GADGET
Huse de la Levos.ro
Foto: webPR.ro

[P] iPhone XR cu o husă fină se întreține. Moș-Nicolae Tech vine de la Levos.ro

de Smile Media
Miercuri, 5 Dec 2018 Economie | Gadget
În ciuda faptului de a fi unul dintre cele mai ieftine telefoane de la Apple, modelul iPhone XR nu este lipsit de interes. În magazine a fost pus spre vânzare la finalul lunii octombrie, astfel că doritorii îl pot achiziționa astăzi la un preț de aproximativ 4.400 lei. Experții estimează că va fi unul dintre cele mai vândute modele din seria X. iPhone Xr este asemănat cu iPhone X, iar asta datorită abilităților de care dispune.
Nokia 7.1
Foto: Hotnews

REVIEW Nokia 7.1 - Cel mai arătos dintre telefoanele din gama medie

de Victor Cozmei HotNews.ro
Duminică, 25 Nov 2018 Economie | Gadget
Când spui „Nokia”, sunt șanse mari să stârnești un ecou de nostalgie în mintea audienței. Mult după perioada de glorie de la începutul anilor 2000, după ce au dispărut acum ceva timp cu totul de pe piață, telefoanele Nokia au reapărut în forță - același brand, dar sub oblăduirea finlandezilor de la HMD Global.
Samsung Note 9
Foto: Hotnews

Samsung Galaxy S10 va avea și o variantă specială cu ecran de 6,7 inci și șase camere - presă

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 21 Nov 2018 Economie | Gadget
La început de 2019 Samsung va lansa cea de-a zecea generație a smartphone-ului de top Galaxy S și surse citate de Wall Street Journal spun că va fi o diferență mare față de S9. Vor exista trei versiuni de S10, cu ecrane între 5,8 și 6,4 inci. În plus, va exista și un model cu nume de cod “Beyond X” care va fi un concurent pentru iPhone XS și va fi cel mai sofisticat telefon Samsung de până acum.
Ecranul pliabil de la Samsung
Foto: Samsung

Samsung vrea să lanseze telefonul cu ecran pliant în prima parte din 2019 și își propune să producă cel puțin un milion de bucăți - presă

de Vlad Barza HotNews.ro
Luni, 12 Nov 2018 Economie | Gadget
Samsung a prezentat săptămâna trecută prototipul telefonului care se poate împături și versiunea de serie ar putea fi lansată în primul semestru din 2019, obiectivul companiei fiind să producă mai mult de un milion de exemplare/an, scrie publicația Yonhap News, citată de Bloomberg. Presa a scris pe larg despre prototip, însă persistă misterul fiindcă telefonul a fost prezentat timp de numai 45 de secunde pe scenă și nu a putut fi ”butonat” de nimeni dintre cei prezenți la conferința dezvoltatorilor.
Samsung Galaxy A9
Foto: Hotnews

Samsung a lansat în România Galaxy A9, primul model cu patru camere pe spate. Modelul de clasă medie costă 2.800 de lei

de Vlad Barza HotNews.ro
Luni, 5 Nov 2018 Economie | Gadget
Samsung Electronics a anunțat lansarea noului Galaxy A9, un smartphone care dispune de patru camere foto pe partea din spate. Modelul este gândit pentru tinerii care postează des pe rețelele sociale și vor fotografii luminoase, cadre ample și portrete artistice. Compania spune că modelul de 600 de euro se încadrează în gama medie, are un preț catalogat ca fiind convenabil și nu trebuie comparat cu modelele de vârf de gamă ale Samsung sau ale concurenței.
Palm Phone
Foto: palm.com

