BURSE
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street scade / Pesimism în piață cu privire la șansele unui nou ajutor economic

de I.B. HotNews.ro
Bursa din New York a închis în roșu luni, în ajunul unui termen stabilit de președintele democrat al Camerei Reprezentanților pentru a ajunge la un compromis bugetar cu privire la un nou plan de sprijin economic pentru Statele Unite, fapt care pare tot mai îndepărtat, potrivit AFP. Dow Jones a pierdut 1,44%,iar Nasdaq 1,65%.
Bursa de Valori Bucuresti
Foto: BVB

Bursa de la Bucureşti a pierdut 1,9 miliarde de lei din capitalizare în această săptămână

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 18 Oct 2020 Economie | Burse
Bursa de Valori de la Bucureşti (BVB) a pierdut în această săptămână 1,9 miliarde de lei din capitalizare, respectiv 1,45%, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a înregistrat o creştere cu 18,99%.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street revine pe creștere. Investitorii, mai optimiști în privința măsurilor de stimulare / Dow, la cea mai bună sesiune din iulie

de I.B. HotNews.ro
Joi, 8 Oct 2020 Economie | Burse
Wall Street a crescut din nou miercuri, salutând cu entuziasm declarațiile lui Donald Trump, care a spus că este în favoarea măsurilor de sprijinire a sectorului companiilor aeriene și a gospodăriilor americane, după ce a decis totuși să întrerupă negocierile cu democrații pentru un plan de relansare, potrivit AFP.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street scade brusc după anunțul lui Trump privind soarta planului de ajutor economic

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 7 Oct 2020 Economie | Burse
Bursa din New York a închis în roșu marți, după tweet-urile venite de la Donald Trump care anunțau încheierea discuțiilor cu democrații cu privire la un nou plan economic de ajutor pentru gospodăriile și afacerile mici până la alegerile din 3 noiembrie, potrivit AFP. Dow Jones a scăzut cu 1,34%, iar Nasdaq cu 1,57%.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street își reia creșterea. Investitorii văd semne bune în vindecarea rapidă a lui Trump

de I.B. HotNews.ro
Marţi, 6 Oct 2020 Economie | Burse
Piețele americane au revenit luni la verde, liniștite cu privire la starea de sănătate a lui Donald Trump, care a anunțat că va părăsi spitalul unde a fost tratat de vineri seară după contaminarea sa cu Covid-19, potrivit AFP. Dow Jones a crescut cu 1,68%, iar Nasdaq cu 2,32%.
Bursa de Valori Bucuresti - BVB
Foto: Hotnews

Ședință festivă, luni, la BVB, odată cu trecerea bursei românești la statutul de piață emergentă

de G.S. HotNews.ro
Duminică, 20 Sept 2020 Economie | Burse
Piaţa de capital România este inclusă în indicii furnizorului global de indici FTSE Russell pentru Pieţele Emergente începând din data de 21 septembrie 2020, transmite Agerpres.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street încheie săptămâna în scădere

de I.B. HotNews.ro
Sâmbătă, 19 Sept 2020 Economie | Burse
Bursa din New York a încheiat săptămâna în roșu vineri, încă îngreunată de pierderile din sectorul tehnologic, potrivit AFP și Reuters. „Investitorii au părut să ignore vestea bună din Indicele de încredere al consumatorilor din SUA” și „sectorul tehnologiei și-a adâncit pierderile”, au spus analiștii de la Charles Schwab.
Bursa de Valori Bucuresti - BVB
Foto: Hotnews

Finanțări de peste jumătate de miliard de euro prin BVB, în primele 8 luni. Lista emitenților și sumele atrase

de F.B. HotNews.ro
Luni, 14 Sept 2020 Economie | Burse
Valoarea totală a instrumentelor financiare pe segmentele de acțiuni și venit fix listate la Bursa de Valori București (BVB) în primele 8 luni ale acestui an a fost aproximativ 533 milioane în echivalent euro, se arată într-un comunicat de presă al operatorului pieței de capital. Printre emitenți este statul român, reprezentat de Ministerul Finanțelor Publice.
Elon Musk
Foto: Wikimedia Commons

Elon Musk a pierdut 16,3 miliarde de dolari după prăbușirea acțiunilor Tesla

de S.J. HotNews.ro
Miercuri, 9 Sept 2020 Economie | Burse
Averea netă a lui Elon Musk a scăzut marţi cu 16,3 miliarde de dolari, cel mai sever declin înregistrat într-o singură zi în istoria indicelui miliardarilor realizate de Bloomberg, după ce prăbuşirea acţiunilor Tesla a continuat, transmite Bloomberg.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street închide în scădere, dar limitează pierderile

de I.B. HotNews.ro
Sâmbătă, 5 Sept 2020 Economie | Burse
Bursa din New York a încheiat vineri în scădere, dar a reușit să-și șteargă unele dintre pierderi după o sesiune deosebit de dificilă din nou marcată de scăderea acțiunilor pe tehnologie, investitorii fiind îngrijorți cu privire la posibila lor supraevaluare și la forța redresare economică, potrivit Reuters.
bursa
Foto: Pixabay

