CONSUMATOR
Piața de carte românească
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

7000 de euro pentru cateva pagini scrise de Emil Cioran

de HotNews.ro
Vineri, 26 Nov 2021 Economie | Consumator
Manuscrisul enunțat de Emil Cioran în timpul creării volumului „Cartea Amăgirilor” a fost adjudecat aseară pentru 7.000 de euro în cadrul Licitației de Carte Rară, Hărți și Manuscrise. Prețul a crescut în licitație de 6 ori, pornind de la 1.800 de euro, fiind cea mai mare valoare de adjudecare a unui lot. O evoluție impresionantă a avut și cartea scrisă de Dimitrie Cantemir – „Istoria Imperiului Otoman” cu 22 de gravuri ce ilustrează portretele sultanilor, fiind adjudecată pentru 6.000 de euro.
Buget Rabla, epuizat in 5 minute
Foto: Ministerul Mediului

Rabla pentru electrocasnice decembrie 2021: Bugetul de 14 milioane de lei din Etapa I s-a epuizat în 5 minute / Când vor putea fi folosite în magazine voucherele

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Vineri, 26 Nov 2021 Economie | Consumator
Bugetul de 14 milioane de lei destinat voucherelor pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi frigidere/ combine frigorifice/ lăzi frigorifice/ congelatoare s-a epuizat în 5 minute de la deschiderea primei sesiuni din decembrie a programului Rabla pentru electrocasnice, care a avut loc vineri la ora 10:00. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat pentru HotNews.ro că au fost generate 35.000 de vouchere și 'azi sau mâine vor fi validate de AFM pentru a putea fi folosite în magazine'.
ASUS Vivobook Pro 14X OLED: creativitate în mișcare
Foto: Asus

[P] ASUS Vivobook Pro 14X OLED: creativitate în mișcare

de Smile Media
Vineri, 26 Nov 2021 Economie | Consumator
Seria de laptopuri ASUS Vivobook Pro a fost creată pentru a oferi creatorilor din toate domeniile (designeri, graficieni, fotografi, vloggeri sau programatori) portabile care să rivalizeze cu un sistem desktop. Și, chiar dacă modele de laptopuri performante mai există pe piață, Vivobook Pro 14X OLED reușește să facă acest lucru într-o carcasă ultra-subțire, cu o greutate de doar 1.45 kg fără niciun compromis legat de performanță și tehnologii inovatoare proiectate pentru productivitate non-stop.
Control ANPC
Foto: ANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

ANPC: Suspendare temporară a activităţii şi amenzi de 45.000 de lei pentru trei magazine Mega Image şi Carrefour din Bucureşti

de V.M. HotNews.ro
Joi, 25 Nov 2021 Economie | Consumator
Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au aplicat amenzi de circa 45.000 de lei în urma unor controale efectuate la trei magazine din Bucureşti, aparţinând lanţurilor de retail Mega Image şi Carrefour, pentru nerespectarea prevederilor legale din domeniu, a anunţat joi ANPC.
Licitația de Fapte Bune
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Numărătoare inversă pentru Licitația de Fapte Bune: donații de 100.000 de euro

de HotNews.ro
Joi, 25 Nov 2021 Economie | Consumator
Chiar dacă mai sunt încă 2 săptămâni până la evenimentul-bilanț al carității anului 2021 – Licitația de Fapte Bune, cele 6 fundații implicate au primit deja donații în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Sumele donate se vor materializa în proiecte educaționale, sociale, de mediu sau sănătate. Evenimentul-premieră, din 8 decembrie, este organizat de Casa de Licitații A10 by Artmark în beneficiul celor 6 fundații participante la proiect: Asociația Agent Green, Asociația Blondie, Crucea Roșie Română, Fundația Digital Nation, Fundația Hope and Homes for Children și Asociația Militarilor Veterani.
Laptopuri ROG cu diagonală de 13 - 15 inch perfecte pentru gaming
Foto: Asus

[P] Laptopuri ROG cu diagonală de 13 - 15 inch perfecte pentru gaming

de Smile Media
Joi, 25 Nov 2021 Economie | Consumator
​Laptopurile de gaming Republic of Gamers sunt etalonul de portabilitate și performanță, iar modelele cu ecran de 13 - 15 inch sunt alegerea cea mai bună pentru amatorii de lupte virtuale în cele mai variate locații. Gama curentă de laptopuri ROG acoperă nevoile tuturor gamerilor și vine cu o calitate a construcției de invidiat și o performanță care nu se diminuează în timpul lungilor sesiuni de gaming.
Noile Michelin CrossClimate 2: anvelopele pentru tot anul
Foto: Michelin

