CONSUMATOR
Sunny Beach, Bulgaria
Foto: Michal Gorski

România se luptă cu Turcia pentru primul loc la numărul turiștilor străini în Bulgaria

de I.B. HotNews.ro
România se luptă cu Turcia pentru primul loc la numărul de vizitatori străini în Bulgaria, astfel că turiştii români rămân în continuare o sursă importantă pentru Bulgaria, potrivit Medifax.
Un stoc de 400 de opere de artă la Palatul Cesianu-Racoviță
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Cum și de unde începe o colecție de artă

de HotNews.ro
Luni, 18 Ian 2021 Economie | Consumator
Unul dintre obiectivele anului 2021, inedit și ușor de atins, poate fi începerea unei colecții de artă, în contextul în care optăm pentru valori fundamentale și durabile, iar arta reprezintă o destinație sigură în acest sens. Pașii de urmat sunt simpli, iar investiția inițială este accesibilă tuturor iubitorilor de artă, dar și pentru cei care se gândesc la o nouă formă de investiție în noul an.
Televizoare Samsung
Foto: Samsung
​Articol susținut de Samsung

Televizoarele care înseamnă mult mai mult decât un ecran și conexiune la canale TV

de Răzvan Băltărețu Smile Media
Luni, 18 Ian 2021 Economie | Consumator
Poate că aștepți ianuarie ca să-ți faci planuri. Eu aștept luna asta pentru că, odată cu evenimentul CES, descopăr acele tehnologii care înseamnă ceva în anul în curs sau în următorul deceniu. Odată cu ediția de anul acesta televizoarele au devenit mai interesante ca niciodată și două tehnologii se remarcă fără probleme.
Viermele de faina
Foto: CTK / Alamy / Alamy / Profimedia

Autoritatea europeană în domeniul alimentar şi-a dat acordul pentru consumul de insecte. Ce sunt viermii de făină, primul aliment din insecte aprobat de UE

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 13 Ian 2021 Economie | Consumator
Insectele au mai făcut un pas spre farfuriile europenilor, după ce miercuri Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentară (EFSA) a decis că viermele de făină este sigur pentru consumul uman, atât ca atare cât şi ca aditiv pudră.
Viermii de faina
Foto: Profimedia Images via Digi24

Digi24: Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor: Viermele de făină, prima insectă declarată sigură pentru consum uman

de ​Digi24 Digi24.ro
Miercuri, 13 Ian 2021 Economie | Consumator
Viermele de făină a devenit prima insectă declarată sigură pentru a fi mâncată de om, a anunțat miercuri Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor.
Restaurant
Foto: Dreamstime.com

Cum cred doi antreprenori că pot scoate restaurantele bucureștene din criza COVID-19

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 13 Ian 2021 Economie | Consumator
Doi antreprenori români susțin că pot ajuta restaurantele din București, afectate de restricțiile de funcționare anti-COVID-19, să își optimizeze tranziția către internet, printr-o platformă care integrează branduri virtuale, servicii de livrări existente, training pentru angajați și promovare online.
Vaccin
Foto: Dreamstime.com

Reprezentant al patronilor HoReCa: Vaccinul este opțional, nu poate fi subiect de discriminare, dar vom fi preocupați să prindem vaccinul

de CZ HotNews.ro
Luni, 11 Ian 2021 Economie | Consumator
Vaccinul anti-COVID-19 este opțional și nu poate fi subiect de discriminare, a declarat, luni, Daniel Mischie, reprezentant al patronilor de restaurante, care a încurajat, însă, populația să se vaccineze, pentru ca societatea românească să revină la normal.
Aspirator robot
Foto: eMAG

[P] Spre ce se îndreaptă aspiratoarele în 2021?

de Smile Media
Luni, 11 Ian 2021 Economie | Consumator
Mereu va fi nevoie de curățenie într-o casă, deci mereu va fi nevoie de aspiratoare. Ele evoluează, însă, la fel ca orice alte dispozitive în această eră de avânt tehnologic. Spre ce se îndreaptă, așadar, aspiratoarele în acest an?
Paine bagheta
Foto: publicdomainpictures.net

