IMOBILIAR
Anunțuri de București
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București: Piața forței de muncă revine la căutările din februarie: șoferi, menajere, bone și vânzători

de Smile Media
Miercuri, 3 Iun 2020 Economie | Imobiliar
​Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic - ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, căutat în Mai 2020

127.669 de anunțuri au fost publicate în luna mai în Anunțul Telefonic, cel mai mare număr înregistrat anul acesta, în creștere față de perioada pandemiei și chiar depășind numărul anunțurilor înregistrate în februarie, înainte de pandemie (113.717 anunțuri);
AirBnb
Foto: StartupCafe.ro

Platforma Airbnb concediază 25% din personal

de CZ HotNews.ro
Marţi, 5 Mai 2020 Economie | Imobiliar
Platforma online Airbnb, utilizată și în România de proprietari care vor să câștige bani din închirieri de locuințe în regim hotelier, concediază un sfert din personal, scrie marți agenția Reuters, care citează surse apropiate situației.
Mercurialul lunii aprilie 2020
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București în vremea Covid-ului: 
Piața imobiliară nu scade, nici nu se predă

de Smile Media
Marţi, 5 Mai 2020 Economie | Imobiliar
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic - ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, căutat în Aprilie 2020. Numărul anunțurilor noi a început să crească timid de săptămâna aceasta, după o scădere dramatică petrecută de la instituirea stării de urgență. Cea mai mare scădere s-a înregistrat la anunțurile imobiliare, care au ajuns în lunile martie și aprilie de la 13.720 la 6.428 de anunțuri imobiliare (vânzări și închirieri), o scădere de peste 50%.
locuinte
Foto: Hotnews

Eurostat: Prăbușire pe piețele imobiliare din România și Grecia între 2007-2019

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 10 Apr 2020 Economie | Imobiliar
Grecia este „campioană” în sens negativ - şi chiar la doi indicatori - în ceea ce privește situaţia prețurilor locuințelor în perioada 2007 - 2019. Concret, în această perioadă, prețurile au scăzut în Grecia cu 35,6%. Este urmată de România cu o scădere de 26% și Irlanda cu o scădere de 16,9%, potrivit Eurostat.
Anunțuri de București în vremea Covid-ului
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București în vremea Covid-ului: Se caută livratori la domiciliu, scad chiriile, prețurile caselor rezistă

de A.Nuntu Smile Media
Joi, 2 Apr 2020 Economie | Imobiliar
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic – ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, căutat în Martie 2020:
A.Nunțu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Tu vii cu dezinfectantul, noi îți arătăm casa

de A.Nuntu Smile Media
Luni, 23 Mar 2020 Economie | Imobiliar
Au cobit atâta, în ultimul an, că vine criza, vine criza, și când a venit de adevăratelea i-a luat prin surprindere. Pentru că spre deosebire de aia din 2008, la care ne raportăm toți pentru că avem memorie scurtă, asta de acum e ceva ce nu aștepta nimeni. Una e să pierzi bani și alta e să-ți pierzi, Doamne ferește, viața.
Mercurialul de la Anunțul
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București: Chirii și case mai scumpe, locuri de muncă mai multe

de Smile Media
Marţi, 3 Mar 2020 Economie | Imobiliar
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic - ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, căutat în Februarie 2020. 113.745 anunțuri diverse au fost publicate pe www.anuntul.ro în februarie 2020, în creștere cu 8.000 de anunțuri față de luna trecută. Cea mai mare creștere a înregistrat-o domeniul locurilor de muncă, matrimonialele au înregistrat o scădere ușoară. În același timp, au fost 8.368 de anunțuri noi de vânzări de case și terenuri la imobiliare
Angajatii din constructii
Foto: sxc.hu

Diriginți de șantier: Nu mai avem cu cine lucra. Construcțiile au „explodat” în România după creșterea salariului minim pe sector

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 24 Feb 2020 Economie | Imobiliar
Firmele de construcții din România duc lipsă de forță de muncă, nu doar calificată, dar și necalificată, iar lucrătorii din Asia sunt o soluție doar pentru companiile mari - se plâng diriginții de șantier care s-au reunit în Colegiul Tehnic al Diriginților de Șantier, potrivit unui comunicat remis, luni, StartupCafe.ro. Între timp, sectorul construcțiilor a crescut mult în România, în 2019, anul în care Guvernul a impus firmelor de construcții salariu minim brut 3000 de lei, cu o serie de reduceri de taxe, conform Eurostat.
Warner Estate
Foto: Captura YouTube

