, au beneficiat din plin de avansul tehnologic din ultimii ani.
BT Pay
Foto: BT
Articol susţinut de Banca Transilvania

Calitatea relaţiei cu banca depinde de actualizarea datelor. Ce trebuie să ştie clienţii

de HotNews.ro
Miercuri, 3 Mar 2021 Economie | Consumator
Actualizarea datelor clienţilor este unul dintre cele mai dezbătute subiecte în legătură cu băncile şi cu toţi cei care au conturi bancare – persoane fizice sau companii. Mai întâi de toate, nu este un proces arbitrar al băncilor pentru a aduce clienţii în unităţi, ci este unul necesar, pentru a proteja toţi participanţii în sistemul financiar - clienţi, bănci sau instituţii publice.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by