ROMPAN spune că va sesiza instituţiile statului în legătură cu clipul ce afirmă că un consum de pâine neambalată duce la îmbolnăvirea cu Covid-19

de V.M. HotNews.ro
Vineri, 8 Ian 2021 Economie | Consumator
Reprezentanţii Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificaţie şi Produse Făinoase - ROMPAN se declară "profund îngrijoraţi" de apariţia şi difuzarea în spaţiul public a unui clip care conţine „informatii false, defăimătoare şi nefondate” despre produsele de panificaţie neambalate şi anunţă că vor face toate demersurile legale pentru tragerea la răspundere a celor vinovaţi, potrivit unui comunicat transmis vineri și citat de Agerpres.
Casa de Licitații A10 by Artmark
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Cum a performat piața românească de artă în 2020? / Românul a devenit cu 30% mai empatic cultural față de 2019

de Smile Media
Marţi, 29 Dec 2020 Economie | Consumator
Să începem cu un top 10 al celor mai bine vândute public (în licitație) loturi de artă sau obiecte de colecție pe piața internă:
Cele mai rare ceasuri, la București
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Ceasuri militare din Al Doilea Război Mondial, în licitație azi

de HotNews.ro
Marţi, 22 Dec 2020 Economie | Consumator
Este cunoscut faptul că ceasurile de mână au devenit un accesoriu de modă masculină abia după ce au fost purtate, în scop practic, de către soldații din război. La începutul anilor ’40, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, Ministerul Apărării din Marea Britanie a comandat producătorilor elvețieni – Omega, Cyma, Longines, IWC sau Lemania realizarea unor ceasuri durabile, rezistente la apă și cu indicatoare luminoase. Două dintre ceasurile forțelor armate din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, modele impresionante produse la standarde militare de funcționalitate, sunt scoase la licitație în această seară în cadrul ultimei licitații a anului 2020, dedicate unei colecții de ceasuri.
Articol susţinut de A10 by Artmark

Droz bethune hyt urwerk?

de HotNews.ro
Vineri, 18 Dec 2020 Economie | Consumator
Nu este un citat în sumeriană, ci exemplificarea celor mai cunoscute mărci rare de ceasuri, ce stârnesc furori în licitațiile internaționale, iar cu prilejul Crăciunului și a unei colecții norocoase își fac apariția și în licitația Artmark, programată săptămâna viitoare. Este o premieră pentru piața de profil românească apariția unor astfel de exemplare deosebite, cât și pentru Casa de Licitații A10 by Artmark să găzduiască, în evenimentul programat pentru marți 22 decembrie, rarități orologiere celebre la nivel mondial.
Artmark Live
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Peste 10.000 de conturi active la Artmark LIVE

de HotNews.ro
Miercuri, 16 Dec 2020 Economie | Consumator
Oficial, începând cu luna decembrie 2020, platforma de licitații online Artmark LIVE a depășit 10.000 de palete online înregistrate, începând alocarea de palete de licitație ce poartă numere mai mari de 10.000 – un record nesperat acum 10 ani, când a fost lansat, experimental, primul canal de participare online, prin internet, de pe calculator sau telefon, la licitații care se desfășurau "live" într-o sală fizică de licitație de artă. Astăzi poate părea banal ca la o licitație de artă să se poată participa și online – ori, în ultima perioadă, numai online – însă acum 10 ani, în 2009, nu exista nicio altă platformă de licitație online în România, în Europa și, la drept vorbind, în lume. Nu s-a vorbit despre acest subiect atunci, raportat la caracterul experimental al acestui canal de participare la licitație, însă în 2011, când a fost finalizată și lansată platforma, această propunere de nou canal de participare la o licitație beneficia de premieră în piața națională și internațională de artă.
Arnold Schwarzenegger, ambasadorul Audemars Piguet
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Invitat de seamă în ultima licitație a anului - Arnold Schwarzenegger

de HotNews.ro
Luni, 14 Dec 2020 Economie | Consumator
Nu aduce anul câtă valoare aduce ceasul ediție limitată Arnold Schwarzenegger ultimei licitații din 2020 - Licitația de Crăciun a unei colecții de ceasuri!
Jennifer Lopez la NBCUniversal UpFront, purtând inelul Pheres
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Inelul actriței Jennifer Lopez, scos la licitație la București