​​Real Estate: Jeff Bezos - Amazon a cumpărat cel mai scump conac din America cu o optime de procent din averea sa netă. O perspectivă invidioasă

de A. Th. C. HotNews.ro
Joi, 13 Feb 2020 Economie | Imobiliar
The Wall Street Journal informează că Jeff Bezos a achiziționat proprietatea de la David Geffen, un alt om inimaginabil de bogat, cu 165 de milioane de dolari. (Este Warner Estate, care se întinde pe 3,65 hectare în Beverly Hills). Este o sumă uriașă de bani pentru orice – poate în afară de un 747 - și în special pentru o locuință. Dar 165 de milioane reprezintă doar o optime de procent din averea lui Bezos de 131,9 miliarde de dolari.
NOD Makerspace
Foto: Facebook

Spațiile bucureștene NOD Makerspace, investiții de la 3 business angels francezi

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 12 Feb 2020 Economie | Imobiliar
Trei investitori francezi tip business angels au acordat o investiție firmei românești NOD Makerspace SRL, care administrează în București 2 spații de co-working cu ateliere de creație și săli de conferințe folosite de antreprenori și artiști.
Anunturi de Bucuresti
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București: 8.000 de euro o „garsonieră” în Ferentari, 1,2 milioane de euro „penthouse” la Televiziune

de Smile Media
Marţi, 4 Feb 2020 Economie | Imobiliar
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic - ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, măritat în București în Ianuarie 2020. Pe Anunțul.ro în ianuarie 2020 au fost publicate 105.541 de anunțuri diverse, 12.138 de anunțuri noi imobiliare, 7.418 de anunțuri auto-moto-velo, 6.150 de anunțuri de locuri de muncă, 2.369 de anunțuri de prestări servicii și 281 anunțuri matrimoniale. Referitor la imobiliare, în București, de exemplu, prețul mediu pentru o garsioneră este de 42.612 euro, pentru 2 camere - 64.641 euro, iar pentru 3 camere - 89.481 euro.
WeWork
Foto: Hotnews

Un manager imobiliar, chemat să ridice WeWork din ruină

de CZ HotNews.ro
Luni, 3 Feb 2020 Economie | Imobiliar
Un manager american de origine indiană, cu experiență în afacerile cu imobiliare, a fost numit director general (CEO) al WeWork, cândva un model pentru business-ul cu spații de co-working destinate startup-urilor, care și-a înființat anul trecut un SRL și în România.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Criza imobiliară: Vinzi acum, cumperi la toamnă. Sau viceversa?

de A.Nuntu Smile Media
Marţi, 28 Ian 2020 Economie | Imobiliar
Vă povesteam anul trecut pe vremea asta de vecina mea, rămasă „pe stoc” cu un apartament cumpărat în 2007, înainte de criză, și care mă tot întreba dacă să vândă sau nu. Mi-a zis zilele trecute că a văzut la noi pe Anunțul Telefonic că apartamentul ei de două camere din Titan se apropie de suma cu care l-a luat acum 12 ani, mai exact a sărit binișor de 62.000 de euro. Nu știe dacă să se bucure sau nu, pentru că a mai trăit perioada asta: credea că o să-și dubleze valoarea, dar a venit criza și i-a mușcat din preț. Între timp și-a scos ceva bani pe el, din închiriere, deși a avut ghinion la un moment dat cu niște chiriași care i l-au devastat și a trebuit să bage în renovare, cât a scos pe chirie într-un an. Acum e speriată că iar vine criza și iar îi scade valoarea.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro​