Exxon Mobil iese din componența indicelui industrial Dow Jones după aproape 100 de ani

de S.J. HotNews.ro
Miercuri, 26 Aug 2020 Economie | Burse
Exxon Mobil a făcut parte din indicele industrial Dow Jones într-o formă sau alta din 1928 însă istoricul său de cea mai longevivă companie componentă este pe cale să se încheie, relatează CNBC.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street rămâne pe creștere impulsionată de vaccinurile anti-Covid și Apple

de I.B. HotNews.ro
Luni, 24 Aug 2020 Economie | Burse
Bursa din New York a început săptămâna în verde luni, încurajată de noi informații despre lupta împotriva Covid-19, care a ridicat sectoare precum transportul aerian, dar și impulsionată de progresul continuu al Apple, potrivit AFP
Bursa de Valori Bucuresti - BVB
Foto: Hotnews

Bursa de la Bucureşti: Capitalizarea totală a crescut cu 2,46 miliarde de lei în această săptămână

de G.S. HotNews.ro
Duminică, 9 Aug 2020 Economie | Burse
Bursa de Valori de la Bucureşti (BVB) a câştigat în această săptămână 2,46 miliarde de lei din capitalizare, respectiv 1,85%, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a înregistrat o creştere cu 40%.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street, începe săptămâna în creștere / Rezultatele trimestriale și planul de relansare

de I.B. HotNews.ro
Marţi, 28 Iul 2020 Economie | Burse
Bursa de la New York a încheiat îm creștere sesiunea de luni fiind impulsionată de giganții tehnologici Google, Amazon, Facebook și Apple, care își vor dezvălui rezultatele trimestriale în această săptămână, potrivit AFP.
Lingouri de aur
Foto: Agerpres

​Cotația aurului, activ de refugiu prin excelență, atinge noi maxime istorice

de R.M. HotNews.ro
Luni, 27 Iul 2020 Economie | Burse
Cotația aurului a atins luni un nou record istoric, confirmând statutul de activ de refugiu în fața pandemiei și a tensiunilor chino-americane, dar și pe fondul deprecierii dolarului, scrie AFP.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street, închide nedecis / Evoluție nebună pentru Tesla

de I.B. HotNews.ro
Marţi, 14 Iul 2020 Economie | Burse
Bursa din New York a încheiat fără direcție luni, la sfârșitul unei sesiuni agitate, unde sectorul tehnologic a scăzut brusc după câștigurile semnificative din ultimele săptămâni, potrivit AFP. Scăderea din piață nu este surprinzătoare, deoarece evoluează la un nivel deosebit de ridicat de câteva săptămâni.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street, închide o săptămână în scădere

de I.B. HotNews.ro
Sâmbătă, 27 Iun 2020 Economie | Burse
Bursa de la New York a încheiat în scădere sesiunea de vineri pe fondul creșterii alarmante ale cazurilor de coronavirus în multe state americane provocând un climat de îngrijorare pe piața bursieră, potrivit AFP.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street închide nedecis după o săptămână pe creștere

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 19 Iun 2020 Economie | Burse
Bursa din New York a încheiat sesiunea de vineri fără direcție, pe o piață volatilă, datorită în parte mai multor factori tehnici, dar Wall Street a crescut în această săptămână, potrivit AFP. Dow Jones a scăzut cu 0,8%, iar Nasdaq a crescut cu 0,03%
Bursa de Valori Bucuresti - BVB
Foto: Hotnews

Bursa de la Bucureşti a pierdut 5 miliarde de lei din capitalizare în această săptămână

de G.S. HotNews.ro
Duminică, 14 Iun 2020 Economie | Burse
​Bursa de Valori de la Bucureşti (BVB) a pierdut în această săptămână aproape 5 miliarde de lei din capitalizare, respectiv 3,34%, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a înregistrat o scădere cu 17,89%.

Acţiunile europene şi americane au închis în scădere puternică, după comentariile Rezervei Federale şi temeri privind declanşarea unui al doilea val de Covid-19

de DP HotNews.ro
Vineri, 12 Iun 2020 Economie | Burse
Acţiunile europene şi americane au încheiat tranzacţiile de joi în scădere puternică, iar Wall Street a consemnat cea mai slabă evoluţie din ultimele trei luni, investitorii analizând comentariile referitoare la economie ale Rezervei Federale (Fed) a Statelor Unite şi temerile legate de declanşarea unui al doilea val de infecţii cu coronavirus, transmite CNBC, citat de news.ro. Indicele pan-european Stox 600 a închis în declin cu 4%, iar componenta auto în scădere cu 6,9%, toate sectoarele şi bursele fiind în teritoriu negativ.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by