MEDIA & PUBLICITATE
Piata Sfatului Brasov
Foto: TVR

TVR organizează din nou Cerbul de Aur, după nouă ani / Sondaj HotNews.ro: E bine că se relansează festivalul?

de C.I. HotNews.ro
TVR a ajuns la un acord cu autoritățile locale din Brașov să organizeze, la finele verii, o nouă ediție a Festivalului Internațional Cerbul de Aur, care a fost sistat în 2009. Potrivit unui anunț făcut joi de Televiziunea publică, reprezentanții săi au convenit "de principiu" cu primarul Brașovului, George Scripcaru, și cu președintele CJ Brașov, Ioan Andrei Veștea, să realizeze evenimentul în coproducție.
  • Participă în text la sondajul HotNews.ro: E bine că se relansează Cerbul de aur?
 documente
(23 Mai 2018) OpenOfficeDocument, 506KB

Raport privind discursul urii: Autorități care trebuie să combată intoleranța dovedesc lipsă de fermitate / CNCD a compromis progresele făcute în 2017

de C.I. HotNews.ro
Miercuri, 23 Mai 2018 Economie | Media & Publicitate
Intoleranța față de minorități și discursul urii s-au perpetuat în spațiul public românesc în 2017, în timp ce principalele autorități angajate în combaterea acestui fenomen fie au dovedit lipsă de fermitate, fie au compromis recent progresele făcute, cum este cazul CNCD, arată ultimul raport anual pe această temă publicat miercuri de organizația ActiveWatch.
email marketing
Foto: pixabay.com

GDPR: Multe dintre mesajele prin care firmele cer consimțământul pentru a trimite în continuare emailuri de marketing sunt inutile sau chiar ilegale - The Guardian

de C.I. HotNews.ro
Cele mai multe dintre mesajele care inundă inbox-urile europenilor, prin care diverse companii cer consimțământul acestora pentru a-i păstra pe listele de email după ce, la finele săptămânii, va intra in vigoare noul Regulament general european privind protecția datelor (GDPR), sunt inutile, potrivit unor experți în domeniu, citați de The Guardian. Ei susțin că unele dintre aceste mesaje ar putea fi chiar ilegale.
Creativity 4 Better - Tal Ben Shahar
Foto: IAA Romania

webPR Cel mai îndrăgit profesor din toate timpurile de la Harvard vine în România!

de webPR.ro
Miercuri, 16 Mai 2018 Economie | Media & Publicitate
Anul acesta Conferința Globală IAA își va inspira oaspeții aducând în premieră în România pe Tal Ben-Shahar, Profesorul de Fericire, care va completa conținutul despre business, tehnologie, comunicare și sustenabilitate cu suflet și voie bună.
The Humans nu s-au calificat in finala Eurovision
Foto: Facebook

TVR a cheltuit 200.000 euro pe deplasarea la Eurovision, din echipă făcând parte și Doina Gradea

de V.M. HotNews.ro
Președintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaților, Gigel Știrbu, a prezentat, marți, decontul Televiziunii Române pentru deplasarea la Eurovision, suma totală fiind de 50.000 de euro, la care se adaugă și taxa de participare la concurs, de 150.000 de euro.
Sigla CNA
Foto: Agerpres

Cum e apărat Liviu Dragnea la CNA. Doi membri ai forului audiovizual l-au criticat pe un al treilea, după ce acesta s-a autosesizat în privința interviului de la România TV

de C.I. HotNews.ro
Doi membri CNA, Monica Gubernat și Radu Călin Cristea, l-au criticat pe un al treilea, Dorina Rusu, și au sărit în apărarea lui Liviu Dragnea în ședința de marți a Consiliului, după ce Rusu a anunțat că se autosesizează în legătură cu interviul România TV în care Liviu Dragnea a proferat amenințări în privința jurnalistului Dan Tăpălagă, potrivit discuțiilor de la CNA citate de Paginademedia.ro.
Liviu Dragnea
Foto: PSD