​VIDEO Brand-ul Palm revine cu un fel de telefon mic care să te facă să petreci mai puțin timp cu smartphone-ul mare

de Vlad Barza HotNews.ro
Marţi, 16 Oct 2018 Economie | Gadget
Brand-ul Palm, celebru pentru PDA-urile de acum mai bine de 10 ani, revine pe piață printr-un produs oarecum curios care nu este nici 100% smartphone, dar nici ceas inteligent. Palm Phone este un fel de telefon miniatural, pentru că ecranul este de numai 3,3 inci și este gândit să te facă să stai mai puțin timp pe telefonul principal. Presa americană l-a numit ”frățiorul telefonului principal” sau chiar ”un telefon pentru telefonul tău”. Este disponibil la un operator din SUA și costă 350 de dolari, fiind un produs care pare a fi sortit eșecului comercial, fiindcă nu se știe dacă își găsește locul în piață.
Samsung Galaxy A9
Foto: Samsung

Samsung a lansat Galaxy A9, primul smartphone cu patru camere foto pe partea din spate

de Vlad Barza HotNews.ro
Vineri, 12 Oct 2018 Economie | Gadget
Samsung Electronics a anunțat lansarea noului Galaxy A9, un smartphone care dispune de patru camere foto pe partea din spate. ”Galaxy A9 aduce în premieră prima cameră foto cvadruplă din lume”, spune compania despre telefonul cu ecran de 6,3 inci și baterie de 3.800 mAh. Samsung a spus că va integra în gama sa medie de telefoane tot mai multe specificații care se găseau doar pe gama premium, iar cele patru camere reprezintă un pas în acest sens. Modele precum Huawei P20 pro și LG V40 au trei camere pe spate, acum Samsung adaugă încă una.
Facebook Portal
Foto: Facebook

VIDEO Facebook lansează două ecrane conectate cu ajutorul cărora utilizatorii să efectueze convorbiri video

de Vlad Barza HotNews.ro
Luni, 8 Oct 2018 Economie | Gadget
Facebook a anunțat că lansează două ecrane inteligente de 10, respectiv 15 inci, cu care utilizatorii să inițieze chat video. Sunt practic un fel de boxe inteligente stil Amazon Alexa sau Google Home, dar au și ecran. Prețurile în SUA sunt de 199, respectiv 349 dolari și terminalele vor fi disponibile din noiembrie, fiind numite Portal și Portal+. Cu siguranță că va fi pusă în discuție și confidențialitatea comunicațiilor utilizatorilor, dat fiind că vorbim de video.
Noua iPhone-uri la test
Foto: Captura YouTube

VIDEO Cele mai noi iPhone-uri ar putea avea o problemă - În unele cazuri nu se încarcă decât dacă ecranul este aprins

de Vlad Barza HotNews.ro
Luni, 1 Oct 2018 Economie | Gadget
Câțiva utilizatori de iPhone XS și XS Max s-au plâns că telefoanele lor nu se încarcă prin cablu decât dacă ecranul este aprins. Vloggerul Lewis Hilsenteger a făcut un test cu nouă iPhone-uri și câteva dintre ele nu se încărcau prin cablu, el denumind problema Chargegate. Apple nu a oferit încă o poziție.
HTC Desire 12+ in studioul HotNews.ro
Foto: Hotnews

REVIEW HTC Desire 12+ - Cum e să folosești pe termen lung un telefon sub 900 de lei

de Victor Cozmei HotNews.ro
Luni, 17 Sept 2018 Economie | Gadget
De obicei telefoanele vârf de gamă, cele mai scumpe, de la producători precum Samsung, LG, Huawei sau HTC ajung să fie testate și analizate în detaliu, fie în presa generalistă sau fie chiar și în cea de nișă, în ciuda faptului că majoritatea telefoanelor ce ajung să fie cumpărate de utilizatori sunt mai degrabă cele mai ieftine sau din zona medie a pieței. În ultimii ani din ce în ce mai multe telefoane ieftine au apărut pe piață, multe cu specificații bune pe hârtie și cu promisiunea de „premium” la un preț mic, dar rămâne mereu întrebarea cum se comportă ele de fapt în viața de zi cu zi și cât de grațios „îmbătrânesc” de fapt. HotNews.ro a testat timp de aproape de trei luni modelul Desire 12+ de la HTC, un telefon ce acum se vinde la noi la mai puțin de 200 de euro și detaliază într-un review plusurile și minusurile unui astfel de dispozitiv.
Gama iPhone XS
Foto: Apple

