IMOBILIAR
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

România care nu crede în online - o zi în redacția singurului ziar de anunțuri din București

de A. Nunțu Smile Media
Luni, 22 Apr 2019 Economie | Imobiliar
Unul dintre cele mai vizitate sedii ale Anunțul Telefonic este cel din Colentina, colț cu Ziduri Moși, în coasta Pieței Obor. Dintotdeauna aici am avut o clientelă numeroasă și colorată. De vârste, ocupații și chiar nații diverse, oamenii care vin aici să dea anunțuri în ziar sunt uniți de un crez comun: acela că ziarul e mijlocitorul perfect pentru nevoia lor de biznis.
Airbnb -cea mai populară casă
Foto: Airbnb

​FOTO: Cea mai populară casă de închiriat pe Airbnb e cât un dormitor „comunist” de la noi

de CZ HotNews.ro
Vineri, 29 Mar 2019 Economie | Imobiliar
Cea mai populară proprietate listată pe site-ul de închirieri pe termen scurt Airbnb este o cabană de doar 9,2 mp, cam cât un dormitor dintr-un apartament obișnuit în blocurile „comuniste” din București.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Limba română și succesul în afaceri

de A.Nunțu Smile Media
Miercuri, 27 Mar 2019 Economie | Imobiliar
Când ne-am renovat apartamentul aveam nevoie de diverși meseriași în instalații sau zugrăveli și cum la noi acasă doamna Nunțu e cea care alege, ca în orice familie tradițională, i-am lăsat ei această sarcină pe cap. S-a apucat să caute, cum altfel dacă nu în ziarul Anunțul Telefonic, unde primele 5-6 pagini sunt întotdeauna cu oferte de Prestări servicii, a treia mare categorie, ca pondere, după imobiliare și locuri de muncă. Nu a trecut mult până când mi-a reproșat unele scăpări de corectură gramaticală din anunțuri.
Champs-Elysees, Paris
Foto: Pixabay.com

Prețurile proprietăților din Paris ajung la un nivel record

de A.Z. HotNews.ro
Miercuri, 6 Mar 2019 Economie | Imobiliar
Prețurile la proprietăți în Paris au atins niveluri record la sfârșitul anului 2018. Vestea proastă pentru oricine speră să găsească un teren în Paris este că această escaladare a prețurilor va continua în acest an, informează The Local.
Parcului20
Foto: Parcului20

[P] ​Parcului20, singurul proiect rezidențial smart-home din România. Cum arată apartamentele "inteligente"?

de Smile Media
Joi, 28 Feb 2019 Economie | Imobiliar
Lucrările la ansamblul Parcului20, dezvoltat de Cordia România, încep în luna februarie 2019. Încă din etapa de construcție, apartamentele din proiect, dintre care peste jumătate se încadrează în plafonul de preț pentru TVA 5%, sunt echipate cu sisteme smart-home de ultimă generație. Situat la doar șase minute de mers cu bicicleta de parcul Herăstrău, proiectul rezidențial oferă și alte facilități deosebite viitorilor săi locatari. Care sunt acestea?
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Stat european serios, căutăm muncitori cu sau fără experiență. Rugăm seriozitate

de A. Nunțu Smile Media
Marţi, 26 Feb 2019 Economie | Imobiliar
O radiografie a pieței de muncă bucureștene, la zece ani de la aderarea la UE. Ce se oferă și ce se cere de la cei rămași în țară, în ziarul oamenilor muncii, Anunțul Telefonic/anuntul.ro. Ca mulți bucureșteni, în pauza de masă sau în drum spre casă mă abat și eu printre rafturile de la Mega, pentru de-ale gurii. La casă mă întâmpină, la câteva luni odată, altă față zâmbitoare. Cu semn de începător în piept, cu stângăcia și lentoarea speriată a oricărui novice, ucenicul de azi devine angajatul lunii, apoi avansează șef de magazin sau dispare într-un univers misterios al angajaților model care la un moment dat s-au plictisit sau au găsit ceva care să-i merite mai mult.
Sondaj Prima Casa
Foto: Hotnews

