IMOBILIAR
Anunțuri de București
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București: Apartamente cu miros de nou și bărbați însurați greșit

de Smile Media
Marţi, 4 Aug 2020 Economie | Imobiliar
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic - ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, căutat în Iulie 2020. 142.364 de anunțuri au fost publicate în iulie pe www.anuntul.ro, și 112.764 de anunțuri au apărut în ziarul Anunțul Telefonic. Sunt cifre mai mari decât cele din februarie 2020, înainte de începerea pandemiei. Imobiliarele (vânzări și închirieri) au ajuns în iulie la 75,594 de anunțuri, față de 58.957 anunțuri publicate în februarie 2020, o situație apropiată de luna iulie 2019 - 80.056 anunțuri.
imobiliar
Foto: Getty Images / Digi 24

Digi24: Izolarea la bloc i-a speriat pe români și a schimbat piața imobiliară. O vilă cu piscină a ajuns să coste cât o locuință cu două camere

de Digi24 Digi24.ro
Duminică, 19 Iul 2020 Economie | Imobiliar
Izolarea trăită la bloc între patru pereţi i-a făcut pe români să îşi schimbe preferinţele în materie de locuinţe. Aşa se face că în ultima jumătate de an cererea pentru case pe pământ a crescut cu până la 40%. Sunt tot mai mulţi clienţi care se orientează către locuinţe cu grădină şi chiar acces la piscină.
Cladire de birouri
Foto: Agerpres

Fenomenul „work from home” a provocat o scădere a pieței imobiliare de birouri cu 45% (studiu Avison Young)

de R.M. HotNews.ro
Joi, 16 Iul 2020 Economie | Imobiliar
Piața spațiilor de birouri din București a fost afectată de pandemia de COVID în primul semestru al anului 2020. Astfel, cererea totală a scăzut cu 45%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut iar nivelul livrărilor de spații noi este mai scăzut cu 50%, potrivit unui studiu realizat de Avison Young, cel mai mare broker imobiliar din Canada, cu birou și în România.
Mercurialul lunii iunie
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București: Record de CV-uri depuse în luna iunie

de Smile Media
Vineri, 3 Iul 2020 Economie | Imobiliar
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic - ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, căutat în Iunie 2020. 152.831 anunțuri au fost publicate în iunie în Anunțul Telefonic, lună în care și ziarul și-a reluat apariția, după o pauză de două luni în care a funcționat numai site-ul. Este o cifră record, mai mare decât în februarie 2020, înainte de începerea pandemiei (113.717 anunțuri) și chiar față de iunie 2019 (103.000 anunțuri). Imobiliarele (vânzări și închirieri) au ajuns în iunie la 15.160 de anunțuri, o cifră normală pentru perioada asta a anului, de parcă nici n-ar mai exista rețineri privitoare la Covid.
Taxe
Foto: Pixabay

Propunere de lege: Clinicile private, scutite de impozit pe clădiri

de CZ HotNews.ro
Sâmbătă, 20 Iun 2020 Economie | Imobiliar
Clinicile private ar putea fi scutite de impozitul pe clădiri, potrivit unei propuneri de lege de modificare a Codului Fiscal, depuse recent la Parlament de către senatori și deputați de la putere și opoziție.
A.Nunțu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțul Telefonic, istoria unei afaceri de 30 de ani

de A.Nunțu Smile Media
Joi, 4 Iun 2020 Economie | Imobiliar
Cum a reușit o afacere românească curată să reziste 30 de ani într-un capitalism de cumetrie...
Anunțuri de București
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București: Piața forței de muncă revine la căutările din februarie: șoferi, menajere, bone și vânzători

de Smile Media
Miercuri, 3 Iun 2020 Economie | Imobiliar
​Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic - ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, căutat în Mai 2020

127.669 de anunțuri au fost publicate în luna mai în Anunțul Telefonic, cel mai mare număr înregistrat anul acesta, în creștere față de perioada pandemiei și chiar depășind numărul anunțurilor înregistrate în februarie, înainte de pandemie (113.717 anunțuri);
AirBnb
Foto: StartupCafe.ro