Apple iPhone XR costă de la 4.000 de lei, iar XS Max ajunge la 7.800 lei

de Vlad Barza HotNews.ro
Joi, 13 Sept 2018 Economie | Gadget
Apple iPhone XR costă de la 4.000 de lei, XS costă de la 5.400 lei, iar SX Max, de la 5.900 lei, cea mai scumpă versiune a acestui model ajungând la 7.800 lei. Prețurile sunt de pe Quickmobile, magazin care în general anunță prețurile la liber la foarte puțin timp de lansarea unor telefoane noi. Apple a prezentat miercuri seara trei noi modele de iPhone, cel mai scumpă costând 1.099 de dolari în SUA, un nou record pentru prețul de pornire al unui iPhone.
Apple Watch 4 EKG
Foto: Apple

​VIDEO Ceasul Apple va permite utilizatorilor să-și facă singuri electrocardiograma - De ce este important și de ce este riscant

de Vlad Barza HotNews.ro
Joi, 13 Sept 2018 Economie | Gadget
Când s-a lansat prima generație, în 2015, ceasul Apple a fost criticat pentru că are puțini senzori cu care poți face ceva util. Miercuri seara Apple a făcut unul dintre cele mai importante anunțuri legate de planurile sale în domeniul sănătății, fiindcă Watch 4 va permite user-ilor să-și facă EKG și îi poate alerta când bătăile inimii devin haotice. Ceasul devine mai util, Apple va fi și mai prezentă în domeniul medical, dar cu siguranță că unii oameni vor fi speriați de ce le arată ceasul și se vor duce la spital chiar și când nu este un pericol.
Specificatiile iPhone XS si XS Max
Foto: Captura YouTube

​VIDEO Apple a prezentat cel mai mare iPhone de până acum, XS Max cu ecran de 6,5 inci. Prețurile pornesc de la 1.099 dolari

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 12 Sept 2018 Economie | Gadget
​Apple a prezentat iPhone XS, o versiune mai puternică a vârfului de gamă, dar și XS Max, telefonul cel mai mare și mai scump lansat vreodată de compania din Cupertino. Prețurile pornesc de la 999 dolari pentru XS și de la 1.099 dolari pentru XS Max. Apple a prezentat și cea de-a patra generație a ceasului Watch care acum are un ecran cu 32% mai mare și poate fi folosit și pentru electrocardiograme. Apple a prezentat și iPhone XR, cu ecran de 6,1 inci LCD, cu carcasă din sticlă și aluminiu și prețuri de la 749 dolari.
Logo Apple
Foto: Hotnews

Apple ar putea lansa miercuri cel mai scump iPhone, cu un preț de pornire de 1.199 dolari

de Vlad Barza HotNews.ro
Marţi, 11 Sept 2018 Economie | Gadget
​Apple va avea miercuri un eveniment de presă la care vor fi lansate câteva noi iPhone-uri, un nou Apple Watch și noi versiuni ale căștilor AirPods. Sunt zvonuri și despre noi tablete iPad, însă șansele sunt mai scăzute. Produsul vedetă va fi, se pare, iPhone-ul cu cel mai mare ecran de până acum, dar și cu cel mai mare preț, estimările indicând că ar putea fi cu 20% mai scump decât iPhoneX.
Samsung Galaxy Note 9
Foto: Hotnews

​REVIEW Samsung Galaxy Note 9 - Scump, dar foarte bun

de Victor Cozmei HotNews.ro
Duminică, 9 Sept 2018 Economie | Gadget
Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat de curând pe piață cu un preț de pornire de aproape 1.000 de euro, printre cele mai scumpe telefoane convenționale de pe piață la acest moment. Note 9 e modelul hard-core de la Samsung, cu specificații de top și plin de funcții, cu un stylus ce anul acesta poate fi folosit de la distanță pe post de telecomandă pentru a efectua diverse acțiuni. Poate totuși convinge Note 9 că-și merită prețul? E o variantă de luat în seamă de utilizatorii dispuși să plătească atât în dauna iPhone X, a viitoarelor modele Apple sau a altor telefoane Android din zona de vârf a pieței? HotNews.ro a testat timp de aproape două săptămâni noul Samsung Note 9 și vine acum cu un review în detaliu.
Moonlight Blue HTC U12 life
Foto: HTC