Dragnea susține că nu a cerut anchetarea lui Dan Tăpălagă, pe care îl acuză acum că  „zilele trecute oferea bani” prin Teleorman pentru „nu știu ce informații” despre fiul său

de R.M. HotNews.ro
Liviu Dragnea a susținut luni că nu a cerut anchetarea ziaristului Dan Tăpălagă, ci a modului în care „au ieșit informații din guvern” în „cazul unei hotărâri de guvern confidențiale”.
Pozitia G4Media.ro - Dragnea
Foto: Hotnews

G4Media.ro, după ce Dragnea a cerut anchetarea lui Dan Tăpălagă: Un atac grav la libertatea presei și o încercare de intimidare a jurnaliștilor independenți

de C. Ionescu HotNews.ro
​Publicația G4Media.ro, unde lucrează Dan Tăpălagă, a reacționat după declarațiile făcute liderului PSD Liviu Dragnea la adresa jurnalistului. după ce site-ul a publicat, sub semnătura lui Cristian Pantazi, articolul referitor la intenția guvernului de a adopta un memorandum privind mutarea ambasadei României din Israel la Ierusalim. G4Media.ro consideră că "amenințările domnului Liviu Dragnea reprezintă un atac grav la libertatea presei și o încercare de intimidare a jurnaliștilor independenți".
Newsweek Romania - primul numar
Foto: Newsweek / Facebook

Ediția românească Newsweek s-a lansat vineri

de C.I. HotNews.ro
Ediția românească a revistei Newsweek este disponibilă, de vineri, pe piață. Publicația realizată de echipa plecată la sfârșitul anului trecut de la România liberă, echipă condusă de Sabin Orcan, apare în format de 64 de pagini (plus coperți), la prețul de 11.90 lei, cu doi lei mai mult decât anunțaseră inițial autorii proiectului.
Funeraliile CNCD organizate de ActiveWatch
Foto: Hotnews

VIDEO ActiveWatch a organizat “funeraliile” CNCD ca instituție de interes public. Asztalos: Dar trăim, respirăm!

de Costin Ionescu HotNews.ro
ActiveWatch a organizat, joi, “funeraliile” Consiliului pentru Combaterea Discriminării ca instituție de interes public, după mai multe decizii ale acesteia care, potrivit ONG-ului, sunt abuzive și încalcă dreptul la libera exprimare. Mai mulți membri ActiveWatch au organizat un “cortegiu funerar”, cu muzică de înmormântare, au depus o coroană de flori la sediul CNCD și au ținut un moment de reculegere.

Pe scurt: The Practice face PR pentru L'Oreal România. Contul de relații publice Avon - la GMP PR. Nou director de creație la Centrade-Cheil

de C.I. HotNews.ro
L'Oreal România apelează, în premieră, la serviciile unei agenții de relații publice. Avon a ales GMP PR pentru a se ocupa de serviciile de relații publice. Agentia Centrade-Cheil are un nou director de creație.
Explozia prezentata de RTV drept una a unei rachete cu uraniu saracit
Foto: captura foto

România TV, amendată de CNA cu 10.000 de lei, pentru reportajul inventat despre detonarea unor rachete cu uraniu

de N.O. HotNews.ro
Postul România TV a fost sancționat de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) cu o amendă de 10.000 de lei pentru știrea inventată "Rachete cu uraniu detonate în Călărași", difuzată pe 16 noiembrie 2017, relatează Pagina de media.
Dragos Patraru
Foto: Captura TVR1

Pătraru, despre audierea Doinei Gradea: A fost mai grav pentru democraţie decât comportamentul ei faţă de angajaţii SRTv

de N.O. HotNews.ro
Dragoş Pătraru a reacţionat, marţi, la audierea Doinei Gradea, preşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), spunând că „ce s-a întâmplat acolo a fost mult mai grav pentru democraţie” decât comportamentul acesteia faţă de angajaţii TVR. Jurnalistul s-a referit la faptul că Doina Gradea a făcut o declaraţie şi a părăsit audierea, fără să îi poată fi adresate întrebări, relatează News.ro.
Doina Gradea in comisia de cultura
Foto: Hotnews