Ce am căutat și ce am găsit în 2019

de A.Nuntu Smile Media
Vineri, 27 Dec 2019 Economie | Imobiliar
A fost un an început cu sabia crizei imobiliare deasupra capului, și finalizat, iată, fără criză, dar cu destule apartamente pe stoc. Am avut criză în schimb pe piața muncii, unde deja e tot mai greu să găsești chelneri, constructori sau vânzători de supermarket. Unii s-au căsătorit, alții au căutat un avocat pentru divorț, reușind să găsească ambele variante tot în Anunțul Telefonic. Una peste alta, însă, a fost un an liniștit, în ciuda vânzolelilor politice. Poate și datorită segmentului bine dezvoltat al masajului de relaxare, una dintre categoriile cu cele mai multe accesări de pe site-ul nostru.
Kodit
Foto: StartupCafe.ro

​VIDEO Agentul imobiliar al viitorului vrea să vină în București: Nu au motive să se teamă cei care activează acum în imobiliare

de CZ HotNews.ro
Joi, 19 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Viitorul agențiilor imobiliare a început deja: o platformă online folosește inteligența artificială pentru a cumpăra și vinde apartamente în Europa și plănuiește să vină și în București. Trebuie să se teamă agenții imobiliari români, care de zeci de ani trăiesc din comisioane de la cumpărătorii și vânzătorii de locuințe? Șeful platformei Kodit.io dă asigurări că nu sunt motive de teamă, într-un interviu video acordat recent StartupCafe.ro, la Helsinki.
palatul BCR
Foto: Stirile ProTV

BCR a vândut sediul istoric din Piața Universității către un fond de investiții, pentru aproape 28 mil. euro (profit.ro)

de Red HotNews.ro
Miercuri, 18 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Banca Comercială Română a vândut clădirea istorică din Piața Universității, Palatul Oscar Maugsch, către un fond de investiții imobiliare specializată în active hoteliere și clădiri de birouri. Suma tranzacției depășește cu aproape 40% valoarea de evaluare, care a fost de 20 de milioane de euro, potrivit surselor Profit.ro, ceea ce duce prețul total la aproape 28 milioane de euro.
Impact Hub
Foto: Hotnews

Spațiile de lucru pentru startup-uri Impact Hub București obțin o investiție de 2 milioane Euro

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 18 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Impact Hub Bucharest, care operează o serie de spații de coworking, birouri de echipe, evenimente și programe de accelerare pentru antreprenori și startup-uri, a obținut o investiție de 2 milioane de dolari de la o companie românească de leasing și închirieri auto.
AirBnb
Foto: StartupCafe.ro

Airbnb investește 55 milioane dolari într-un startup care reamenajează locuințe și le închiriază

de CZ HotNews.ro
Marţi, 10 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Platforma online Airbnb, prin care particularii își scot locuințele la închiriere în regim hotelier, investește, alături de alți finanțatori, 55 de milioane de dolari într-un startup care preia locuințe de la proprietari, le reamenajează și le închiriază pe termen lung.
Craiovita Paradise Craiova
Foto: Craiovita Paradise

[P] Craioviţa Paradise Craiova, dezvoltare urbanistică fără precedent

de Smile Media
Luni, 2 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Craiovița Paradise, cel mai amplu proiect imobiliar din Craiova, va schimba, în curând, faţa oraşului. Managerul Adrian Mititelu detaliază, într-un interviu, cele mai importante investiţii care se vor realiza aici în următorii ani, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de hectare. Arhitectura avută în vedere pentru acest proiect este corelată la noua viziune mondială privind energia verde. Craioviţa Paradise va fi o oază de verdeață care va ridica nivelul de trai al craiovenilor. Amplasamentul investiției este unul senzațional, aflat de-a lungul bulevardului principal Calea Severinului, care traversează orașul, și în imediata apropiere a celui mai mare cartier al orașului, Craiovița Nouă
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Chiriașii care ne vor plăti pensiile

de A.Nuntu Smile Media
Miercuri, 27 Nov 2019 Economie | Imobiliar
„Dați-mi și mie cea mai ieftină garsonieră pe care o aveți!” îmi cere pe un ton firesc un bărbat în jur de 60 de ani, ca și când s-ar aștepta să scot din ziarul Anunțul Telefonic pe care i-l întind cheile de la garsoniera visurilor sale. Ca să-i intru în joc îl întreb cât e dispus să dea și-mi răspunde la fel de tranșant: „30.000 de euro cash, dar pot să mai fac rost de 30 dacă găsesc ceva bun la două camere”.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by