HTC lansează modelul de telefon U12 life, o variantă mai accesibilă ca preț al modelului său vârf de gamă

de Mugur Alexandru HotNews.ro
Joi, 30 Aug 2018 Economie | Gadget
HTC anunță lansarea telefonului U12 life, o varianta mai accesibilă a modelului său vârf de gamă U12+ (Review, aici). HTC U12 life vine cu un design al spatelui în două nuanțe, cu două camere pentru modul de fotografiere portret, un ecran Full HD în format 18:9 și o baterie mare  de 3.600 mAh.
Nikon D3500
Foto: Hotnews

​Nikon lansează modelul D3500, un nou aparat foto DSRL compact

de Mugur Alexandru HotNews.ro
Joi, 30 Aug 2018 Economie | Gadget
Skin, importatorul Nikon în românia, anunță lansarea modelului D3500, un nou aparat foto de tip DSLR compact cu senzor de de 24,2 Megapixeli. Noul aparat permite și înregistrări video la rezoluție Full HD și oferă o montură pe care pot fi fixate și obiective de telefotografie mai grele. Noul D3500 ar urmă să ajungă în România la finalul lunii septembrie.
Samsung Galaxy Note 9, cel mai nou telefon premium lansat pe piata
Foto: Hotnews

De ce smartphone-urile cele mai sofisticate au toate șansele să devină mai scumpe, într-o piață în care a crescut numărul de modele la peste 1.000 de dolari

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 29 Aug 2018 Economie | Gadget
Vineri s-a lansat oficial Galaxy Note 9, cel mai nou model de vârf de gamă al Samsung. Telefonul are ecran de 6,4 inci, bateria este de 4.000 mAh, iar memoria este de 6 GB RAM. Și prețul acestui model cu super-specificații este pe măsură; de la 4.500 de lei, iar în piața în care intră sunt modele tot mai multe care ajung la peste 1.000 de dolari, versiunile de top cu maximă stocare mergând spre 1.500 de dolari. Cum s-a ajuns aici și de ce prețurile smartphone-urilor de vârf de gamă vor mai crește, puteți citi în articol.
Samsung Galaxy Note 9
Foto: Samsung

Telefonul de vârf de gamă Samsung Galaxy Note 9 este disponibil de vineri în magazinele din România

de Vlad Barza HotNews.ro
Vineri, 24 Aug 2018 Economie | Gadget
Samsung Electronics a anunțat vineri disponibilitatea în magazine a celui mai nou smartphone premium, Galaxy Note 9 care costă la liber între 4.500 și 5.800 lei, în funcție de versiune. Note 9 devine, alături de iPhone X, cel mai scump model premium din piață. Noul smartphone are baterie de 4.000 mAh care ține o zi întreagă, două versiuni de stocare internă (128GB și 512 GB), și 200 grame greutate. Samsung spune că noul Galaxy Note 9 are cea mai mare baterie folosită vreodată într-un ”flagship” și permite utilizarea telefonului o zi întreagă pentru a vorbi, a scrie, a juca jocuri și a viziona filme de dimineață până seara.
Samsung Galaxy Note 9
Foto: Samsung

Samsung Galaxy Note 9 costă de la 4.600 lei

de Vlad Barza HotNews.ro
Joi, 16 Aug 2018 Economie | Gadget
​Noul Samsung Galaxy Note 9 costă ”la liber” 4.600 de lei în varianta de 128 GB și 5.800 lei în versiunea cu 512 GB stocare, a anunțat magazinul online Quickmobile. Samsung a lansat pe 9 august Galaxy Note 9, telefon cu ecran de 6,4 inci și baterie de 4.000 mAh. Samsung speră să atragă publicul tânăr. dar prețul ridicat va fi un obstacol. Compania nu dă cifre de vânzări pentru fiecare model, însă estimările indică faptul că au fost livrate într-un an 10 milioane de Galaxy Note 8.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version