Platforma Airbnb concediază 25% din personal

de CZ HotNews.ro
Marţi, 5 Mai 2020 Economie | Imobiliar
Platforma online Airbnb, utilizată și în România de proprietari care vor să câștige bani din închirieri de locuințe în regim hotelier, concediază un sfert din personal, scrie marți agenția Reuters, care citează surse apropiate situației.
Mercurialul lunii aprilie 2020
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București în vremea Covid-ului: 
Piața imobiliară nu scade, nici nu se predă

de Smile Media
Marţi, 5 Mai 2020 Economie | Imobiliar
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic - ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, căutat în Aprilie 2020. Numărul anunțurilor noi a început să crească timid de săptămâna aceasta, după o scădere dramatică petrecută de la instituirea stării de urgență. Cea mai mare scădere s-a înregistrat la anunțurile imobiliare, care au ajuns în lunile martie și aprilie de la 13.720 la 6.428 de anunțuri imobiliare (vânzări și închirieri), o scădere de peste 50%.
locuinte
Foto: Hotnews

Eurostat: Prăbușire pe piețele imobiliare din România și Grecia între 2007-2019

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 10 Apr 2020 Economie | Imobiliar
Grecia este „campioană” în sens negativ - şi chiar la doi indicatori - în ceea ce privește situaţia prețurilor locuințelor în perioada 2007 - 2019. Concret, în această perioadă, prețurile au scăzut în Grecia cu 35,6%. Este urmată de România cu o scădere de 26% și Irlanda cu o scădere de 16,9%, potrivit Eurostat.
Anunțuri de București în vremea Covid-ului
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București în vremea Covid-ului: Se caută livratori la domiciliu, scad chiriile, prețurile caselor rezistă

de A.Nuntu Smile Media
Joi, 2 Apr 2020 Economie | Imobiliar
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic – ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, căutat în Martie 2020:
A.Nunțu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Tu vii cu dezinfectantul, noi îți arătăm casa

de A.Nuntu Smile Media
Luni, 23 Mar 2020 Economie | Imobiliar
Au cobit atâta, în ultimul an, că vine criza, vine criza, și când a venit de adevăratelea i-a luat prin surprindere. Pentru că spre deosebire de aia din 2008, la care ne raportăm toți pentru că avem memorie scurtă, asta de acum e ceva ce nu aștepta nimeni. Una e să pierzi bani și alta e să-ți pierzi, Doamne ferește, viața.
Mercurialul de la Anunțul
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București: Chirii și case mai scumpe, locuri de muncă mai multe

de Smile Media
Marţi, 3 Mar 2020 Economie | Imobiliar
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic - ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, căutat în Februarie 2020. 113.745 anunțuri diverse au fost publicate pe www.anuntul.ro în februarie 2020, în creștere cu 8.000 de anunțuri față de luna trecută. Cea mai mare creștere a înregistrat-o domeniul locurilor de muncă, matrimonialele au înregistrat o scădere ușoară. În același timp, au fost 8.368 de anunțuri noi de vânzări de case și terenuri la imobiliare
Angajatii din constructii
Foto: sxc.hu

Diriginți de șantier: Nu mai avem cu cine lucra. Construcțiile au „explodat” în România după creșterea salariului minim pe sector

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 24 Feb 2020 Economie | Imobiliar
Firmele de construcții din România duc lipsă de forță de muncă, nu doar calificată, dar și necalificată, iar lucrătorii din Asia sunt o soluție doar pentru companiile mari - se plâng diriginții de șantier care s-au reunit în Colegiul Tehnic al Diriginților de Șantier, potrivit unui comunicat remis, luni, StartupCafe.ro. Între timp, sectorul construcțiilor a crescut mult în România, în 2019, anul în care Guvernul a impus firmelor de construcții salariu minim brut 3000 de lei, cu o serie de reduceri de taxe, conform Eurostat.
Warner Estate
Foto: Captura YouTube