SONDAJ Ce ar trebui să se întâmple cu programul Prima Casă?

de Red. Stiri HotNews.ro
Luni, 18 Feb 2019 Economie | Imobiliar
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a spus că până la sfârșitul lunii va apărea o formă modificată a programului "Prima Casă", cară să aibă prevăzut un plafon de 2 miliarde de lei, dar care să fie "mai social".
  • Sondaj HotNews.ro: Ce ar trebui să se întâmple cu programul Prima Casă?
Tranzactii imobiliare
Foto: sxc.hu

Numărul vânzărilor de imobile scade în ianuarie cu aproape 5.500 față de decembrie 2018

de R.M. HotNews.ro
Miercuri, 13 Feb 2019 Economie | Imobiliar
În luna ianuarie 2019, au fost vândute, la nivelul întregii țări, 30.733 imobile, cu 5.457 mai puține față de luna decembrie 2018, potrivit statisticilor publicate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Criza imobiliară vine mai repede la vilă decât la bloc

de A. Nunțu Smile Media
Luni, 28 Ian 2019 Economie | Imobiliar
O vecină mă oprește zilele trecute pe scări ca să mă întrebe, cu un aer conspirativ: ce știu de criză? Ce să știu, doamnă, ce zice la televizor: cică nu vine nici anul ăsta! Haideți, domnul Nunțu, mă ia doamna de braț, coborând, deși ea avea treabă mai sus, cum să nu știți dumneavoastră mai mult, când sunteți acolo unde se vinde și se cumpără casele? Păi tocmai, doamnă, la noi treaba merge ca de obicei: se vinde, se cumpără, se închiriază. Nu suntem "experți" în predicții, noi doar ajutăm oferta să-și găsească cererea.
locuinte
Foto: Hotnews

Topul prețurilor la locuințe în marile orașe: cele mai scumpe apartamente sunt în Cluj Napoca. Unde se găsesc cele mai ieftine

de C.D. HotNews.ro
Marţi, 8 Ian 2019 Economie | Imobiliar
Prețurile la locuințe au crescut, în 2018, în medie cu 6,4%, suma medie solicitată pentru apartamentele noi și vechi disponibile spre vânzare la nivel național ajungând la o valoare de 1.239 de euro pe metru pătrat util. Cluj Napoca este primul în topul prețurilor plătit pentru un metru pătrat util, atât în cazul locuințelor vechi, cât și în cazul celor noi.
Click & Grow
Foto: Hotnews

Un startup care face grădini de apartament a obținut o finanțare de 11 milioane de dolari

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 31 Oct 2018 Economie | Imobiliar
Un startup din Estonia, care face grădini și ferme de legume și zarzavaturi pentru apartamente și birouri, a obținut o rundă de investiții de 11 milioane de dolari de la un grup de investitori printre care se numără un lanț de magazine Ikea și deținătorul brandurilor de electrocasnice Rowenta, Tefal și Moulinex.
Spatiu coworking
Foto:

​FOTO Spațiu comun de lucru pentru startupuri, într-o vilă de peste 100 de ani. Cât a costat

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 24 Oct 2018 Economie | Imobiliar
Startupurile și liber-profesioniștii din București pot să închirieze posturi de lucru într-un nou spațiu de coworking, prin care își pot împărți costurile, deschis în mansarda unei vile de patrimoniu, veche de 125 de ani, au anunțat, miercuri, inițiatorii afacerii într-un comunicat remis Startupcafe.ro.
Startcasa
Foto: Startcasa

[P] Design de interior pe care ți-l poți permite pentru casa ta

de Smile Media
Luni, 15 Oct 2018 Economie | Imobiliar
Toată lumea își dorește o casă frumoasă și amenajată cu stil, dar mai ales funcțională, în care să se relaxeze după o zi lungă de muncă. Toate bune și frumoase, dar cum se întâmplă în mod normal? Începi cu o luuungă căutare pe net după idei de amenajare, obiecte de mobilier, finisaje și după multe ore pierdute ești gata să începi goana prin magazine cu speranța că vei găsi obiectele respective, unde surpriza: nu prea le găsești și mai mult habar n-ai dacă obiectele o să se  potrivească în casa ta. Sunt șanse foarte mari să constați că fotoliul nu se potrivește cu masa, patul nu încape în dormitor și multe altele.
Tranzactii imobiliare
Foto: sxc.hu