[P] Noile Michelin CrossClimate 2: anvelopele pentru tot anul

de Smile Media
Miercuri, 24 Nov 2021 Economie | Consumator
Michelin a prezentat în această toamnă noua sa gamă de anvelope All Season, Michelin CrossClimate 2, care pot fi „purtate” timp de 365 de zile pe an. Au fost dezvoltate pentru a face față majorității condițiilor meteorologice, astfel încât, fie că este frig, cald, ploaie sau ninsoare, să nu fii nevoit să schimbi anvelopele mașinii tale.
Black Friday la Godeal24
Foto: GoDeal24

[P] A mai rămas doar o săptămână! Super reducere de Vinerea Neagră - Windows 10 redus la 7 EUR

de Smile Media
Marţi, 23 Nov 2021 Economie | Consumator
Sezonul de cumpărături depășit Vinerea neagră a rămas doar o săptămână. Ai planificat deja o listă de cumpărături? Grabă! Black Friday este încă aici și Godeal24 își lansează deja propria vânzare: Descoperiți cele mai bune oferte pentru cheile software și obțineți Windows 10 Pro la 7 EUR. Office 2019 scăzut la 26,26 € sau Office 20201 Pro la prețul de 36,99 €, inclusiv câteva pachete foarte atractive pentru Windows 10 + Office cu până la 62% reducere!
Expoziția de Carte Rară, Hărți și Manuscrise la Palatul Cesianu-Racoviță
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Se vinde prin licitație manuscrisul Emil Cioran pentru "Cartea Amăgirilor"

de HotNews.ro
Luni, 22 Nov 2021 Economie | Consumator
Cărți cu autograf și importante manuscrise, provenind majoritatea din două colecții importante – a familiei Țuculescu-Galaction și a poetului avangardist Sașa Pană – sunt scoase la licitație joi, 25 noiembrie. Unele exemplare poartă semnătura olografă a unor mari scriitori, precum Emil Cioran, Mircea Eliade, Marin Preda, Nichita Stănescu, George Bacovia sau Tudor Arghezi, iar alte vechi și rare ediții de colecție sunt scrise de Dimitrie Cantemir, Andrei Șaguna ori reginele României, precum Regina Elisabeta și Regina Maria și poartă ex-librisul unor biblioteci celebre.
Carne de pui
Foto: pxhere.com

Mihai Ponea (ANSVSA): În acest an avem sute de tone de alimente contaminate retrase de pe piaţă

de V.M. HotNews.ro
Sâmbătă, 20 Nov 2021 Economie | Consumator
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a retras şi distrus de pe piaţă, în ultimele luni, sute de tone de alimente contaminate, anul acesta înregistrându-se o creştere cu 30-40% a alertelor alimentare, fie că vorbim de carne de pasăre cu salmonella, fructe şi legume cu pesticide sau îngheţată şi peşte cu listeria.
Rohlik
Foto: Hotnews

„Unicornul” ceh de comerț online Rohlik intră în România și face angajări, într-un asalt în țările latine

de CZ HotNews.ro
Vineri, 19 Nov 2021 Economie | Consumator
„Unicornul” ceh Rohlik a anunțat oficial, că, din 2022, își va lansa în România serviciul de comerț online cu alimente, într-un asalt asupra țărilor latine din Europa, în care va folosi un nou brand comun, Sezamo.
Aplicatia rabla pentru electrocasnice
Foto: Administratia Fondului pentru Mediu

Rabla pentru electrocasnice 2021. Înscrierile încep vineri / Lista produselor care pot fi cumpărate

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 19 Nov 2021 Economie | Consumator
Înscrierile pntru noua sesiune a programul Rabla pentru electrocasnice 2021 încep astăzi, la ora 10.00. Programul se va desfăşura în trei etape: prima pentru maşini de spălat rufe/vase şi frigidere/ congelatoare, a doua pentru televizoare, laptopuri şi tablete şi a treia pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare. La această sesiune, voucherele sunt nominale, neputând fi transmise de la o persoană la alta.
Ion Pacea în atelier
Foto: Artmark
Articol susținut de A10 by Artmark

Colecția de artă a pictorului Ion Pacea, scoasă la licitație

de HotNews.ro
Joi, 18 Nov 2021 Economie | Consumator
Provin din una dintre cele mai mari colecții de artă a unei familii de artiști și sunt scoase la vânzare în cadrul Licitației Colecției de Artă Lucrezia și Ion Pacea – partea a III-a. Este vorba de 134 de piese ce au întregit colecția de artă Ion și Lucrezia Pacea – clasici ai perioadei contemporane, artiști desăvârșiți, mari colecționari.
Black Friday
Foto: Pop Nukoonrat | Dreamstime.com

Black Friday 2021 - ANPC a anunțat o nouă serie de amenzi, de data aceasta pentru retaileri din zona Moldovei - Printre companiile sancționate se numără Altex, Flanco, Jysk și DM