​​Real Estate: Jeff Bezos - Amazon a cumpărat cel mai scump conac din America cu o optime de procent din averea sa netă. O perspectivă invidioasă

de A. Th. C. HotNews.ro
Joi, 13 Feb 2020 Economie | Imobiliar
The Wall Street Journal informează că Jeff Bezos a achiziționat proprietatea de la David Geffen, un alt om inimaginabil de bogat, cu 165 de milioane de dolari. (Este Warner Estate, care se întinde pe 3,65 hectare în Beverly Hills). Este o sumă uriașă de bani pentru orice – poate în afară de un 747 - și în special pentru o locuință. Dar 165 de milioane reprezintă doar o optime de procent din averea lui Bezos de 131,9 miliarde de dolari.
NOD Makerspace
Foto: Facebook

Spațiile bucureștene NOD Makerspace, investiții de la 3 business angels francezi

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 12 Feb 2020 Economie | Imobiliar
Trei investitori francezi tip business angels au acordat o investiție firmei românești NOD Makerspace SRL, care administrează în București 2 spații de co-working cu ateliere de creație și săli de conferințe folosite de antreprenori și artiști.
Anunturi de Bucuresti
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București: 8.000 de euro o „garsonieră” în Ferentari, 1,2 milioane de euro „penthouse” la Televiziune

de Smile Media
Marţi, 4 Feb 2020 Economie | Imobiliar
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic - ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, măritat în București în Ianuarie 2020. Pe Anunțul.ro în ianuarie 2020 au fost publicate 105.541 de anunțuri diverse, 12.138 de anunțuri noi imobiliare, 7.418 de anunțuri auto-moto-velo, 6.150 de anunțuri de locuri de muncă, 2.369 de anunțuri de prestări servicii și 281 anunțuri matrimoniale. Referitor la imobiliare, în București, de exemplu, prețul mediu pentru o garsioneră este de 42.612 euro, pentru 2 camere - 64.641 euro, iar pentru 3 camere - 89.481 euro.
WeWork
Foto: Hotnews

Un manager imobiliar, chemat să ridice WeWork din ruină

de CZ HotNews.ro
Luni, 3 Feb 2020 Economie | Imobiliar
Un manager american de origine indiană, cu experiență în afacerile cu imobiliare, a fost numit director general (CEO) al WeWork, cândva un model pentru business-ul cu spații de co-working destinate startup-urilor, care și-a înființat anul trecut un SRL și în România.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Criza imobiliară: Vinzi acum, cumperi la toamnă. Sau viceversa?

de A.Nuntu Smile Media
Marţi, 28 Ian 2020 Economie | Imobiliar
Vă povesteam anul trecut pe vremea asta de vecina mea, rămasă „pe stoc” cu un apartament cumpărat în 2007, înainte de criză, și care mă tot întreba dacă să vândă sau nu. Mi-a zis zilele trecute că a văzut la noi pe Anunțul Telefonic că apartamentul ei de două camere din Titan se apropie de suma cu care l-a luat acum 12 ani, mai exact a sărit binișor de 62.000 de euro. Nu știe dacă să se bucure sau nu, pentru că a mai trăit perioada asta: credea că o să-și dubleze valoarea, dar a venit criza și i-a mușcat din preț. Între timp și-a scos ceva bani pe el, din închiriere, deși a avut ghinion la un moment dat cu niște chiriași care i l-au devastat și a trebuit să bage în renovare, cât a scos pe chirie într-un an. Acum e speriată că iar vine criza și iar îi scade valoarea.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro​

Ce am căutat și ce am găsit în 2019

de A.Nuntu Smile Media
Vineri, 27 Dec 2019 Economie | Imobiliar
A fost un an început cu sabia crizei imobiliare deasupra capului, și finalizat, iată, fără criză, dar cu destule apartamente pe stoc. Am avut criză în schimb pe piața muncii, unde deja e tot mai greu să găsești chelneri, constructori sau vânzători de supermarket. Unii s-au căsătorit, alții au căutat un avocat pentru divorț, reușind să găsească ambele variante tot în Anunțul Telefonic. Una peste alta, însă, a fost un an liniștit, în ciuda vânzolelilor politice. Poate și datorită segmentului bine dezvoltat al masajului de relaxare, una dintre categoriile cu cele mai multe accesări de pe site-ul nostru.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by