Eurostat: România, locul 10 în Top 10 UE al celor mai mici creșteri la prețurile locuințelor din T2

de Anda Zahiu HotNews.ro
Luni, 8 Oct 2018 Economie | Imobiliar
Prețurile locuințelor din România au crescut cu 4,7%, în trimestru al doilea al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, arată datele Eurostat - Biroul european de statistică, transmite Mediafax.
Vile Amber Gardens
Foto: Amber Gardens

[P] Descoperă Amber Gardens, singurul complex cu vile eficiente energetic, care aduc economii de peste 50.000 euro în 20 ani!, Duminică, 30 septembrie, între 10:00 – 17:00

de Smile Media
Luni, 24 Sept 2018 Economie | Imobiliar
Duminică, 30 septembrie, între 10:00 – 17:00, vizitaţi Amber Gardens, singurul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux, şi alegeţi locuinţa potrivită familiei dumneavoastră. Ultimele 8 vile din complex, disponibile cu Ipoteca Verde.
Tranzactii imobiliare, august 2018
Foto: ANCPI

Statistici oficiale: 40.576 de imobile au fost vândute la nivel național în luna august, cele mai multe în București, Ilfov și Timiș

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Vineri, 21 Sept 2018 Economie | Imobiliar
40.576 de imobile au fost vândute, în luna august din acest an, la nivelul întregii țări, numărul caselor, terenurilor și apartamentelor care au făcut obiectul contractelor de vânzare-cumpărare fiind cu 16.410 mai mic față de luna similară a anului trecut, a anunțat vineri Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Cele mai multe vânzări de imobile au fost înregistrate, în luna august 2018, în București – 6.381, Ilfov – 2.495 și Timiș – 2.432. Județele cu cele mai puține imobile vândute în aceeași perioadă sunt Caraș-Severin – 290,  Gorj – 157 și Olt – 138.
Salonul imobiliar
Foto: salonulimobiliarbucuresti.ro

[P] De ce este obligatoriu să ajungeți începând de mâine la cel mai mare târg imobiliar al anului!

de Smile Media
Joi, 6 Sept 2018 Economie | Imobiliar
Conform studiilor realizate de către experții din domeniu prezenți la Salonul Imobiliar, din perioada 7-9 septembrie, la acest eveniment participă toți marii jucători din România, precum și o lista lungă de agenții specializate în apartamente vechi de vânzare sau pentru închiriere, etc.
Apartamente în Bucureti
Foto: Pixabay

Noi reguli pentru antreprenorii cu „firme de apartament”. Descarcă noua lege cu amenzile prevăzute

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 30 Iul 2018 Economie | Imobiliar
Antreprenorii cu activități în „firme de apartament” se vor confrunta cu reguli mai stricte prin noua Lege a asociaţiilor de proprietari, publicată, luni, în Monitorul Oficial.
Los Angeles
Foto: pixabay.com

Semnal de avertisment pe piața imobiliară din SUA: Vânzările de case în California de Sud au căzut cu aproape 12% într-un an

de Florin Barbuta HotNews.ro
Miercuri, 25 Iul 2018 Economie | Imobiliar
Vânzările de case noi și vechi din California de Sud au scăzut cu 11,8%, în ultimul an, după ce prețurile au atins un nivel record, conform companiei CoreLogic, scrie CNBC.
Amber Gardens
Foto: Amber Gardens

[P] Descoperă Amber Gardens, primele vile care pot fi achiziţionate cu ipotecă verde şi aduc economii de peste 50.000 euro în 20 ani, duminică, 24 iunie, între 10:00 – 17:00

de Smile Media
Vineri, 22 Iun 2018 Economie | Imobiliar
​Amber Gardens este singurul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux, care are la bază principiile designului bioclimatic și aplică standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version