CONSUMATOR
Cloud Conference 2019 Keynote Speakers
Foto: Avaelgo
Articol susținut de Avaelgo

Cloud Conference aduce în atenția participanților cele mai eficiente soluții Cloud disponibile astăzi în România

de Smile Media
Ediția a 3-a Cloud Conference, structurată ca o conferință B2B, va avea loc în 11 aprilie 2019, la Crowne Plaza București, și va aduce în atenția participanților cele mai eficiente soluții Cloud disponibile astăzi în România. Ziua conferinței este construită simulând un scenariu complet de nevoi de business ce pot fi acoperite cu servicii Cloud, plecând de la definirea unei strategii de migrare în Cloud și ajungând până la securitate, infrastructură hibridă sau soluții de business Software-as-a-Service (SaaS).
Masini electrice la Kaufland
Foto: Hotnews

Ce mașini electrice au preferat românii în primele 2 luni din 2019

de CZ HotNews.ro
Marţi, 19 Mar 2019 Economie | Consumator
Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme (APIA) a venit cu o situație a mașinilor electrice vândute în România în primele anului 2019.
YouTube
Foto: Pixabay

Firmele IT preferă YouTube și Facebook pentru promovarea prin influenceri (agenție românească)

de CZ HotNews.ro
Marţi, 19 Mar 2019 Economie | Consumator
Firmele IT, auto și de imobiliare preferă să se promoveze pe YouTube și pe Facebook, în campaniile bazate pe influenceri, în timp ce Instagram este folosită preponderent de alte tipuri de afaceri - a observat o agenție românească de influencer marketing, pe baza experienței cu propriii clienți.
Platforma PriceFlux
Foto: pri.org

Serviciu românesc de monitorizare a prețurilor pentru magazinele online

de CZ HotNews.ro
Luni, 18 Mar 2019 Economie | Consumator
Magazinele online din România pot utiliza un nou serviciu de monitorizare și analiză a prețurilor, pe internet, lansat recent de o echipă de programatori români.
magazin online de fashion
Foto: commons.wikimedia.org

Comportamentul consumatorului. Magazine online de modă versus magazine fizice – studiu

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Luni, 18 Mar 2019 Economie | Consumator
Românii au început să cumpere tot mai mult din online şi preferă magazinele care au pagini şi în limba română, arată un studiu al unui magazin online de fashion. Ce produse vestimentare achiziţionează, cât de des şi cât sunt dispuşi să cheltuie pe aceste produse.
Produse bio
Foto: Pixabay

Fermierii români vor putea vinde produse bio într-un mare lanț de hipermarket-uri

de CZ HotNews.ro
Joi, 14 Mar 2019 Economie | Consumator
Un mare lanț de hipermarketuri prezent pe piața românească a anunțat joi că ar urma să preia produse bio de la fermieri români, printr-un program național dedicat acestora.
Mirunette Brexit
Foto: Mirunette

[P] Brexit și taberele internaționale în Marea Britanie

de Smile Media
Joi, 14 Mar 2019 Economie | Consumator
Brexit este un cuvânt care se întâlnește tot mai des, mai ales pe măsura ce se apropie data preconizată pentru ieșire – 29 martie 2019. Este un cuvânt care va fi cel mai probabil introdus și în dicționare și în manualele școlare. Dar ce înseamnă cu adevărat acest Brexit pentru copiii și tinerii din România care își doresc să viziteze în continuare Marea Britanie?
Tigara electronica
Foto: Pixabay

webPR: Folosirea regulată a țigărilor electronice rămâne scăzută în rândul tinerilor din Marea Britanie

de Smile Media
Luni, 11 Mar 2019 Economie | Consumator
Raportul Departamentului de Sănătate Publică din Marea Britanie (Public Health England - PHE) asupra utilizării țigărilor electronice arată că vapatul în mod regulat rămâne la un nivel scăzut în rândul tinerilor și s-a plafonat în rândul adulților. Vapatul în mod regulat rămâne la un nivel scăzut în rândul tinerilor din Marea Britanie și s-a plafonat în rândul adulților, ne informează un raport independent realizat de cercetătorii de la King’s College London și solicitat de Departamentul de Sănătate Publică (Public Health England).
shopping
Foto: Pixabay

Cum îşi aleg românii hainele. Cât contează preţul şi numele brandului

de RA HotNews.ro
Joi, 7 Mar 2019 Economie | Consumator
Consumatorii de fashion din România preferă produsele care au un raport bun calitate-preț, mai ales dacă se regăsesc pe raftul ofertelor speciale. Bucureștenii pun mai mult preț pe brand, în comparație cu restul consumatorilor de fashion din țară, arată un studiu MKOR Consulting.
Google
Foto: Pixabay

​Legea care va schimba internetul: Google critică Directiva Copyright în varianta negociată de Președinția Română a Consiliului UE cu Parlamentul European

de CZ HotNews.ro
Marţi, 5 Mar 2019 Economie | Consumator
Gigantul mondial al internetului Google, unul dintre criticii proiectului de directivă europeană a drepturilor de autor, atrage atenția că cea mai recentă formă a textului, pentru care Președinția României la Consiliul UE și Parlamentul European au ajuns la un acord de principiu, amenință publicațiile online mici, care au un trafic bazat mai ales pe motoarele de căutare și pe rețelele sociale.
Rosii
Foto: Stirile ProTV