de Smile Media
Joi, 10 Dec 2020 Economie | Consumator
Celebra vedetă de la Hollywood Jennifer Lopez și faimoasa actriță din "Wonder Woman", Gal Gadot, în rolurile principale în cadrul Licitației de Crăciun - Bijuterii și Artă Decorativă de joi, 17 decembrie, la Casa de Licitații A10 by Artmark.
Expoziția Licitației de Iarnă
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Licitația de fapte bune/ Fapte bune pentru sine, dar și fapte bune pentru alții

de Smile Media
Marţi, 8 Dec 2020 Economie | Consumator
Artmark s-a străduit, în ultimii 10 ani, pentru cele mai actuale cauze caritabile și sprijină organizațiile non-guvernamentale reputate în îndeplinirea proiectelor acestora caritabile concrete. Chiar în acest decembrie, pe lângă punerea la dispoziție a platformei de licitare online Festivalului Brazilor de Crăciun, organizat anual de fundația Salvați Copiii România, A10 by Artmark sprijină deschiderea la Cluj a Casei Memoriale Doina Cornea prin găzduirea, în cadrul tradițional al Licitației de artă de Iarnă, a licitației caritabile-eveniment a 28 de obiecte de artă ori suvenir provenite din patrimoniul Doinei Cornea, luptător-etalon pentru libertate și democrație în anii '80-90. Urmărită de Securitate până în ultima zi a regimului comunist, Doina Cornea este și trebuie să rămână un simbol al rezistenței anticomuniste în România.
Expoziția Licitației de Crăciun - Artă Sacră
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Icoane din colecția Aurel Vlaicu, în licitație

de HotNews.ro
Vineri, 4 Dec 2020 Economie | Consumator
​Cea mai mare colecție de icoane pe sticlă este scoasă la licitație în pragul sărbătorilor creștine de iarnă. Casa de licitații A10 by Artmark a izbutit atragerea la vânzare a unui număr record de obiecte de cult vechi (aproape 200 de loturi), apariții rare în piața bunurilor simbolice, provenite din colecții private prestigioase, în cadrul unui eveniment dedicat sărbătorilor creștine – Licitația de Crăciun – Artă Sacră, care va avea loc miercuri, 9 decembrie, ora 18:30, pe platforma Artmark LIVE.
Selecție de vinuri de colecție, 1923, 1937, 1939, 1943
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Prima licitație de artă din această iarnă, dedicată poșetelor Hermès, Chanel și vinurilor de colecție

de HotNews.ro
Joi, 3 Dec 2020 Economie | Consumator
În prima licitație din această iarnă a Casei de Licitații A10 by Artmark, pe 8 decembrie, sunt scoase la vânzare, în premieră, piese de colecție care reprezintă, probabil, o investiție mai rentabilă decât clasicile acțiuni la bursă ori mai puțin riscantă decât tezaurizarea în aur. Financial Times a analizat evoluția prețului genților Hermès și a constatat creșterea valorii de piață a acestora cu 500% în ultimii 30 de ani, așadar o creștere medie anuală de 16,67%. În timp ce aurul sau acțiunile la bursă sunt volatile, cresc sau scad spontan în valoare, genţile Hermès nu au avut altă traiectorie decât în sus.
Expoziția dedicată genților Hermès, Chanel & Louis Vuitton
Foto: Artmark
Articol susţinut de A10 by Artmark

Cele mai scumpe genți din lume, la București

de HotNews.ro
Vineri, 27 Nov 2020 Economie | Consumator
În premieră, o colecție din București, alcătuită din cele mai rare, scumpe și râvnite accesorii feminine din lume, considerate Rolls Royce-ul genților de firmă, create de Hermès, a fost pusă în vânzare prin licitație, la casa Artmark.
Parlamentul European
Foto: PE

Consumatorii din UE vor putea în curând să își apere drepturile în mod colectiv

de R.M. HotNews.ro
Marţi, 24 Nov 2020 Economie | Consumator
Parlamentul a aprobat marți o nouă lege care va permite grupurilor de consumatori să lanseze împreună acțiuni colective în UE. Noile norme introduc un model armonizat pentru acțiunea de reprezentare în toate statele membre. Acesta garantează protecția consumatorilor împotriva prejudiciilor colective și introduce garanții adecvate pentru a evita procesele abuzive, potrivit unui comunicat al Parlamentului European.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by