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 17 Nov 2021 Economie | Consumator
ANPC a anunțat că 16 companii au fost amendate pentru nereguli la campaniile de reduceri, cele mai multe fiind în Galați, Piatra Neamț și Roman. Cuantumul amenzilor este de 154.000 de lei și printre companiile amendate se numără Altex Galați, Flanco Galați, DM Roman și Jysk Piatra Neamț.
Expoziția Licitației de Artă Tradițională, Covoare și Antichități
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Cele mai vechi artefacte ale lumii se scot joi la licitație

de HotNews.ro
Marţi, 16 Nov 2021 Economie | Consumator
Peste 200 de piese rare, valoroase nu doar pentru cultura românească, dar și pentru cea a popoarelor lumii, unele dintre ele vechi de mii de ani, se află în expoziție la Palatul Cesianu- Racoviță, iar joi, 18 noiembrie, vor fi scoase la vânzare în cadrul Licitației de Artă Tradițională, Covoare și Antichități. Dedicată colecționarilor de artefacte istorice și design, dar și iubitorilor de tradiții românești sau orientale, impresionanta colecție este compusă din antichități romane ori sumeriene, covoare persane și turcești, podoabe balcanice din sec. XVIII și stampe japoneze, dar și piese de mobilier Neo-Brâncovenești, ii și costume populare românești.
Black Friday
Foto: Pixabay

Black Friday 2021 - ANPC a amendat 22 de retaileri cu suma totală de 358.000 lei. Printre companiile sancționate se numără H&M, F64 și Lensa

de Vlad Barza HotNews.ro
Marţi, 16 Nov 2021 Economie | Consumator
ANPC a anunțat că a verificat alte 28 de magazine care au organizat campanii de Black Friday și a aplicat în total 3 avertismente și 22 de amenzi contravenționale în valoare de 359.000 lei și, de asemenea, a fost propusă dispunerea măsurii de încetare a practicii comerciale incorecte, pentru fiecare dintre operatorii economici sancționați. ANPC a anunțat în ultimele zile mai multe amenzi date companiilor care au organizat campanii de Black Friday. Printre companiile amendate se numără și eMAG, dar și Altex.
Black Friday
Foto: V Melnyk, Dreamstime.com

Black Friday 2021 - ANPC a amendat eMAG cu 50.000 de lei. Ce spune compania

de Vlad Barza HotNews.ro
Luni, 15 Nov 2021 Economie | Consumator
ANPC a anunțat că a sancționat eMAG cu amendă contravențională de 50.000 de lei, după ce a constatat o serie de abateri legate de data de început a promoțiilor. Anul acesta mai mult de zece retaileri au fost amendați de ANPC pentru nereguli descoperite în campaniile de Black Friday, în special legate de prețuri. eMAG a anunțat sâmbătă că a vândut în valaore de 609 milioane lei în ziua de Black Friday. UPDATE eMAG spune că aspectele sesizate de ANPC privind afișarea perioadei campaniei au fost rezolvate prompt, iar clienții nu au fost afectați.
Black Friday
Foto: Needpix.com

Black Friday 2021 - ANPC a amendat opt companii cu 260.000 de lei, după ce a descoperit nereguli

de Vlad Barza HotNews.ro
Vineri, 12 Nov 2021 Economie | Consumator
ANPC a anunțat că a amendat opt companii, printre care Orange România și Jysk, după ce verificările au scos la iveală nereguli legate de campaniile de Black Friday. Cuantumul total al amenzilor a fost de 260.000 lei. Reamintim că joi au fost amendați 11 retaileri, cu suma totală de 275.000 lei.
Black Friday la Godeal24
Foto: GoDeal24

[P] Black Friday incepe si la Godeal24 - Cele mai bune oferte de Black Friday pe care le puteți obține chiar acum, Windows 10 doar 7 EUR

de Smile Media
Vineri, 12 Nov 2021 Economie | Consumator
În calendar, Vinerea Neagră este vineri, 26 noiembrie - a doua zi după Ziua Recunoștinței. Dar vânzările mari au început deja la multe magazine electronice și site-uri web. Godeal24 a început să publice liste cu ceea ce vă puteți aștepta să vedeți la vânzare. În multe cazuri, produsele lor sunt deja etichetate cu oferte de Black Friday. Mai jos am compilat unele dintre cele mai bune oferte de Black Friday disponibile pe Godeal24, împreună cu câteva informații despre viitoarele vânzări de Black Friday, astfel încât să vă puteți pregăti și să obțineți o ofertă grozavă înainte de a se epuiza.

Freddie - Ovidiu Solcan, în expoziția Licitației de Artă Contemporană la Palatul Cesianu-Racoviță
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Președinți și alte celebrități, în licitație, la București

de HotNews.ro
Vineri, 12 Nov 2021 Economie | Consumator
Abraham Lincoln, Barack Obama, Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis, alături de Freddie Mercury sau alte figuri celebre, sunt prezente în Licitația de Artă Contemporană, organizată de A10 by Artmark, marți, 16 noiembrie.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by