Stirile ProTV: Specialiștii avertizează că piața e plină de ”roșii toxice”. Semnele legumelor sănătoase

de Stirile ProTV Stirile ProTV
Joi, 28 Feb 2019 Economie | Consumator
Fiţi foarte atenţi ce roşii cumpăraţi şi de unde. Specialiştii avertizează că unele pot fi toxice. Dacă găsiţi înăuntru firicele alb-verzui, înseamnă ca seminţele încolţesc şi pot acumula solanină, o substanţă care dăunează organismului.
Jucarie zornaitoare pentru bebelusi
Foto: Kaufland.ro

Kaufland retrage de pe piaţă o jucărie pentru bebeluşi

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 20 Feb 2019 Economie | Consumator
Compania Kaufland anunță că retrage de la vânzare, voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul „Jucărie zornăitoare pentru bebeluși”.
Topul domeniilor cu cele mai multe anunturi de angajare in S2 2018
Foto: olx.ro

Meseria de șofer rămâne cea mai căutată pe piața muncii din România, arată datele OLX. Ce alte meserii au număr mare de candidați/loc

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 20 Feb 2019 Economie | Consumator
Pentru un post de șofer publicat pe OLX, aplică, în medie, 42 de candidați, durata aproximativă de ocupare a unui loc de muncă pentru această poziție este de 18 zile, iar 1 din 6 șoferi români câștigă peste 7000 lei pe lună, arată cea mai nouă ediție a studiului “Indexul locurilor de muncă” în care se regăsesc principalele date centralizate din secțiunea ”Locuri de muncă”, de pe OLX. “Bone - Menajere” este domeniul în care angajatorii găsesc cel mai rapid candidați, durata medie de ocupare a unei oferte de muncă fiind de 12 zile.
Logo Amazon
Foto: Hotnews

Noile reguli pentru vânzătorii independenți de pe platforme marketplace gen Amazon

de CZ HotNews.ro
Vineri, 15 Feb 2019 Economie | Consumator
Comercianții independenți care vând pe platforme de marketplace gen Amazon vor beneficia de o serie de norme care le-ar fi mai favorabile, printr-o viitoare lege europeană pentru care decidenții din UE au ajuns la un acord.

Populaţia Ungariei cheltuie şi cumpără tot mai mult / Tinerii trăiesc sub vraja mărcilor

de Ionut Baias HotNews.ro
Vineri, 15 Feb 2019 Economie | Consumator
Secretarul general al Uniunii Naţionale a Comerţului din Ungaria a declarat că anul trecut comerţul cu amănuntul a atins un nivel record chiar şi din punct de vedere al ritmului de creştere, care a fost, conform datelor Oficiului Central de Statistică din Ungaria, de aproximativ 6%. De asemenea, a crescut şi volumul comerţului online, porivit Rador care citează Magyar Televizio.
Farmacie online
Foto: Pixabay

Intră în vigoare noile reguli pentru vânzarea medicamentelor, inclusiv online

de CZ HotNews.ro
Vineri, 8 Feb 2019 Economie | Consumator
Vânzarea medicamentelor, inclusiv online, va trebui să respecte noi reguli, care intră în vigoare de sâmbătă, 9 februarie 2019, în toată Uniunea Europeană, inclusiv în România.
Rita Ora
Foto: Facebook

Influencerii care fac bani din promovarea unor produse pe Facebook sau Instagram, luați la ochi de autoritățile din UK

de CZ HotNews.ro
Vineri, 25 Ian 2019 Economie | Consumator
Așa-numiții „influenceri”, persoane foarte populare, care fac reclamă la diverse produse, pe rețelele sociale ca Facebook sau Instagram, sunt obligați, în Marea Britanie, să precizeze clar că primesc bani sau alte plăți pentru serviciile lor.

Scutecele de unică folosință pentru copii: Autoritatea sanitară franceză emite o alertă privind „riscuri”, producătorii sunt somați să acționeze / Nu există niciun risc imediat pentru sănătatea copiilor

de R.M. HotNews.ro
Joi, 24 Ian 2019 Economie | Consumator
Parfumuri, dioxine ... anumite substanțe chimice detectate în scutecele de unică folosință pot prezenta "riscuri" pe termen lung pentru bebeluși iar prezența acestora trebuie cel puțin redusă de producători "în câteva luni", a cerut miercuri guvernul francez, după o alertă lansată de agenția franceză de securitate sanitară, scrie AFP.
Afaceri online
Foto: Pixabay

Clienţii români au recuperat anul trecut circa 200.000 euro de la diverşi comercianţi din UE

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Marţi, 22 Ian 2019 Economie | Consumator
Centrul European al Consumatorilor din România a anunţat că anul trecut au fost recuperaţi peste 200.000 de euro pentru consumatorii români, dar și străini, care au achiziţionat produse sau servicii defectuoase de la un comerciant cu sediul într-un stat membru al UE, altul decât România.
In supermarket
Foto: Hotnews

ANPC vrea să facă “mystery shopping” şi creşte amenzile

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Marţi, 15 Ian 2019 Economie | Consumator
Personalul cu atribuții de control din cadrul autorității poate să achiziționeze bunuri sau servicii în scopuri de testare, dacă este necesar, sub o altă identitate (mystery shopping), inclusiv de a le inspecta și de a le observa, studia, dezasambla sau testa în scopul de a detecta încălcări sancționate prin noul Regulament și de a obține mijloace de probă – arată Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) într-un proiect de Ordonanță de Urgență.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version