Doina Gradea, în Comisia de cultură: Este o uzanţă a colegilor din media de a-şi atribui diverse porecle. Dacă eu comentez în discuţii private, aşa cum toţi colegii din media o fac, sunt blamată total, crucificată

de R.M. HotNews.ro
Preşedintele-director general al SRTv, Doina Gradea, a spus marţi, în Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor, că înregistrările făcute de Dragoş Pătraru reprezintă săvârşirea acţiunii de violare de viaţă privată, iar despre afirmaţia sa la adresa unei colege – pe care a numit-o “cap de porc” –, a spus că este o “uzanţă” a colegilor din media de a-şi atribui porecle, scrie news.ro.
Doina Gradea
Foto: Hotnews

Doina Gradea, invitată marţi la audieri în Comisia de cultură

de N.O. HotNews.ro
Preşedintele - director general al SRTv, Doina Gradea, este invitată marţi la audieri în Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor, a anunţat preşedintele comisiei, Gigel Ştirbu, relatează Agerpres.
Klaus Iohannis
Foto: Presidency.ro

Klaus Iohannis, despre scandalul de la TVR: Cel mai important mesaj e sa nu se bage politicul

de R.M. HotNews.ro
Klaus Iohannis a afirmat vineri că nu dorește să ia „partea unuia sau altuia” în scandalul declanșat de acuzațiile pe care Dragoș Pătraru i le-a adus șefei televiziunii publice, Doina Gradea, afirmând însă că „cel mai important mesaj e să nu se bage politicul în TVR”.
Doina Gradea
Foto: Hotnews

Preşedinta TVR, Doina Gradea, acuză presiuni şi susţine că dezvăluirile făcute de Pătraru sunt neadevărate şi aduc atingere vieţii ei private

de R.M. HotNews.ro
Doina Gradea, Preşedinte - Director general al TVR, acuză presiuni făcute la adresa ei de realizatorul de televiziune Dragoş Pătraru şi susţine că dezvăluirile făcute joi de către jurnalist sunt neadevărate şi aduc atingere vieţii ei private. În plus, ea spune că cel care a înregistrat, fără acordul său, conversaţiile va răspunde în faţa legii, potrivit news.ro.
Monica Ghiurco
Foto: tvr.ro

​Monica Ghiurco cere ședință extraordinară a Consiliului de Administrație al TVR, după înregistrările lui Pătraru cu Doina Gradea

de C. Ionescu HotNews.ro
Monica Ghiurco, jurnalistă TVR și reprezentantă a salariaților televiziunii în consiliul de administrație al instituției, a solicitat, vineri, o ședință extraordinară a CA, după înregistrările publicate joi de Dragoș Pătraru cu președintele-director general Doina Gradea și șeful postului TVR 1, Eduard Dârvariu. Monica Ghiurco a spus pentru HotNews.ro că a solicitat ședința extraordinară "pentru a discuta situația creată în special la direcția Știri".
Logo RISE PROJECT
Foto: RISE PROJECT

Premii FreeEx: Rise Project, Dragoş Pătraru şi Filip Toni, paznic de şcoală, printre premianţii libertăţii de exprimare

de I.B. HotNews.ro
Nouă premii au fost acordate joi seară, la gala premiilor FreeEx a "libertăţii de exprimare", care a avut loc la Centrul de Teatru Educaţional Replika. Printre "premianţi" au fost echipa Rise Project, Dragoş Pătraru şi colegii săi care realizează "Starea naţiei", dar şi Filip Toni, paznic de şcoală, potrivit news.ro. "Repetenţi" au fost Antena 3, Realitatea TV şi România TV, posturi de televiziune care au primit în 2017 cele mai multe amenzi din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului.
Liviu Dragnea
Foto: Facebook - Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, despre faptul că directorul TVR a numit o jurnalistă "cap de porc": Nu are niciun fel de susținere, dacă e așa

de N.O. HotNews.ro
Intrebat ce părere are despre înregistrările în care directorul general al TVR, Doina Gradea, numește o angajată a instituției ”cap de porc”, Liviu Dragnea a spus că nu a auzit înregistrările, dar că "nu are nicio susținere dacă e așa"., a spus Liviu Dragnea vorbind despre înregistrările lui Dragoș Pătraru. ”Aoleu! Poate doamna Gradea o să spună că a fost un soft care i-a modificat vocea, că e o făcătură”. "Am să citesc, nu are niciun fel de susținere, dacă e așa”, a încheiat el.

ESRI

Top 5 articole cele mai ...
citeste mai multe stiri pe www.bursa.ro

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version